Message |
|
Pentru ca am vazut ca a fost cerere spun asa:
Am 3 Dolabella auricularia de vanzare, juvenili, 80 ron ultima strigare.
|
 |
|
Impart si eu cu tine, ca am nevoie doar de 75ml
|
 |
|
Ma abonez si eu la 100 ml.
|
 |
|
Masa si dansul ....cand va fi gata sala lu' kirudc.
|
 |
|
|
 |
|
Mai in gluma mai in serios, cred ca am un pui, ca nu am nici o ricordea sau alta ciuperca albastra. Are 5 mm hidratata. :-D
|
 |
|
Pangio kuhlii
|
 |
|
Am si cele 2 tipuri de nasarius,mare si mai mic, dar ?stia nu prea vor sa se impuieze. Euplica am aproximativ 25-35.
|
 |
|
Am eu. Iti dau cu placere. Daca ai placerea si disponibilitatea sa dai ceva la schimb sa fie primit, daca nu, sa ii stapanesti sanatos. 6 de start sunt ok? La mine depun intr-o veselie, zici ca am bordel nu acvariu.
|
 |
|
Prima varianta este pentru acvarii foarte mari, sticla de 19. A doua este cea mai uzuala pentru bazine mici, si cea mai comoda este cea cu fund dublu in trepte, este o combinatie intre cele 2.
|
 |
|
Gandeste-te ca cea care scoate apa este ajutata de gravitatie pe cand cea care urca apa..... Niciodata nu o sa reusesti sa le coordonezi. Gaureste sticla din spate a acvariului si ai rezolvat.
|
 |
|
Aia galbena cum e?
|
 |
|
Sper saptamana viitoare sa fie gata, la fiecare pui achizitionat, 4 gratis, e mai bine?
Nu am skimmer, sump sau altele.
deci sansele sunt mari sa am noroc.
|
 |
|
2 minimax, parametri foarte buni, lumina de la soare+ led. Filtru cascada cu matrix si phosguard. Macroalge. Nimic special. Schimburi de apa cand imi aduc aminte. Nici nu stiu ce sa zic.
|
 |
|
Multumesc, multumesc, nu e nevoie de aplauze. Doar daca insistati :lol:
Traiesc si daca ii pui in ghiveci langa acvariu. Problema Este cum scapi de ei daca ai vrea treaba asta.
sunt simpatici, dar se extind destul de usor si isi fac loc unde nu vrei sau in locul cuiva pe care tu il vrei.
|
 |
|
|
 |
|
Din aceeasi serie cu ai tai, dar din fericire pt mine apa este cristal din nou.
incep prenotarile pentru puii de anemona, 2 ron pt fiecare pui in primul stadiu de dezvoltare. :lol:
|
 |
|
Am carbune, am apa, am sare, nu am unde sa mut clovnii. Am bazin de 27 de litri, si anemona e maricica.
|
 |
|
Este semn bun sau rau daca imi depun anemonele?
problema cea mai mare pe care o am acum este ca nu am skimmer.
Eu am problema, voi aveti solutii?
|
 |
|
Sistemele astea nu sunt din fier sau otel galvanizat? De rezistenta, sunt rezistente nu contesta nimeni, dar cum se comporta cu apa sarata stie cineva?
|
 |
|