[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sile
Forum Index » Profile for Sile » Messages posted by Sile
Cine e Karen peste ani nu o sa conteze, o furnica ...una sau unu` care a cugetat ceva bine sau rau pe un forum de discutii fie el si american

Actualmente Karen face parte din "Board of directors" la Aquatic Gardeners Association. Are articole publicate in diverse reviste (ex. "Aquarium Fish Magazine").

Cat despre abilitatile mele "panfletare" sau faptul ca am atras atentia asupra faptului ca Randall Karen e o ea, ce sa-i faci, nu-mi limitez cunostintele la "uriasi" precum Horst & Kipper sau alti giganti din acvaristica. Am mai citit si Masters & Johnson de ex.
Imi permit sa fac doua observatii:

pentru ca apoi sa va atraga atentia intr-un mod evident asupra faptului cu care m-am contrazis cu multi dintre voi...totusi daca vreti sa aveti rezultate o sa va subtiati portofelu`...na ca nu sunt singurul nebun care va spune ca acvaristica e un sport nu chiar ieftin

Asta a fost un comentariu facut de Sandu la afirmatia lui Karen

"The book The Optimum Aquarium by Horst and Kipper covers thoroughly the high tech, high cost method of maintaining this balance in a planted tank. Follow their instructions to the letter, and I am sure you will be successful with your plants. Your wallet will also be much thinner"

Citatul din postul lui Karen a fost insa trunchiat. Spune imediat mai jos ca

"For those who find that this sort of system is out of reach, or just too technically oriented, there are other ways of maintaining beautiful, healthy aquarium plants. "

Si enumereaza mai jos metodele la care face referire.

A doua observatie e ca

Din simtzul respectului eu nu mi-as permite sa compar cele scrise intr-o carte cu articolul lui Randal de pe un forum de discutii (din pacate mort...desi unul dintre cele mai bune care au existat)...

In schimb va pot garanta ca cele descrise de el legat de Lumina, CO2 si Fertilizanti

Karen e fata.

Forum Index » Profile for Sile » Messages posted by Sile
Go to: