Message |
|
Cumpar 3-4 bucati EBJD
Contact PM va rog...ideal Brasov sau imprejurimi.
|
 |
|
Incearca ungerea lor, cu betisoare de urechi , cu Asocilin.Ceva asemanator am avut si eu cand tineam discusi si a fost singura modalitate prin care am scapat...zic nu dau cu parul...chiar am sa urmaresc sa vad cum ii dai de cap....
|
 |
|
Si ca sa dau si o rezolvare filtrului meu care curgea....Treaba sta cam asa :
Am schimbat garnitura de la canistra-38 lei -rezultat curgea in continuare
Am schimbat oringurile de la robineti-6 lei-rezultat curgea in continuare.
Am vb cu cei de la Kronstill,le-am dus capul pompei l-au tinut vre-o saptamana si dupa n teste si desfaceri ale acestuia fara sa -i dea de cap mi l-au schimbat cu unul nou Mentionez ca filtrul era in garantie ( nu l-am dus direct la ei nestiind daca dupa trei ani mai e in garantie ,gandindu -ma ca o rezolv din garnituri).Mi au dat un cap de pompa de cp901 greenline cu acea tavita care elimina garnitura aia de cosmar de la sertarasul de sus.Deci happy end .Daca mai tine macar 3 ani si-a scos banii....
|
 |
|
Si am trecut in bazinul mare...care ascum sincer nu mi pare mare deloc...450 ltr imi par putini dar ma limiteaza spatiul....asa ca nu stiu zau daca va avea loc o pereche....
by koala: Ti-am editat pozele... erau prea mari si stricau paginatia.
|
 |
|
scorpionul wrote:daca ai cu ce(macar cu o linie) masoara distanta de la buza de sus a filtrului la buza de sus a sertarului.
Am sa masor cu o ruleta,subler de interior ar fi ok dar nu am asa ceva.....Insa cu ce anume sa compar? Mai am un e901 greenline dar nu stiu daca sunt identice si parca nu l-as desface si pe acela ca poate o dau in altele....
|
 |
|
A inceput sa curga din momentul in care l-am mutat fara a-l desface. Am scos si din siporax,am indesat la sertare de m-am plictisit...Am sa incerc totusi fara sertare montate...poate ,poate.Pe cutie nu stiu daca scrie,filtrul a venit impreuna(a se citi bonus ) la un acvariu cumparat din Hornbach...am sa intreb eventual garantul jbl care se pare ca are sediul chiar in Brasov...sa vad ce pot face Mi-ar parea rau ca era chiar un filtru bun,daca garantia ar fi de 4 ani ar fi nemaipomenit....
|
 |
|
Se da un JBL e 900
Filtrul este in functiune de 3 ani. Fara probleme....Acum cateva zile am vrut sa suplimentez filtrarea(grabesc ciclarea) unui acvariu,l-am luat,l-am mutat fara a l desface....si curge....sa l ia drq.Am schimbat garnituri,am dat cu glicerina atat noile cat si vechile garnituri... NU reusesc sa l fac sa nu mai curga Curge la modul ca picura aproape insesizabil pe la manerele de inchidere a carcasei. A mai patit careva asa ceva? Si apropos...ce garantie au filtrele astea? Am un eheim la care garantia e de 3 ani....daca ar fi si la juwel m-am scos....ma duc si l pun in brate alora de la kronstill
|
 |
|
iti dai seama maestre ca a fost cruciala alegerea , odata vazand ce ai patit la ciortani...e ok acum apa ,ideea e ca mi am facut treaba cu o manufactura de a cuiva care e mult mai ieftina ca originalele si merita inzecit Poate cineva este pus in aceeasi situatie nasoala si o rezolva nu f scump si ramane,iaca -ta si cu filtrul la bani nu foarte multi.Una peste alta eu sunt f multumit.Mai am putin si mut animalul in 450 lt,Am pus de ieri si doi juvenili care sper sa scape de haplea ,sper sa pot obtine si eu o pereche.Om vedea insa ce si cum.
|
 |
|
cu scuzele de rigoare vis a vis de calitatea pozelor.....si desigur marimea acestora ce acum am vazut ca deformeza pagina
|
 |
|
|
 |
|
Nu sunt chiar la inceput insa m-am lovit de o problema in timpul ciclarii...respectiv apa verde....
fara indoiala am sa merg pe varianta filtru uv chiar daca si cea de blackout e posibila acvariul fiind fishless(este vb de un juwel rio 400)
intrebarea pe care o am este.....
http://www.okazii.ro/pesti/accesorii-acvariu/filtru-sterilizator-uv-c-de-15w-30-w-si-55w-pt-acvariu-piscina-iazuri-a178807128?icid=CS11.P
fara a considera reclama(sper) am gasit aceasta varianta de filtru care imi face cu ochiul tinand cont de pretul mare al filtrelor consacrate...CE parere aveti? E safe? Stiu persoane care l-au folosit si nu curge,si-a facut treaba,dar nah,intreb si eu sa mai am o opinie doua inainte de a face pasul.
|
 |
|
1 an jumate,acvariu 240 lt
in asteptare un juwel rio 400....
|
 |
|
Se poate inchide,ignora,etc.Am achizitionat un Juwel RIO 400...
|
 |
|
Nu stiu daca e chiar nimerit locul unde am postat....insa
Doresc sa achizitionez un acvariu Resun BL 1800 Filtrarea acestuia (in capac) este total insuficienta pentru ciclide americane ce vor popula acvariul.Asa ca voi monta doua filtre externe...intrebarea este pot realiza acest lucru fara prea mulra bataie de cap? Capacul acvariului se pare ca e din inox si filtrarea nu stiu cat loc ocupa...nu stiu daca pot face decupajele estetic(in spate desigur) si safe...Nu sunt foarte multe postate pe google vis a vis de acest acvariu...asa ca cer si eu un sfat...poate de la posesori?
|
 |
|
Ai PM
|
 |
|
Cand va mai fi surplus doresc si eu sa plantez un 63 l .Multumesc in avans am sa urmaresc .
|
 |
|