| Message |
|
|
|
Deoarece am desfacut azi bazinul ZPico, scot la vanzare siporaxul ciclat - 1 kg si ceva (1 kg nu litru), un saculet cu spartura de coral si toata cantitatea de chaeto din refugiu - 80 ron toate.
Daca nu se dau pana maine, din pacate, siporaxul se va duce in apa de osmoza si apoi la pastrat si spartura de coral la fel, nu am unde sa le tin ca sa reziste mai mult.
Relatii la telefon 0734.302.364, Stefan sau PM.
|
 |
|
|
|
Acest upgrade se amana pe termen nelimitat.
Dar jurnalul nu se inchide ci va continua cu un setup diferit. Mai exact:
- Bazinul este un cub Dennerle 30 care va contine acelasi sistem de filtrare ca la ZPico
Va prelua bilele Maxspect deja ciclate din ZPico, chaeto si spartura de coral.
- Pompa de recirculare Sicce 400 lph
- Pompa de valuri Koralia nano 1600 (ramand de vazut daca face fata sau o inlocuiesc cu altceva mai puternic)
- Lampa ramane pana la urma Ai Prime 16 HD (initial am vrut sa ii pun Nemo Light Marine 24 w)
- Nisip si piatra vie din ZPico
- Fara skimmer, fara ATO (voi face schimb saptamanal de apa 10-15 % si voi schimba perlonul la 3-4 zile)
Corali: o mica insula cu zoasi, 4-5 ciuperci si o ricordee orange, 1 alveopora, o piatra cu GSP si in curand, o anemona.
Pesti si alte vietati: 1 clovn, 2 melci nassarius, 2 crabi si melcii turbo din ZPico (goby-ul, din pacate, a murit intre timp) - peste ceva timp voi lua o pereche clovnului
In principiu, cam asta e tot.
Sa vedem si bazinul inainte si dupa mutare :)
|
 |
|
|
|
Se poate inchide. Multumesc frumos pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
Au mai ramas disponibile:
- lampa Ai Prime 16HD neagra, folosita aproximativ 2 luni, fara suport - 1.100 ron (rezervata 24 ore, in cazul in care nu se concretizeaza nimic revine la vanzare)
- kit rama si plasa Jumpguard DIY Aquarium Cover 75x75 cm nou, nefolosit- 120 ron
|
 |
|
|
|
Si o poza cu toate.
|
 |
|
|
ugarit5 wrote:Salut!
Plasa aceea se potriveste la un acvariu cu dimensiunile 60x30 cm?
Salut, este customizabila pentru bazine cu orice dimensiune cuprinsa intre 75 x 75 cm, deci este ok si pentru 60 x 30.
|
 |
|
|
|
Se vand urmatoarele echipamente:
- pompa de valuri Jebao RW4 cu controller (vine insotita de cutie, factura si garantie valabile pana in ianuarie 2022) - 250 ron
- kit rama si plasa Jumpguard DIY Aquarium Cover 75x75 cm nou, nefolosit- 120 ron
- 1 kg de Maxspect Nano Tech Bio Sphere - 80 ron
- lampa Ai Prime 16HD neagra, folosita aproximativ 2 luni, fara suport - 1.100 ron
Relatii in PM sau la telefon 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
|
Felicitari! :cool:
|
 |
|
|
|
Foarte tare, imi place mult cum arata, multa bafta in continuare!
|
 |
|
|
|
Se poate inchide, multumesc frumos pentru gazduire.
|
 |
|
|
|
Ultimii ramasi:
colonie tubipora + euphyllia hammer + gorgonian - 160 ron.
|
 |
|
|
|
Au mai ramas disponibili:
- candy cane 8 capete - 100 ron
- euphyllia hammer varfuri verzi 1 cap - 80 ron
- colonie tubipora - 100 ron
- 1 gorgonian - 40 ron
|
 |
|
|
|
Multumesc mult!
|
 |
|
|
blackiller wrote:Salut. Mai ai ceva valabil la vânzare ?
Salut, da. Cred ca e mai usor sa vorbim pe whatsup, asa iti pot trimite si poze mai usor, ms.
|
 |
|
|
Alex Florian wrote:Multumim pentru Euphyllia Frogspawn si Euphyllia Hammer, Stefan! (Si de la Bogdan)!
Cu placere, sa va bucurati de ei!
|
 |
|
|
|
2
|
 |
|
|
|
Se vand urmatorii corali (prezenti pentru moment in actualul bazin Z Pico, se vor scoate inainte de momentul vanzarii, pozele sunt din jurnalul bazinului):
- colonie Tubipora - 100 ron
- Euphyllia purple frogspawn 3 capete - 120 ron
- Euphyllia Hammer 4/5 capete - 250 ron
- Euphyllia Hammer 1 cap - 80 ron
- Acan rosu 16 capete - 300 ron
- Duncan - 6 capete - 300 ron
Pentru detalii PM sau 0734.302.364, Stefan
|
 |
|
|
Gabi C wrote:Bafta cu noul bazin! Sper sa iti iasa o bijuterie, la fel cum a fost si asta.
Multumesc mult!
|
 |
|
|
|
Aceasta este poza cu care voi incheia jurnalul bazinului Z Pico.
In curand il voi desface si locul lui va fi luat de urmatorul bazin alaturi de care sper sa obtin ce mi-am propus.
Cu bazinul asta am trecut prin multe incercari si am avut foarte multe de invatat, majoritatea experientelor (atat bune cat si rele) am incercat sa le postez tocmai pentru a fi de folos si altor colegi.
Cea mai importanta lectie invatata a fost sa nu renunt (un bun prieten a fost alaturi de mine in cateva momente cand am fost la un pas sa il inchid si a insistat sa il las in pace, si gol daca este cazul, numai sa nu il desfac).
Multumesc deasemenea colegilor care au avut rabdarea sa parcurga acest jurnal :)
Multa bafta tuturor!
|
 |
|
|
|
Foarte tare proiectul, multa bafta!
|
 |
|
|