| Message |
|
|
|
ma misc cam repede . Deja am trecut la al 2 lea acvariu . 40 de litri , capac plastic,luminat de un bec economic de 15w (cred). Filtru Aquel Mini Incalzitor Aquel 25W . Substrat niisip + pietris marunt.
O singura intrebare am . E bine sa bag o pastilutza de Bactozym de la Tetra? Sa ajute la ciclare
|
 |
|
|
Cumpar Betta femela  .... Poate se indura cineva sa ma fericeasca cu un exemplar ....
|
 |
|
|
Mii de plecaciuni acata  .... din ce in ce mai activ . dintr-un singur motiv nu sunt activ si in alte partzi..... Am ramas blocat in camera  sau alta varianta ma tzine colegul sub sechestru (ca tot e la moda) .
Mea culpa ... O sa vin la scoala.
|
 |
|
|
Este un bar intre 24-25 .... Pub 24 parca se numeste .
Poti venii cu incredere  este deschis all night
O sa bag si aerare .
|
 |
|
|
In Cora Lujerului ? Eu am vazut in carfour orhideea aerare resun la 90 de mii . DAr m-am gandit sa mai economisesc 
|
 |
|
|
|
... Nu e prea frig ... stau in camin si e caldura de mori ! .... Asa ca nu cred ca e diferentza mare in acvariu ... O sa bag aerare ... dar deocamdata este lipsa de $ .... Si asa acvariul asta l-am luat cu 800 din carfour si cred ca m-am pacalit
|
 |
|
|
|
Dupa lungi razboaie am reusit sa-mi iau si Yo un acvariu. Nu e mare lucru dar e un pas . Fericitul locatar un betta superb (rosu).
Sper sa cumpar unul mai mare , actualul are in jur de 30 L , fara substrat .
Deocamdata nu am pus filtrare si nici aerare ... Am considerat ca o sa fie suficient sa schimb apa mai des. Am citit suficient si am considerat ca nu o sa chinui pestele. Corectati-ma unde gresesc
|
 |
|
|
|
Din cate stiu eu siliconul pentru acvarii nu prea se dizolva cu agenti chimici. Cel mai bine este sa incerci sa-l scoti cu ajutorul unui kuter . O sa te chinui un pic dar este ce-a mai buna metodå.
|
 |
|
|
|
Merci
|
 |
|
|
|
Puteti sa imi spuneti care sunt site-urile oficiale la Sera si la Resun ... Sau orice firma care produce filtre de calitate !
|
 |
|
|
|
Ar fi cazul sa separi pentru ca o sa ai surprize
|
 |
|
|
|
Am avut si eu problema asta ... La mine a dat rezultate excelente cu Detartrant ... Este solutie de curatzat faiantza si gresia .... Dar ai grija sa clatesti foarte foarte mult cu apa curata ... otraveste pestii
|
 |
|
|
Cred ca deja l-am speriat 
|
 |
|
|
|
Ok ... Poti sa imi spui cat ma costa si de unde pot sa il cumpar online ?
Sau cat mai aproape de giurgiu
|
 |
|
|
Sunt de ceva vreme pe aici ca sa pot da un sfat.
Incepem...
1. Ai gresit cand ai cumparat carasi + guppy
2. 20 de litri ? ... Incerca sa te bagi intr-o valiza si sa tragi fermoarul sa vezi ce bine e
Nu exagera cu mancare la carasi sunt intradevar lacomi si cat le dai atat mananca ... Mancare in exces rezulta apa murdara ... Hraneste-i o data de 2 ori pe zi cu mancare cat incape intre 2 degete ... Vad ca la caras nu poti sa renunti , macar incearca sa renunti la guppy este prea aglomerat acolo
|
 |
|
|
|
Are 300 l ... 12 zebre + 6 cory
|
 |
|
|
|
Nu am de unde sa iau un powerhead, nu gasesc in giurgiu .... Am zis Sera pentru ca era de vanzare online !
|
 |
|
|
|
Chiar nu are nimeni nici o informatie ?
|
 |
|
|
|
Cine poate sa imi spuna cate ceva despre Sera internal filter L 300 ?
Sa aleg altceva din magazinul online ?
|
 |
|
|
Nu duminica asta duminica viitoare ajung 100%. Chiar sunt curios cum arata intalnirile asthea  plus ca imi trebuie directiuni serioase catre obor ...
|
 |
|
|