| Message |
|
|
|
stiu ca ii vor creste. Sunt constient. am tot citit de diverse patzanii pe aici. Dar decat un caine intr-un apartament mic, mai mult ash prefera o broasca, chiar si mare. Oricum, decizia inca nu este 100% pro.
|
 |
|
|
|
Ma mananca, si stiu ca o sa ma ascarpin, sa cumpar la copii o broscuta testoasa, in Constanta. Stie careva un loc cu aceste specimene mai ieftine\?
|
 |
|
|
|
Femelele de guppy - ... cred ca e prima inmultire pt tot acvaristul incepator
|
 |
|
|
|
exact, trebuie sa stepti pana le dau si radacinile,a poi poti sa ii desprinzi
|
 |
|
|
Rezolvat...sprijinit de tomberon 
|
 |
|
|
|
Acvariu 100/30/30 sticla de 5. Azi. Ajunge la gunoi daca nu. Urgent
|
 |
|
|
Eu patit. Pus acvariu pe o suprafatza mai incusta decat el. Dupa luni de functionare fara probelme, a cedat fundul ... si au venit vecinii la usha:d. acum dorm linishtit si la fel de linishtit plec in orash. Nu mai am nici un acvariu cu peshti, doar goale, pline cu diverse 
|
 |
|
|
|
Acvariu 30/30/90 parca sticla de 5. E pe post de depozit de orice lucru mai putin peshti, pret...nu shtiu exact, facetzimi o oferta, chiar si un schimb (ar fi o treaba daca ash reushi sa pun si poze..o sa incerc sa pun la galerie)[/img]
|
 |
|
|
|
incearca sa ii dai, sau daca nu, aruncao pur si simplu
|
 |
|
|
|
Chiar nu shtiu aici in Constantza de unde sa fac rost de nisip,....hmmm
|
 |
|
|
Nu va mai chinuitzi....am rezolvat problema. Totul a fost dus la pet shop. Pana ma voi apuca iar de acvaristica.....ma mai uit la voi 
|
 |
|
|
|
ashtept in continuar eoferte ........ echinodorusul e rezolvat. restul e discutabil.daca nu . chiar nu stiu ce o sa se intample cu ei . Sorry
|
 |
|
|
Din motive personale si cu parere de rau desfiintez acvariul  . De dat : echinodorus matur, frumos dezvoltat + puiet pe tija - 40 lei;
2 fosilis maturi - astept oferte;
6 gouramy maturi (au si depus) - astept oferte;
1 sanitar, am uitat - lapsus numele .cel lung, maroniu cu mustati
Bonus - guppy si melci pomancea
0745546141/0741075014 - Urgent, sunt in lighean
|
 |
|
|
SSSSSSSSSSUPER!!! Da nu prea ash vrea sa fiu in locul tau, daca doamne fereste, se intapla un accident cu sticla 
|
 |
|
|
Titronix wrote:
Decorul sta de vreo doua saptamani in apa l-am scos si i-am facut dus si am schimbat apa complet de vreo 4-5 ori.
Cum mama lu stefan cel MAre ai scos animalul ala de decor? :o
|
 |
|
|
|
Apropo de spuma: am auzit la cineva de un capac de acvariu facut din spuma. Are cineva idee,cum si in ce fel se face, astfel incat sa potzi pune si neoanele? :o
|
 |
|
|
|
Poate e stresata. Poat eca mananca, da nu toata boaba, ci ii ia doar putzin . Mai cauta shi mai intreaba . Sorry
|
 |
|
|
Intrebare, nu ca sunt prost, doar las uneori impresia : in tabelul sus mentionat, care fie vb intre noi e super  , FS= ?, ce inseamna ?
|
 |
|
|
Am niste echinodorus, puiet........cam 9 bucati  , daca te intereseaza, ma gasesti pe mess in seara asta sau maine. Da grabeshte-te, ca luni plec din localitate
|
 |
|
|
|
As vrea shi yo, poate itzi dau un puiet de echinodorus la schimb
|
 |
|
|