[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Paula1980
Forum Index » Profile for Paula1980 » Messages posted by Paula1980
Nu, link-ul pus de Tonisoru "description The requested resource (/forum/posts/list/2013.page.) is not available."
Cel pus de tine l-am studiat, convins sot, urmeaza sa-l luam, cat de curand
Multumesc frumos pt primire! link-ul nu pot sa-l deschid...

Suna bine ce spuneti, o sa va urmez sfatul. Bilutele mele nu vor sa stea locului, carasii le tot muta din loc. Filtrul mic a fost primul, l-am pastrat dupa ce le-am luat pe cel mare pt a merge in paralel cateva saptamani si acolo a ramas, dar mai mult pt bulele de aer. Cel mare nu are si nu stiam daca e ok fara bule. La un fundal negru ma gandisem si eu, dar tb sa ajung intr-un magazin de specialitate si stau f prost cu timpul liber. O sa ma uit si la substrat rotunjit, carasii sug toata ziua la pietricelele alea
Inca o data va multumesc pt timpul acordat, si daca imi permiteti o sa va mai deranjez si pe viitor pt sfaturi
Va multumesc mult pt ajutor!
La multi ani!
Lumina nu am, acvariul sta pe biroul fetei unde am o mica lampa. Si da, am aflat ca acesti purcelusi nimicesc tot ce e verde, un motiv in plus pt a lua plasticele la care o sa renunt dupa ce o conving pe cea mica.
Cand am luat acele filtre nu am avut pe cine sa intrebam, am vorbit doar cu cei din magazin care erau mai praf ca noi...am dat banii degeaba pe ele Sper ca pana in ianuarie sa strangem bani pt unul extern. Am sa-mi notez acele filtre despre care mi-ati spus.
Am intrat in hora si m-a prins microbul
O poza cu acvariul (sper sa reusesc s-o descarc)
http://imgbugged.tk/?di=715121535131
Buna!
Povestea mea incepe cam asa...Acum 2 luni jumatate nu am mai scapat de fata mea si i.am luat doi pesti. Fireste ca m.am dus cu capul inainte, nu stiam nimic despre cum se ingrijeste un acvariu. Am plecat de la o chestie (ca acvariu nu.i pot zice) din plastic de vreo 5 l si am ajuns la un acvariu de 50 l. Are doua filtre interne, Aquael uni filter 280 si un JBL cristal profi i80. Ca substrat am luat un pietris de la Hornbach granulatie 2.4. Am 3 plante din plastic( stiu ca nu.s ok dar inca n.am lumina pt cele naturale) si 3 mingiute verzi, un fel de muschi( nu stiu cum se numesc). Vedetele din acvariu sunt doi carasi, un oranda si un telescop. Initial am avut oranda si o cometa, cometa am dat.o pt ca era cam agresiva. Pt ca acavriu e cam mititel pt carasi( am aflat asta dupa ce am luat acvariu ) apa o schimba cam la 3 zile, cam 15 l.
Si acum problema mea... pe peretii acvariului si chiar si pe plastice se depune o mazga alba lipicioasa, cand o curat se vede in acvariu ca niste muci. Nu reusesc sa scap de ea. Nu am la.cine sa apelez sa ma sfatuiasca si am indraznit sa va cer ajutorul.
Va rog, deschideti.mi ochii, invatati.ma ca sunt praf in tot ce tine de acvariu.

Forum Index » Profile for Paula1980 » Messages posted by Paula1980
Go to: