[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: selektul
Forum Index » Profile for selektul » Messages posted by selektul
multumesc........cred ca pana la urma ,dupa ce am citit, il voi scoate si il voi inlocui cu un burete........
in primul rand ......scuze dolly nu am vrut sa dau buzna.......eram doar nedumerit ..........ma numesc Remus si sunt din Brasov ,am un mic acvariu de 50l....la serviciu.....substrat pietris de pa petshop, cateva plante, 2 sanitari, 10 neoni, filtru serafill 60, perdea de aer, o buturuga, doi bolovani tot de la pet luati. hranitor automat de la sera, tub fluorescent 1X20W. Folosesc de la tetra easy balance 10ml saptamanal, si un fertilizator pt plante sera florena tot saptamanl. cineva mi-a spus ca trebuie scos din filtru carbunele activ deoarece retine micro si macro elementele........eu stiam ca trebuie scos doar la tratamentele medicamentoase......sa il scot la fertilizare???? sau nu,.... filtru asa l-am cumparat de la petshop iar cel de acolo mia zis ca doar la tratamente medicamentoase trebuie sa il scot dupa terminarea tratamtului sa il pun la loc.......la fertilizare a zis sa nu il scot......pe forumuri am citit si altceva.......ce sa fac? ajutati-ma sa inteleg si eu mai multe.......va multumesc.
la fertilizare ( fertilizator lichid si pastile in substrat) cineva mi-a spus ca trebuie scos din filtru carbunele activ deoarece retine micro si macro elementele........eu stiam ca trebuie scos doar la tratamentele medicamentoase......sa il scot la fertilizare???? sau nu,....

Forum Index » Profile for selektul » Messages posted by selektul
Go to: