[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Si sa ai in vedere si 3-4 din astia, ca sunt frumusei

CreatoR wrote:Uite George, tocmai a venit lista de la Reef Center, poti lua un super peste: Gemmatum Tang.

Costa doar 6200ron

Ieftin boss, chilipir!

Ia uite colea:
CreatoR wrote:O sa rog pe altcineva sa puna pana atunci o poza cu (.)(.) nu de alta dar sunt la servici si keylogger functioneaza

+1

De fapt.. +2,+3,+4, etc
Ia de citeste

http://www.advancedaquarist.com/2016/2/aafeature2
georgemonda wrote:Ma interesa si pe mine, da no.......

Sa te... ca nu deschizi botul ala. Iti trimit la Peti si iei de la el?
Ai deja prea multi pesti pentru volumul acvariului tau. Lasa gestantele sa fete acolo si natura sa-si urmeze cursul.
D-apoi dragilor, va invit pe voi sa varsati pe parchet in living, zilnic, cate un paharel cu apa. Preferabil in acelasi loc.
Nu mare.. din ala de tuica.

George, am prins lectia, de azi inainte o sa ma abtin si de la conversatii, ca sa nu mai deranjez
image
koala wrote:Asa se pune imaginea aia, bah amatorilor!

image

Ce-i alea boss?
Curgea apa la greu, vita umana ce esti!
Din echinodorusul ala iesea suficienta salata cat pentru o nunta de vegani
hadul wrote:
sa-ti povestesc cum am uitat robinenetul deschis si cum mi-a ajuns apa din sufragerie in tot holul ... pana in bucatarie? si cum din alergare, am alunecat pe gresie, m-am dus pe cur, m-am dat cu capu' de gresie, am dat cu cotul in 2 seturi de lilly, si am spart unul? cum mi-a cazut telefonul pe jos (in apa) si a sta acolo pana l-am gasit ... adunand apa cu prosopul?

toate astea .... pe fondul sonor al gurii nevesti-mii???

Mi se rupe-n paispe de casa ta, bah
Tu ti-ai facut-o cu mana ta, ca esti oligofren. Deci daca ti-ai umplut tu gresia cu apa, e ok si pentru parchetul meu, nu? Te-n buric de fraer coclit.

Creator - da sa-l vad si eu pe ala care se bucura si sta nepasator cand ii picura apa de la acvariu. Sa-l vad si sa-l mananc.
Stii cum era anuntat trenul cand venea in halta: "Urlati 5 minute"
koala wrote:
dan.pavelescu wrote:... pandesc robinetul cu lanterna si hartie igienica, sa vad daca mai picura. Te-s-ar cainii in el..

Fraiere stricat, fute-i un strat generos de silicon... de jur imprejuru' robinetului, pe unde picura. Dupa aia poti sa te culci ca boierii aia de pe vremuri.
Maine, dupa ce vii cu garnituri si cacaturi, te apuci si jupoi siliconu' ala de pe robinet, ca pielea de pe iepure.

N-am mai dat cu nici un silicon, aseara cred ca am avut ceva probleme cu tensiunea, ca mi s-au infundat urechile brusc si nu mai auzeam nimic. Am verificat de dimineata, era uscat robinetul, n-a mai picurat.
Plm, ma duc azi pe la Romstal si HB sa rezolv problemele.
Si de ce sa nu-mi mearga bine pana la capat? Am uitat ca joaca Steaua si am pierdut prima repriza. Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
koala wrote:O stiti pe aia cu "omu' sarac, painea si biserica"?... ei bine, ala-s eu!

Pa dracu..

