[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: elis
Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Nu ma pricep deloc la electronica si va intreb : Plutitorul declanseaza un Releu care deschide o electrovalva pt alimentare cu apa in camera unde sta pompa de recirculare ....Ce dracu de releu sa cumpar pt a deschide electrovalva pt a permite alimentarea cu apa ?
Si ma interesa si de care alarma sa iau sau piuitoare ?
Grija mare la lipit si multa bafta !
Cred ca o sa stai numai pe tron..... o sa fie cam multe !
Arata foarte bne !
Modifica inaltimea pe interior a suportilor cu cativa cm , te duci mai sus cu capacul si atunci nu iti mai faci nici un fel de griji pt neoane ca ar putea fi prea aproape de apa
Ar trebui sa iti ajunga 1.50 m de cablu pt instalatie si le poti pune pe un lateral in interior cat mai sus si apoi pleci cu un pat cablu pana sus pe piciorul standului si astfel ascunzi si cablurile iar in interiorul capacului tragi firele drepte si mai departe ai sa te obisnuiesti cu ele asa dezordonate........ .
Mitica,algele maro se cam fac cand ai un acvariu nou in care ciclul azotului nu a fost terminat total, in care concentratia de amoniac este mare ........
Ventuza lipita cu silicon !
smilie
Eu zic minim 3 saptamani, pentru proba de apa......
Asteptam sa vedem si proiectul tau !
Sa inteleg ca tot cichlide vei avea in acvariu
Si chiar te felicit pt alegerea de a avea un acvariu asa de mare'cred ca ar trebui sa incepi sa te inarmezi cu mult si rabdare .
Bafta la noul proiect !
Eu am folosit Griffon la 125 ml, pret 16 lei -adeziv pvc de la Romstal si merge brici !
ceai,cafea?
Arata foarte bine, dar nu prea ai intrat in detalii cu lampa !
La Multi Ani ! Nu au venit inca piesele ,vor sosii la destinatie dupa 15 ianuarie si pana atunci poate o sa termin si capacul.
Foarte tare magazinul !
Adevarat graiesti !
200x60x60 ? Asteptam cu interes proiectul mai ales ca ai ....acceptul !
Super tare !!!! Pesti extraordinari de frumosi si ce ....culorii !
La Multi Ani !!!!

Forum Index » Profile for elis » Messages posted by elis
Go to: