Buna!
Povestea mea incepe cam asa...Acum 2 luni jumatate nu am mai scapat de fata mea si i.am luat doi pesti. Fireste ca m.am dus cu capul inainte, nu stiam nimic despre cum se ingrijeste un acvariu. Am plecat de la o chestie (ca acvariu nu.i pot zice) din plastic de vreo 5 l si am ajuns la un acvariu de 50 l. Are doua filtre interne, Aquael uni filter 280 si un JBL cristal profi i80. Ca substrat am luat un pietris de la Hornbach granulatie 2.4. Am 3 plante din plastic( stiu ca nu.s ok dar inca n.am lumina pt cele naturale) si 3 mingiute verzi, un fel de muschi( nu stiu cum se numesc). Vedetele din acvariu sunt doi carasi, un oranda si un telescop. Initial am avut oranda si o cometa, cometa am dat.o pt ca era cam agresiva. Pt ca acavriu e cam mititel pt carasi( am aflat asta dupa ce am luat acvariu

) apa o schimba cam la 3 zile, cam 15 l.
Si acum problema mea... pe peretii acvariului si chiar si pe plastice se depune o mazga alba lipicioasa, cand o curat se vede in acvariu ca niste muci. Nu reusesc sa scap de ea. Nu am la.cine sa apelez sa ma sfatuiasca si am indraznit sa va cer ajutorul.
Va rog, deschideti.mi ochii, invatati.ma ca sunt praf in tot ce tine de acvariu.