[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan_tazu
Forum Index » Profile for razvan_tazu » Messages posted by razvan_tazu
1. Bazinul a fost folosit aproape 3ani, are dimensiunile L100cm/l40cm/h55cm, este confectionat din sticla ultra clara de 10mm lipita cu silicon negru DowCorning 881 de catre George de la ReefAquarium. Are fund dublu si intarituri transversale si longitudinale. Pe muchii este lipit cornier negru din PVC, ce poate fi inlaturat dupa preferinte. Pe o laterala si pe spate este lipit autocolant maro ce poate fi deasemenea inlaturat;
2. Pad JBL;
3. Capac negru Juwel Multilux 100 cu doua neoane T5 si reflectoare de aluminiu de la JBL (am 4 neoane, cele vechi Juwel si cele noi JBL-au maxim 3 luni de functionare);
4. Stand integral din pal de 18mm, baza si verticalele dublate, 12 picioare reglabile;
5. Filtru extern JBL e1500;
6. Incalzitor EHEIM 150W;
7. Pompa de aer SUN-SUN;
8. Aspirator de substrat SERA;
9. Creanga tratata si nuci de cocos ptr. decor... probabil si alte maruntisuri...

http://farm9.staticflickr.com/8174/29411157600_abe185c40a_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8557/29411157890_8e0baabb4f_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8315/29077326113_697c2f5716_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8226/29702043755_e9de227919_b.jpg

Pret: 1100 lei (evident, pre?ul nu este " b?tut în cuie")

Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti si nu asigur tranport.
Vand ancistrusi juvenili (2-3-4cm):
4 buc??i Super red - 100lei (doua pachete)
4 buc??i L144 - 60lei (trei pachete)

Anun? valabil doar pentru Bucure?ti.
1. Bazinul a fost folosit aproape 3ani, are dimensiunile L100cm/l40cm/h55cm, este confectionat din sticla ultra clara de 10mm lipita cu silicon negru DowCorning 881 de catre George de la ReefAquarium. Are fund dublu si intarituri transversale si longitudinale. Pe muchii este lipit cornier negru din PVC, ce poate fi inlaturat dupa preferinte. Pe o laterala si pe spate este lipit autocolant maro ce poate fi deasemenea inlaturat;
2. Pad JBL;
3. Capac negru Juwel Multilux 100 cu doua neoane T5 si reflectoare de aluminiu de la JBL (am 4 neoane, cele vechi Juwel si cele noi JBL-au maxim 3 luni de functionare);
4. Stand integral din pal de 18mm, baza si verticalele dublate, 12 picioare reglabile;
5. Filtru extern JBL e1500;
6. Incalzitor EHEIM 150W;
7. Pompa de aer SUN-SUN;
8. Aspirator de substrat SERA;
9. Creanga tratata si nuci de cocos ptr. decor... probabil si alte maruntisuri...

http://farm9.staticflickr.com/8174/29411157600_abe185c40a_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8557/29411157890_8e0baabb4f_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8315/29077326113_697c2f5716_b.jpg

http://farm9.staticflickr.com/8226/29702043755_e9de227919_b.jpg

Pret: 1100 lei (in caz ca se doreste, ofer bonus patru ancistrusi L144)

Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti si nu asigur tranport.
Vand ancistrusi juvenili (3-4cm) Super red-30lei/buc. si L144-20lei/buc. Pentru minim 4buc. achizitionate pretul scade. Anuntul este valabil doar 10 zile si doar pentru Bucuresti.
Vant trupa de ancistrus Super red formata din doi masculi (~9cm) si patru femele (~7cm) ce au depus de patru ori in acvariul comunitar. Exemplare veritabile, f.frumoase, provenite din import Ungaria.
Am mutat indivizii din bazinul comunitar intr-unul de 50l, unde surpriza... au depus din nou...

12.02.2016 A "iesit la zbor" inca o ponta ce se va prapadi precum precedentele, doarece nu am spatiul si timpul necesare a ma ingriji...

Toata matca - 400 lei (negociabil)
Trio (1m+2f) - 200 lei

Predare personala in zona Ghencea/Stadion Steaua.

Poze pe email.
Vant trupa de ancistrus Super red formata din doi masculi (~9cm) si patru femele (~7cm) ce au depus de patru ori in acvariul comunitar. Exemplare veritabile, f.frumoase, provenite din import Ungaria.
Am mutat indivizii din bazinul comunitar intr-unul de 50l, unde surpriza... au depus din nou...

Trio (1m+2f) - 200 lei

Poze pe email.
Cumpar cateva exemplare.

Trio (1m+2f) - 200 lei

Poze pe email.

Trio (1m+2f) - 200 lei

Trio (1m+2f) - 200 lei

L144 juvenili (4cm), 6 bucati - 90lei.

Vant matca de ancistrus Super red formata din doi masculi (~9cm) si patru femele (~7cm) ce au depus de patru ori in acvariul comunitar. Exemplare veritabile, f.frumoase, provenite din import Ungaria.

Trio (1m+2f) - 200 lei

L144 juvenili (4cm), 6 bucati - 90lei.

Trio (1m+2f) - 200 lei

Vant toata matca ancistrus Super red. Este formata din doi masculi si patru femele (au depus de patru ori in acvariul comunitar), exemplare veritabile, f.frumoase, provenite din import Ungaria.

Toata matca - 400 lei
Trio (1m+2f) - 200 lei

Vant toata matca ancistrus Super red. Este formata din doi masculi si patru femele (au depus de patru ori in acvariul comunitar), exemplare veritabile, f.frumoase, provenite din import Ungaria. Una din femele isi face inca de cap prin comunitar, restul au fost mutati intr-un acvariu de 50l.

Toata matca - 400 lei
Trio (1m+2f) - 200 lei

Vant matca ancistrus Super red, 1m+2f (maturi si depunatori evident), provenienta import Ungaria - 200 lei

Vand cativa pui (4cm) de ancistrus L144 (galbeni cu ochi negri) proveniti din matca de L144 voalati (deci "poarta" gene de long fin). Sunt crescuti in bazin "steril" cu apa de la retea, fara alte artificii.

Pret: 30lei/buc. (5buc. - 100lei) mai sunt 10buc.

Decoruri ceramice special fabricate pentru acvaristica, sunt folosite la reproducere ancistrusilor si a altor loricariidae precum si la reproducerea unor ciclide pitice. Toate trei - 80lei, bonus un pui de ancistrus L144

Decor ceramic 1 - L24/l15/h7 cm - 40lei
image

Decor ceramic 2 - L19/l10/h9cm - 30lei
image

Decor ceramic 3 - L10/l8/h8cm - 30lei
image

Predare personala in Bucuresti.
Vand cativa pui (~4cm) de ancistrus L144 (galbeni cu ochi negri) proveniti din matca de L144 voalati (deci "poarta" gene de long fin). Sunt crescuti in bazin "steril" cu apa de la retea, fara alte artificii.

Pret: 30lei/buc. (5buc. - 100lei)

PS: Pentru cei ce se intreaba, am si cativa pui voalati dar momentan nu sunt de vanzare. Poate dupa ce vor mai creste... atata doar ca pretul va fi un pic mai mare.

Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti.
"Primul venit, primul servit", sa-i "stapanesti" sanatos tizule.
Donez un grup de Lambchop rasbora, cca. 20buc.
Pestii par a fi sanatosi, motivul donatiei - am cumparat pe nevazute de la un coleg forumist niste pesti care sau dovedit la destinatie a fi alti pesti, urgent pentru ca nu am un bazin in care sa ii tin iar galeata de plastic nu este un mediu propice vietii.
Predare personala in Sectorul 6 vis-a-vis de biserica de la capatul tramvaiului 41 (Ghencea).

Primul venit-primul servit.

PM: in caz ca beneficiarului ii va pasa de soarta lor, este bine de stiut ca toata gasca ar avea nevoie de un "borcan" echipat de cca. 80litri
Decoruri ceramice special fabricate pentru acvaristica, sunt folosite la reproducere ancistrusilor si a altor loricariidae precum si la reproducerea unor ciclide pitice. Toate trei - 100lei, bonus un pui de ancistrus L144 si o cantitate maricica de Microsorum pteropus "Narrow leaf"

Decor ceramic 1 - L24/l15/h7 cm - 50lei
image

Decor ceramic 2 - L19/l10/h9cm - 40lei
image

Decor ceramic 3 - L10/l8/h8cm - 40lei
image

Predare personala in Bucuresti.

Forum Index » Profile for razvan_tazu » Messages posted by razvan_tazu
Go to: