Am profitat de mini vacanta asta cu sarmale si legume de porc si am refacut instalatia de la sump care era functionala insa cu destul de multe improvizatii. Desi la prima vedere parea o chestie de cateva ora pana la urma tot deranjul a tinut pana seara. In urma modernizarii mi-au ramas piese de PVC-U, unele lipite, altele cu filet asa ca daca sunt doritori sa-mi dea un semn
Bai eu chiar cred ca sunt defect. Nu de alta dar vad o gramada de fani la pestii astia si nu reusesc sa gasesc punctul i-am pierdut eu ) Nu ma intelege gresit, fiecare creste ce cum si cati pesti vrea, dar incerc sa ma dumiresc unde gresesc ))
Singura varianta pentru plante si severumi cred ca este fertilizarea, astfel incat rata de crestere a plantelor sa fie mai mare decat reusesc sa strice ei )
Avem 3 noi locatari de la ultima consemnare si anume 3 bucati severum gold. Ba nu, 4, un gibiceps care m-a lasat fara alge pe plante dar si pe decor. E musai sa-l marit ca face mai multa mizerie ca un porc.
Pe de alta parte lupt cu plantele. Asa cum era de asteptat au probleme cu cresterea, atat dpdv al luminii si al nutrientilor cat si din cauza daunatorilor ( severumii si geophagusii ). Tocmai de aceea am cateva ore de iluminat pe zi cu 2x54 Osram 965, bile la radacina cu fertilizanti cat si fier in apa ( din pacate cam degeaba din cauza schimbului la picatura)
Nici eu nu am prea mult loc sub capac dar am gasit unele slim, le am de aproape 1 an si nu s-au ars. Ce e drept e ca la unul s-a cam matuit sticla, dar inca bate bine