Message |
|
Am gasit aceste 2 neoane : Neon acvariu JBL Solar Natur T5 Ultra 850mm-39 W (9000K) si Neon acvariu Hagen Power-GLO 39 W 85 CM T5 A1658 Temperatura culoare 18,000 K ce ziceti mi-ar ajunge la 250L ? plantele no sa fie plante pretioase deoarece nu am ceva ok la co2 [doar o bomba facuta de mine ]
|
 |
|
O sa incep a rasfoi netul sa vad ce gasesc , iar cu confectionatul capacului cu neoane lash face si eu doar ca nu gasesc drosere mai mari de 36w(si astea sunt din dedeman la 17lei bucata) iar socluri nici nu au auzit pe aici de asa ceva cam asa e cand intreb . Orcum multam de sfaturi !!!
|
 |
|
Pentru iluminare am gasit o lampa cu 4neoaneX39w ce ziceti merge la 250l apa? pretul e 550 lei ce ziceti? eu cred ca totusi e putin cam mare
|
 |
|
In Baia Mare nu am gasit nimic de genu doar AquaBasis Plus si acesta 5L 50-60 lei iar substratul inert nu am gasit nimic , stie careva de unde pot lua online ?
|
 |
|
Multumesc de raspuns !
Merg maine sa vad ce gasesc si ce preturi au
|
 |
|
Doresc sa dau drumul la acvariul meu de 250L , am nevoie deocamadata de sfat/ajutor sa iau substratul ce fel de substrat si cam de ce cantitate am nevoie ?
Plantele nu vor fii foarte pretentioase ,
|
 |
|
denes wrote:Salut, nu ma prea pricep la noane dar m-ar interesa cum este facut capacu din oglina poti atasa niste poze atat din interior cat si din exterior sa vad cum este facut ?
Nu sunt acasa azi si maine , doar vineri voi putea pune , dar este o oglinda [treisferturi din acvariu invelita deasupra cu autocolant negru] iar la acvariu am pus niste rame tot din sticla sa se ingrape capacul sa fie la acelasi nivel .
Nuj cat am fost de explicit 
|
 |
|
stefanp wrote:Neoanele le alegi in functie de lungimea capacului.
Daca e tot 100, atunci neoane de 39W , T5 (au 849 mm lungime).
Trebuie sa cumperi balast electronic pentru neoane, cumpara balasturi care sa poata aprinde cate doua neoane.
Mai ai nevoie de socluri pentru neoane, fire, intrerupatoare si stechere.
In functie de ce fel de acvariu vrei, plantat sau nu, alegi numarul si "tipul" neoanelor.
Mersi mult !!!
|
 |
|
Salut de curand am achizitionate un acvariu de 100/52/50 iar acum trebuie luminat capacul este din oglinda impartit in 3 bucati
As avea nevoie sa imi spuneti ce trebuie sa cumpar de la neoane tot , si ce fel de neoane si cate .
Multumesc !
|
 |
|
Cumpar acvariu preferabil complet echipat sau cel putin cu capac. Pentru detalii lasati un pm !!
|
 |
|
Doar pentru capac daca ar fi nu cred ca ar merita deoarece eu trebuie sa fac un acvariu tot 50 pe 50 doar ca nu asa inalt probabil cu 10-15 cm maxim mai mic doar atat
|
 |
|
Nimeni nimic? Haideti orce parere buna rea conteaza!!!
|
 |
|
Salut!
Ce parere aveti de un acvariu de 120L ( folosit cam 5luni ) marimi 50L / 50l /50h , are 2 neoane [nuj de cat sunt asa e din fabrica] la pretul de 150 lei .
Nu e cam mare inaltimea ? ma gandesc ca va fi greu cu iluminatul pe fundul acvariului , merita banii ?
si o poza 
|
 |
|
Super Acvariul ! Prietrele alea de la inceput de unde le ai?
|
 |
|
Mersi mult !!
|
 |
|
|
 |
|
kazaku wrote:Cum adica sa il cureti? Sa scoti tot din el, sa il speli?
Crek doar varianta asta o mai ai sa scoti tot din el si sa il speli altfel fara furtun substratu nuj cum sa-l cureti nu cred ca exista alta solutie si sa scoti tot din el cam greu risti
|
 |
|
Apropo am un filtru intern CLARO 300 de la magazin mi-au zis ca merge la acvariu de maxim 60L pe net m-am uitat scrie maxim 37 , ce ziceti pentru acvariul 40,30,35(L,l,h) e de ajuns sau sa iau si o pompa de aer(mai mica) ?
Am gasit ceva la 30L - 15 lei !
|
 |
|
Nimeni nimic? :-??
|
 |
|
Cam cat ar costa 4 tuburi - 2x39w +2x39w t5 ??
|
 |
|