[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: tlpcrys
Forum Index » Profile for tlpcrys » Messages posted by tlpcrys
Se pare ca pana aici a ajuns gradina mea acvatica. Din motivul unei plecarii pe o perioada lunga la Stuttgart( lunga adik peste 6 luni),
sunt nevoit sa renunt la hobby . Acvariul o sal aiba fratele meu in grija dar nu prea are microbul asa ca nush la ce sa mai gasesc.
Oricum cum acvaristica e in sange o sa revin cu altul la intoarcere. Si poate chiar un marin
Update.
Sa facem un update post ca am cam lipsit ceva vreme de pe forum.
Si cum cea mai buna povestire e din poze... iata inainte de tunsoare
Cumpar eleocharis parvula, fissidenus fontanus, rotala macrandra red, didiplis diandra in pitesti.
sunt interesat si de alte plante . Astept pm
As vrea eu plantele daca se poate dar prin posta si platesc eu transportul
Fratioru teas suna dar trec cate o ora pe zi acasa in rest sunt numai la munca de 2 saptamani. Deja mi sa luat. Fac o poza cu telefonu si postez
Da inca nam ajuns sa iau macro. Dar lumina e 1,ceva/litru si fertilizare cu feropol si feropol 24 +easycarbo am scazut dozele.
Plante. Ai luat plante de la cineva care are melci. Si mie mi sa intamplat
Am ceva probleme de o saptamana cu stauryognele. Practic miau disparut din acvariu...li sau innegrit frunzele si au cazut cate una.
Si se pare ca si celelatle plante care au fost atinse de frunzele lor par ca se molipsesc de acelasi lucru
Wow. Schimbare majora. Spre bine. Bv imi place
Apa alburie si tulbure din cauza neciclarii. Cauta detalii mai multe despre ciclarea acvariului si o sa scapi si deasta. Cu mirosul nam idee...
Si nitro fosfo si potasium trb zilnic sau cum? Eu folosesc doar easy carbo din gama lor. Si cam idee cat mar costa toate trei?
Deci nu se merita... imi par ca plantele merg totusi cam greu. Am culori frunoase la ele, in fiecare seara imi perleaza, putin cei drept dar o fac. Dar totusi am impresia ca , cam stacneaza.
Fertilizare au, co2 la fel. Lumina cam 1,1/ litru doar lumina calda cu program de 9 ore pe zi.
Bun venit. Si stai linistit mie copiii vecinilor imi bat la usa ca sa vada "pistisorii")asa ca... Oricum asteptam ceva poze daca se poate
As vrea sa stiu daca a incercat cineva o lumina de 2W / litru pana acum. Cum merglg plantele si ce afecteaza mai ales ca ma astept la alge in primu rand.
Ceva updatari in partea de filtrare:
- filtru extern sunsun hw-302(pt filtrare biologica)
+
-filtru intern resun 900l( pt cea mecanica)

Lumina am schimbat pe 1x osram daylight 18w + 1 glo fluora x20w. Am scos lumina rece si se pare ca plantelor le place
la nebunie( perleasa cate putin)
Super frumos. Gradina acvatica ce mai.. Bv fratioru narcis
Salut. Bine ai venit si abia astept o lista cu plantele din acvariu tau.
Poate colaboram( Sigur)
Bun Venit.

Ceva poze acvariu?
Detalii ceva? ciclide? discusi? zimi ca e plantat

Asteptam
extraterestrul ala mic de sticla ce ar fi?
New update
- Elodea densa
Fertilizare easy carbo+feropol 24+feropol+ substrat jbl aquabasis= incepe sa prinda forma

Forum Index » Profile for tlpcrys » Messages posted by tlpcrys
Go to: