[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lapusan
Forum Index » Profile for Lapusan » Messages posted by Lapusan
Lemon wrote:Eu am 3 tufe de Anubias nana de mai bine de 3 ani, si nu mi-au inflorit niciodata. Ceva e putred la mijloc.

PS: mFoarte frumoasa floarea.

Nu este nimic grav la tine nu toate tipurile de anubias fac floare
As propune la vot un nou topic ceva de genul ,,lexicon" cu toate vietatile din acvariu Marin ,pesti Corali ,nevertebrate ...
în care fiecare membru Sa posteze vietatile din acvariul lui , cu poza si descriere
Nu cred ca e o idee rea!!!!
Eu am crezut ca e ceva de genu Seriatopora
Nu cred din catestiu eu bubble alegae este mai transparenta asta e un verde mat
Salut Stie cineva ce este asta?
Salutare are idee cineva ce sunt acestea
zamolxes wrote: asa ca am ramas la juma de coada pe saptamana de bucata.

Cam cat de mare e jumatea aia de coada 2,3,4 cm?
Queensland--Insulele Solomon
Arata bine eu zic
coad? de crab ?i pe?ti?ori cam de dou? ori pe s?pt?mân?
MSI wrote:Nu as stii sa-ti spun daca este de bine sau nu, am tot citit, acest comportament poate sa insemne expulzarea zoanthelelor (de rau), dar la fel am citit ca poate insemna doar digestia...

Eu am avut o anemona roz ( aproximativ la fel, 20cm - superba ... ),eu am gresit ca am luat-o cand bazinul nu era suficient de matur si in ultimele 6 luni anemona s-a dus usor usor, acum este cat o moneda de 50 bani si nu mai scoate nici un tentacul .. ca legatura cu situatia ta, de cateva ori ( mai mult dupa ce era hranita ) a avut acest comportament, de a elimina un fel de "fum" ... la mine cred ca a expulzat zoanthele ..

In timp, din roz s-a albit si nu s-a mai extins deloc ..

Sincer nu am stat niciodat? s? o urm?resc ce face dup? ce m?nânc? dar acum am stat Ai dreptate dup? ce m?nânc? face chestia asta cu fumul în schimb Ok Arat? foarte bine pe?ti?orii mei Se joac? foarte frumos in ea O s? pun ?i eu poz? dar deocamdat? e prea mare nu ?tiu cum s? o fac mai mic? dimensiune prea mare are 4 mb
Salut nu stiu daca am deschis acest topic unde trebuie
Am o anemone roz cam de 20 cm si abia azi dimineata am observat ca a eliminat din ea ceva albicios ( ca si un fum ) nu stiu daca e normal asa ceva ,poate a mai facut asa ceva si eu nu am observat
Intrebarea mea este . E normal asa ceva ? . E periculos pentru ceilalti locuitori ai acvariului ?
Va multumesc!!

Forum Index » Profile for Lapusan » Messages posted by Lapusan
Go to: