[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
https://plase.net/produse/plase-de-pescuit/plase-textile-vrac/

Pentru acoperirea acvariului si protecta pestilor saltareti, merge cu fir de 1mm grosime si ochiuri de 10mm? Plasa actuala (pentru tantari) imi obtureaza grav lumina.
Oare unde gasesc si eu o plasa, ca cea din link?

https://www.ebay.co.uk/itm/Fish-Tank-Aquarium-top-cover-Clear-Mesh-Screen-Netting-fresh-salt-water-Reptile/253265067484?var=552400577545&hash=item3af7c63ddc:m:mdUM9BLo_nfXMjHLdfFPlmA
Ioane, am trait s-o vad si pe asta. Imi pare rau ca te-ai lasat de saraturi, ca n-ai reusit sa vinzi acvariul, asta e.. csf, n-ai csf

Barbus Tetrazona sunt pestii mei favoriti
I-ai de mici, un card intreg si se vor intelege bine. Tot ce ai de bagat in acvariu (la lostritze ma refer), baga inainte sa aduci cardul.
Sunt pesti frumosi si vioi

edit: un sol frumos, negru, este cel de la Dennerle (scaper's soil). Tot de la Dennerle gasesti tot felul de pietris decorativ, pentru scape. Poti face cu el zone deosebite - favoritul meu este Plantahunter Rio Xingu.

Bafta, te urmaresc!
Eu las ciorapul, plec si cate 2 luni de acasa. Cand se colmateaza da pe afara si atat, doar ca se aude un clipocit usor.
Merci

Al doilea link e ok, primul tot nu merge.

Te-ai cam grabit cu pestii..
Cat are bazinul tau, 125 cm? Cum ti se pare iluminarea cu trei Hydra, slaba, suficienta, prea multa?

edit: nu se vad pozele din ultimul link
Silviu Man wrote: Niste barbari care traiesc printre noi.

Esti prea bland cu labagiii aia sinistri, arza-i-ar pe matze pe lumea asta si ailalta..
Am incercat o singura data sa sifonez nisipul, dar mi s-a luat repede si am renuntat.
De doua ori pe an curat mizeria din sump, dupa un an am bagat pompele de valuri la otet, la 2-3 saptamani curat geamurile, in rest chestii banale si doar cand e cazul: cupa de la skimmer, ciorapul de nylon, schimb carbunele.
Lumina o am de la 8 la 22 (cu simulare rasarit si apus), de la 22 la 8 am moonlight-ul, conform fazelor.
Am o caruta de pesti pe care ii hranesc corespunzator, cu lopata (congelate si peleti).

Iti recomand cu caldura reteta mea:

- flow corespunzator in bazin si sump
- un refugium cu alge chaeto si miracle mud
- o cantitate cat mai bogata de medii biologice (eu folosesc siporax, ca l-am prins ieftin)
- minima filtrare mecanica (in cazul meu, un ciorap de nylon BM)

Nu pot spune ca e o reteta universal valabila, dar la mine a functionat. Un pic de alge si cyano am avut doar in primele luni de la startare, dar nu in cantitati ingrijoratoare. La un moment dat au disparut de la sine.

Succes
um02122 wrote:Voi ati pierdut perspectiva.
Asa se intampla cand pui un bebelus de 2Kg langa un adult de 60Kg/buca.
Tare mi-e teama ca o sa pierzi cateva nopti cu lanterna in mana..

edit: incearca-ti norocul cu un sixline
Imi plac replicile ilustrate
Sa-ti traiasca opincaru mic! Si da, esti gras.
La un moment dat mi-am dat seama ca nici eu.. Daca as incepe din nou, as face ceva mai mic.
Merci. Invidie??
img.plici.ro e moka si chiar free
photobucket nu te mai iubeste, ti-a sters pozele..
Eu zic sa il intrebi si pe Marian (marian4232 pe forum). Mie mi-a facut acvariul (160x65x50h + bean animal) la un pret excelent, plus ca lucreaza impecabil, de nota 10.
Ramane problema transportului..

Continua, merci
Incep sa cred ca pestele ala nu exista, e superstitie
um02122 wrote:Am trecut pe un program cu lumina mai calda.

Sa nu treci si la cosit alge..

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: