[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: george_murar
Forum Index » Profile for george_murar » Messages posted by george_murar
CAE abia daca ii vad prin bazin, si daca SAE sunt agitati, atunci tetrazonele sau masculii de la titteya ce sa mai zic, ca nu se opresc deloc. Nu prea ma indur sa scap de SAE si CAE pentru ca ii am dintr-un setup mai vechi(si asa de mult m-am chinuit sa-i prind ), iar in privinta cresterii stiu ca se fac in jur de 15 cm chiar si mai mari, dar ai mei s-au oprit pe la 10 cm, si am de mai bine de un an de zile. Probabil si din cauza dimensiunii mai mici a vechiului acvariu, 100 l brut...
Am intr-un acvariu plantat de 160 de litri brut(145-150 net) 22 de pesti, cyprinidae: 6 puntius tetrazona, 6 puntius titteya, 5 rasbora, 3 SAE, 2 CAE. Filtru extern e700 JBL, ph 6,7, kh 8. Sunt cumva prea multi pesti in acvariu?
am mers asa....am reusit sa dau reset si acum functioneaza si controllerul la parametrii normali...merci mult!

PS: ma chinuiam de vreo 2 saptamani sa-l setez
este vorba de vorba de controllerul de la jbl, cel cu 3 butoane, pe care nu reusesc sa-l setez. Am respectat intocmai ce este specificat in manualul, insa tot nu functioneaza...In momentul in care setez la du valoarea de 6,8 a ph, ph controllerul nu activeaza deloc electrovalva, desi pe ecran imi arata ca ar fi un ph de 7,5, iar pe de alta parte in momentul in care setez la dn valoarea de 6,8, ph controllerul activeaza electrovalva, dar nu se mai opreste desi pe ecran imi arata ca ar fi in acvariu 6,5 ph-ul...Din cercetarile mele am inteles ca aceasta problema s-ar rezolva daca as da un RESET la controller, dar si aici e o problema, nu reusesc sa-i dau reset smilie
Astept niste sugestii din partea posesorilor acestui tip de controller...

Multumesc!

Forum Index » Profile for george_murar » Messages posted by george_murar
Go to: