[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: hegedusalin
Forum Index » Profile for hegedusalin » Messages posted by hegedusalin
Stii cum in mod normal meciurile se pierd prin neprezentare???? Ei bine in cazul asta eu o sa il castig prin neprezentarea mea de acum incolo in aceasta discutie. Mi-a ajuns pana in gat de oameni viteji pe forumuri care tasteaza repede si actioneaza deloc :x Faza cu administratorii m-a impresionat pana la lacrimi ce sa mai zic. Adik ce treaba are una cu alta. Dak e absurd, atunci poa' sa fie cine-o fii. Va doresc la toti filtre curate. Voi mai posta doar in caz de urgente majore. Sper ca faptul ca il consider deplasat pe snakefishmike n-o sa-l opreasca pe viitor sa imi de-a un sfat la nevoie. Se vede ca se pricepe la ce zice doar ca gandeste ..... nashpa :-) Salut tuturor
Dak tu crezi ca esti mare aparator al legii pt ca te legi de unu sau doi care au tinut pestii protejati nu de dragu de a avea specii pe cale de disparitie ci din necunostinta de cauza atunci te rog mai gandeste-te. Dramatizezi rau de tot omule. Respira si calmeaza-te. uita-te cum canalizarea unor orase mari se revarsa direct in rauri, uita-te cum combinatele provoaca accidente ecologice pt ca e mai ieftin sa platesti o amenda decat sa filtrezi deseurile, uita-te la toate cate se intampla in jurul tau si apoi revino si zi-mi ca sunt un distrugator al naturii pt ca am pus in acvariu ceea ce am vazut toata copilaria mea ca momeala pt pescuit. Pune-ne pe noi la zid si trage si sunt sigur ca lumea va fii mult mai buna.... in mintea ta
Bine ca esti tu mai catolic decat papa!!!!! Stii cat traiesc Zvarlugele de dimensiunile acelea in libertate pe un repezis de rau???? Tzii se pare ca le-a luat cineva ca sa le faca papara???? As zice sa iti limitezi accesele astea de mare legiuitor, sau macar sa iti canalizezi energia asta spre o cauza care chiar merita. smilie smilie
Mersi frumos. Solutia ta este castigatoare!!!!!! O sa imi iau un d-ala de bolboroseste Mersi Bella ;)
Am inteles. Ms de sfat dar te rog da-mi si mie o idee in legatura cu pretul. Problema mea e ca sotia nu e de acord cu acvariul asta asa ca trebuie sa il tin asa pe "low buget".
pai eu am pompita de aer. Deci imi trebuie doar buretele ala care se ataseaza????? Ma gandeam ca filtru e ala care recircula apa..... Ciudat.
Am mai avut acvariu cand eram mai copil. Am tinut 6 pesti in 15 litrii. Au crescut mari si nu se mancau unu pe altul. Dupa doi ani am fost obligat a ii dau. Mersi de raspunsuri
Nu am avut nimik dupa ce am scapat de niste pesti ilegali ) Acuma am un mascul de gupy si doua femele plus o pereche de Xifo. Achizitionarea unui acvariu mai mare iese din discutie. Si asa mi-am urcat nevasta in cap cu asta.
P.S. Ce e ala un burete bolborositor si cat costa????
Care ar fi pretul unui filtru cat de cat pt un acvariu de 20 L??? Am inteles ca e foarte important si nu sunt complet sadic, asa ca vreau a nu-i mai chinui pe ashtia mici :-)
Gata, m-am hotarat ca defapt nici nu am avut zvarluge :-) E mai bine asa O sa trec la un acvariu cu gupy si xifo. Mersi
Zvarluga nu este un peste protejat din cate stiu eu. Ala e tiparul!!!! Zvarlugi sunt cu miile si se folosesc ca momeala la pescuit ( de-asta le si cautam) doar ca mi s-au parut prea faine sa nu tin si in acvariu cateva. Azi a murit una asa ca inclin sa va dau dreptate. La asta nu ma gandisem. Maine or sa ajunga in Mures, doar ca nu vor fi tocmai libere.
Multumesc de raspunsuri
Deci ma pricep.........
Buna tuturor!!! Mi-am facut un acvariu in care am introdus 5 exemplare de cobitis taenia adunati din Mures de sub pietre. Sunt foarte frumoshi dar nu sunt unii dintre cei mai activi pesti. De aceea vreau a imi mai pun vreo doua perechi, de exeplu guppy si xifo. Oare s-ar intelege?
P.S. Avariul este de 20 L, nu am filtru de apa, doar un aparat care baga aer. Apa o schimb la saptamana in totalitate. Plante am niste mini nuferi foarte faini de pe Mures plus niste bradis de pe o balta. Arata foarte fain (parerea mea )

Forum Index » Profile for hegedusalin » Messages posted by hegedusalin
Go to: