[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Skyppy
Forum Index » Profile for Skyppy » Messages posted by Skyppy
stiu ca ii vor creste. Sunt constient. am tot citit de diverse patzanii pe aici. Dar decat un caine intr-un apartament mic, mai mult ash prefera o broasca, chiar si mare. Oricum, decizia inca nu este 100% pro.
Ma mananca, si stiu ca o sa ma ascarpin, sa cumpar la copii o broscuta testoasa, in Constanta. Stie careva un loc cu aceste specimene mai ieftine\?
Femelele de guppy - ... cred ca e prima inmultire pt tot acvaristul incepator
exact, trebuie sa stepti pana le dau si radacinile,a poi poti sa ii desprinzi
Rezolvat...sprijinit de tomberon
Acvariu 100/30/30 sticla de 5. Azi. Ajunge la gunoi daca nu. Urgent
Eu patit. Pus acvariu pe o suprafatza mai incusta decat el. Dupa luni de functionare fara probelme, a cedat fundul ... si au venit vecinii la usha:d. acum dorm linishtit si la fel de linishtit plec in orash. Nu mai am nici un acvariu cu peshti, doar goale, pline cu diverse
Acvariu 30/30/90 parca sticla de 5. E pe post de depozit de orice lucru mai putin peshti, pret...nu shtiu exact, facetzimi o oferta, chiar si un schimb (ar fi o treaba daca ash reushi sa pun si poze..o sa incerc sa pun la galerie)[/img]
incearca sa ii dai, sau daca nu, aruncao pur si simplu
Chiar nu shtiu aici in Constantza de unde sa fac rost de nisip,....hmmm
Nu va mai chinuitzi....am rezolvat problema. Totul a fost dus la pet shop. Pana ma voi apuca iar de acvaristica.....ma mai uit la voi
ashtept in continuar eoferte ........ echinodorusul e rezolvat. restul e discutabil.daca nu . chiar nu stiu ce o sa se intample cu ei . Sorry
Din motive personale si cu parere de rau desfiintez acvariul . De dat : echinodorus matur, frumos dezvoltat + puiet pe tija - 40 lei;
2 fosilis maturi - astept oferte;
6 gouramy maturi (au si depus) - astept oferte;
1 sanitar, am uitat - lapsus numele .cel lung, maroniu cu mustati
Bonus - guppy si melci pomancea
0745546141/0741075014 - Urgent, sunt in lighean
SSSSSSSSSSUPER!!! Da nu prea ash vrea sa fiu in locul tau, daca doamne fereste, se intapla un accident cu sticla
Titronix wrote:
Decorul sta de vreo doua saptamani in apa l-am scos si i-am facut dus si am schimbat apa complet de vreo 4-5 ori.
Cum mama lu stefan cel MAre ai scos animalul ala de decor? :o
Apropo de spuma: am auzit la cineva de un capac de acvariu facut din spuma. Are cineva idee,cum si in ce fel se face, astfel incat sa potzi pune si neoanele? :o
Poate e stresata. Poat eca mananca, da nu toata boaba, ci ii ia doar putzin . Mai cauta shi mai intreaba . Sorry
Intrebare, nu ca sunt prost, doar las uneori impresia : in tabelul sus mentionat, care fie vb intre noi e super , FS= ?, ce inseamna ?
Am niste echinodorus, puiet........cam 9 bucati , daca te intereseaza, ma gasesti pe mess in seara asta sau maine. Da grabeshte-te, ca luni plec din localitate
As vrea shi yo, poate itzi dau un puiet de echinodorus la schimb

Forum Index » Profile for Skyppy » Messages posted by Skyppy
Go to: