[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Acvariu full Optiwhite + Stand + Overflow complet + sump + magnet MagFloat + Recipient ATO +Pad-uri pentru display si Sump = 1000 lei
(curatat, cu transport inclus in limita a 200km)

Ecotech Vortech MP10W ES - 700lei
Ce va mai place .... si mie .... (edit: credeam ca ziceati 1m H-ul)

Spor, Cristi!
Acvariu full Optiwhite + Stand + Overflow complet + sump + magnet MagFloat + sistem ATO cu senzor de nivel + Recipient ATO = 1200 lei
Skimmer BM Nac 3+ = 250 lei = REZERVAT
Lampa LED DIY full spectrum dimmabila cu controller + priza programabila + surse LED si ventilator = 400lei = VANDUT

Pachet vietati:

2x clowni (pereche depunatoare tanara – maxim 2 ani)
1x Black Emeral Crab
1x Tectus maricel
4x Melc omnivori
3KG piatra vie (cu aproximativ 15cm2 de burete mov) + 3 fraguri anemice de: poccilopora+pavona+acropora mov cu polipi verzi = VANDUT
1x Euphylia cap mov tentacul verde 4-5 guri
2x ricordea Florida (2 capete – foarte rara portocaliu cu verde)
2x acan
1x colonie zoanthidea mov

Total lista: 1500 lei + bonus ceva polipi de zoantusi rosu (puteti sa faceti propuneri de pret) = Deoarece piatra va pleca la un nou user, pretul pachetului scade cu 250 lei = noul pret = 1250 lei negociabil
Foarte promitator!

Imi place cum arata si sunt sigur ca va fi un succes
Acvariu + Stand + Overflow complet + sump + magnet MagFloat + sistem ATO cu senzor de nivel + Recipient ATO = 1200 lei
Lampa LED DIY full spectrum dimmabila cu controller + priza programabila + surse LED si ventilator = 400lei = VANDUT

Pachet vietati:

1x Black Emeral Crab
1x Tectus maricel
4x Melc omnivori
3KG piatra vie (cu aproximativ 15cm2 de burete mov) + 3 fraguri anemice de: poccilopora+pavona+acropora mov cu polipi verzi
2x acan

Total lista: 1500 lei + bonus ceva polipi de zoantusi rosu (puteti sa faceti propuneri de pret)
Acvariu + Stand + Overflow complet + sump + magnet MagFloat + sistem ATO cu senzor de nivel + Recipient ATO = 1200 lei
Lampa LED DIY full spectrum dimmabila cu controller + priza programabila + surse LED si ventilator = 400lei

Pachet vietati:

1x Black Emeral Crab
1x Tectus maricel
4x Melc omnivori
3KG piatra vie (cu aproximativ 15cm2 de burete mov) + 3 fraguri anemice de: poccilopora+pavona+acropora mov cu polipi verzi
2x acan

Total lista: 1500 lei + bonus ceva polipi de zoantusi rosu

Se dau doar la pachet
Curarea nu se face in ''lighean'' ci, in timp.
Scopul ''curarii'' este acela de a scapa de undezirabilele peste/vietati ce pot sa ajunga intr-un bazin ...si asta poti sa o faci doar in timp.

Ce ne spui tu acolo este de fapt o ciclare a pietrei.
Cu cat mai miscata si schimbata apa cu atat mai bine, din punctul meu de vedere.

Multumesc. Sper sa fie unul reusit ....si de mai lunga durata
Maine vine sticla
Aqua Illumination Prime - VANDUT

Si pentru ca bazinul mai mare este in lucru, si nu mai am nevoie de unele chestii, se vinde astfel:

Lampa LED DIY full spectrum dimmabila cu controller + priza programabila + surse LED si ventilator = 400lei

Cine doreste pachet, este rugat sa vina cu propunerea legata de echipamentele de care are nevoie si vom discuta impreuna aspecte legate de continut, pret, livrare, instalare
...si eu vorbeam de t5 hybrid
Sa stiti ca nu am omorat acest proiect ... inca se lucreaza.

Se intarzie putin cu sticla ultraclara

Dimensiunile bazinului au suferit oarece modificari, cele finale fiind: 75 cm L x 55 cm l x 45 cm h.

Acum sunt in cumpana legat de iluminare, parca as vrea o lampa hybrida .... si am 2 variante:

1. Blau aquaristic Lumina 1x48W led + 4x 24W T5 controlabila

sau

2. ATI Sunpower 6x24W T5 la care sa renunt la o pereche de tuburi si sa-i adaug un modul controlabil de 24 de leduri

Voi spre ce varianta credeti ca merita sa ma indrept?

Merci
Fana treaba ! spor!
Aqua Illumination Prime - VANDUT

Si pentru ca bazinul mai mare este in lucru, si nu mai am nevoie de unele chestii, se vinde astfel:

Skimmer BM Nac 3+ = 250 lei

Cine doreste pachet, este rugat sa vina cu propunerea legata de echipamentele de care are nevoie si vom discuta impreuna aspecte legate de continut, pret, livrare, instalare

Dan, ai modificat ceva la setarile lampii fata de ce ti-am trimis?

La mine a cam fiert bazinul cat am fost plecat si am pierdut o acropora
Se spala initial intr-un castron in apa de osmoza si apoi il introduci in reactor.
Nu mai iese jeg
Azi am vazut prima eclozare de clown

Sunt maricei deja, inca lipiti de substrat insa par sanatosi, curati ...si aparati de parinti.

As vrea sa incerc sa vad daca supravietuiesc, are cineva hrana adecvata?
dan_florin wrote:"insa ma roade sa am display mai mare si sa imi dea mai mult de 5-7 zile de independenta." Cunosc sentimentul , dar cine stie, poate intr-o buna zi.... Sebi, remarc o Ricordea florida la tine in bazin, o hranesti suplimentar sau nu?
Alta intrebare: nu ai fost/esti tentat sa mai introduci un peste micut alaturi de cei doi clowni? Intr-o oarecare masura, cubuletul tau m-a inspirat cand l-am facut pe al meu, si cumva, parca imi doresc sa vad la tine un al 3-lea peste, ca sa-mi fac curaj si eu.

Salut
Raspunsuri:
1. Nu o hranesc in mos special (poate din an in paste mai cade cate o artemia pe ea
2. In bazin sunt 3 pesti: 2 clowni si un tomenthosus care este destul de mare

A fost o epopee frumoasa bazinul asta ... si a meritat tot stresul ... acum ma gandesc ca parca l-as tine in continuare ) insa ma roade sa am display mai mare si sa imi dea mai mult de 5-7 zile de independenta.

Multumesc pentru aprecieri
Bazinelul asta inca exista in asteptarea echipamentelor pentru cel mai mare.
Acum este in tinut exclusiv cu Aquaforest si rezultatele sunt excelente (cu Zeovit nu am reusit)

image

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: