Multumesc.
Ideea e ca am incercat sa las cat mai mult spatiu de inot, dar sa nu fie loc unde sa se vada fundalul.
Mai am zona de la filtru, dar acolo vor fi doar plante.
Pacat ca nu reusesc sa le gasesc ceva companioni perechii de Lifalilii.
Masculul e foarte agresiv.
Puii de guppy il vor feri, dar cei de creveti nu cred ca scapa de filtru, ei sunt mai curiosi de fel, dar e posibil sa iasa pe partea cealalta.
Oricum, tu nu ai facut un scop din a creste colonia de creveti in mod special, nu?
Confirm, ambele mele pisici beau apa din acvariul unui betta, m-am saturat de cate ori ii completez.
Ciudat e ca asta e singurul din cele 3 borcane care are filtru cascada.
Mai am un pahar mare de 5 litri cu 2 pietre, moss si creveti (un fel de ecosfera, dar deschisa, in care nu fac decat completare de apa de prin august) si un bol de 10 litri cu o cioata mare, moss si un betta.
M-am invartit de timp, am asezat, curatat, plantat (printre crengi mai mult) si i-am adus "acasa".
Totul OK pana azi, cand trec pe la birou si vad bucati de crevete Atya gaboensis prin acvariu.
Au trecut cateva zile pana sa il rupa... nu avea mai mult de cateva ore, ca nu isi pierduse coloratia.
Cred ca azi-noapte a avut masculul draci in el, ca a omorat si ultimul killie.
Vad ca femela de P Taeniatus inca ii face fata...
Asa ca m-am linistit, nu mai fac comanda de ati killi, nici Congo Tetra nu cred ca mai comand.
Sunt momente cand nu mai gasesti timp sau bucurie in anumite activitati si atunci nu are rost.
Cand si daca se va intoarce timpul liber, s-o gasi si sticla.
Concediu placut pana atunci.