Salut !
Nu vreau sa fac reclama, vreau doar sa prezint cat mai bine circumstantele
Pentru cine nu stie, am un canal de youtube aflat la inceput (sub un an) despre acvariul meu.
O firma cu produse acvaristice pe nume Hygger m a intrebat daca nu vreau o colaborare cu ei, adica sa imi trimita moka niste produse moka si eu sa fac un video despre produsul respectiv.
Mi s a parut teapa, adica cum sa imi trimita gratuit niste produse ..... in fine am spus sa incerc. am ales eu acolo 2 produse si surpriza. chiar am primit produsele gratuit ....
Mi am ales un incalzitor si un niste ventilatoare sa racesc apa, foarte repede fara sa vad ca au produse si mai scumpe ....
am facut un filmulet la incalzitor .....
https://youtu.be/o1R4j_TrJaE , ce sa fac, oamenii mi au trimis produse moka eu m am tinut de promisiune am facut filmuletul .... despre fondul filmuletului ..... sa spunem ca lucrez cu Alexandru Ionescu si el este raspunzator ce spune el acolo despre incalzitor.
Dar acum, pentru ca asa-i romanul si am posibilitatea sa mai aleg niste produse gratuite, .....
Nu, pardon, sa reformulez ..... voi de ce produs ati fi interesat .... daca ai avea posibilitatea sa iti iei un produs hardware pentru acvariu, ai alege ceva ce ai nevoie sau ceva scump
Acvariul meu este unul minimal, folosesc doar o sursa de lumina, nu am alte echipamente hardware ....
Asa ca orice pot sa mai aleg nu o sa folosesc, nici macar in proiecte viitoare, pentru ca nu imi permit ca timp si spatiu un nou acvariu
Sper ca am furnizat complet si clar situatia, tu cum ai juca cartea asta? ce produse ai mai alege ?