Azi am avut o zi groaznica si colac peste pupaza, m-am simtit atat de rau, incat nu vedeam la 2 metri in fata ochilor (sunt racit cobza).
Vin acasa, cu colegul ION bagat in rucsac, luat cu japca, ca sa dau jos vechea lampa (coparseu™)
Proptesc coparseul cu lanturi, ca sa nu cada accidental si da-i si munceste la suruburi. Bineinteles ca nu ieseau, la unul i-am belit si floarea, intr-un final l-am desurubat cu tarodul (da, da..)
Da lampa jos cu emotii, mamaliga ala de ION era s-o scape, m-am pisat pe mine tot, in fine.. am reusit.
Asteptand sa vine Dan (hadul) cu bormasina, imi cad ochii pe laterala standului, sub BA. Ce sa fie, ce sa fie.. o dara de sare. Plm, pun mana pe la tevi pe acolo, ud. Picura pe la robinet.
Deschid o sedinta de spiritism si ma apuc sa vorbesc cu mortii (tu-ti mortii ma-tii, luati-as mortii ma-tii, etc). Apare Dan, opresc pompa de recirculare, golesc BA-ul pana sub nivelul full sifonului, desfac robinetul. Pana sa ma chioresc eu la robinet, incepe sa curga ca la balamuc (din cauza pompelor de valuri, nivelul apei din BA a crescut usurel). Morti, raniti, mame. Scot din prinza pompa de autocompletare (asa am crezut eu), scot apa din BA cu furtunul intr-un butoi, desfac robinetul, il curat. Zic - hai sa schimb garnitura. Evident, am toate tipurile de garnituri in casa, mai putin ce trebuie. Raniti, mame, etc. Intorc garniturile invers, montez totul la loc, bag apa din butoi inapoi in sump.. plm, era cu 10-15 litri in plus. Verific pompa de autocompletare, functiona. Blestemeeeeeeeeee!
Dau drumul la angarale, merge totul bine 2 minute, apoi incepe iar picatura chinezeasca. Matuse, surori, nepoate si mame. Scot apa, desfac robinetul, improvizez o a doua garnitura, etc etc, poveste se termina cu pic-pic. Am trecut la partea barbateasca: tati, unchi, bunici, plm. Opresc, desfac, dau cu teflon pe filetul robinetului - slava Barbosului, nu mai picura. Ma uit, ma gandesc, gasesc solutia: tai robinetul, pun 2 mufe de legatura si o bucata de teava in locul lui, iar robinetul taiat il montez deasupra sumpului, tot cu o mufa de legatura.
Exact, 3 mufe de legatura. Am doar doua. Iar Tangitul nu mai e bun, nu mai are fluiditatea normala si are aspect mat-alburiu. Ce sa fac? Rabd pana maine, stau cu morcovul, trec pe la Romstal si iau cele necesare. Intre timp, in premiera in viata mea, am facut sex cu robineti, mufe, tevi, lipici, etc.
In fine, sa-l ia dracu, hai sa montez picioarele de sustinere a lampii - facute de George, manca-i-as pasarica lui de barosan ce e, sefu la ghiuluri
Dau primul semn pe perete si ma gandeam: ce spiral, de 6 sau de 8? Ma duc la dulapior, ma uit.. plm, doar holzsuruburi scurte, de 45 cel mai lung. Dumnezooo! Trebuie sa trec maine pe la Hornbach sa iau si holzuruburi si dibluri, plm. Tuzgura ma-tii de acvariu, cu cine te-a vrut in casa.
Acum, in loc sa stau la orizontala ca mi-e rau de-mi tiuie urechile, pandesc robinetul cu lanterna si hartie igienica, sa vad daca mai picura. Te-s-ar cainii in el..
georgemonda wrote:
Mai bine am grija de neste corali , decat sa stau cu batul la curul a doi pesti gay ca sa nu si-o traga

Valabil si pentru Koala
Gay, gay, dar macar au facut sex?
georgemonda wrote:
vad ca ceea ce m-ar incanta pe mine nu-i incanta pe corali.

Aceeasi problema si la mine. Considera si ganganiile astea:

- vulpinus
- hepatus
- flavescens
- scopas
- heniochus diphreutes
- desjardinii/veliferum
- goby
- sixline wrasse
- ocellaris
- damsel yellow tail

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu