[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mirciulik
Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by mirciulik
scoica face apa dura ceea ce nu e bine. mai bine le era cu corabia. acuma eu tin cu corabia pt ca si eu am una in acvariu, dar nu ca a ta
hihi, n-am mai scris demult pe aici.
sa fac un mic rezumat:
1. acvariul de 54l, merge foarte bine, 2melci, 10neoni si vreo 8 zebre. este spectaculos jocul de culori. acuma l-am mutat in camera, pot sa-i privesc mereu

2. acvariu de 126l...se pare ca am descoperit natura deceselor scalarilor...2pangasiusi (silver shark am mai gasit pe net) care au fost pusi fara sa stiu si pe care nu i-am vazut pana acum 1sapt. din ce am citit pe net, nu prea le plac scalarii mei. oricum in acvariu au ramas
5 Rummy-nose tetra
8 Prionobrama filigera
1 sanitari
3melci + 2 pangasius (cine-i doreste sa-mi spuna)

3. acvariu de aprox 120l (NOUTATE!)
am in el ciclide africane, membe deep. decor de nisip acvaristic + bolovani.

4. acvariu 25l cu 4 scalari si 1sanitar. astept sa se aleaga pereche. stie cineva cam cand se vor alege perechile?

5. acvariu 12l cu guppy.

6. acvariu aprox 40l cu puii de la ciclide

7. acvariu de 20l cu puii de hemichromis lifalili.

8. un masc de betta tinut intr-un borcan

astept criticile ca stiu ca voi primi. dar m-am infectat cu microbul acvaristicii.
hmm, ai dreptate, dar gandeste-te cat de mult trebuie sa se curbeze amblele placi ca sa pateasca ceva sticla. eventual poti pune sub acvariu buretel cum e cel de la mousepad, asa mai preia din curbura. eu am sub fiecare acvariu si se gaseste in hornbach
nu-mi da in cap, eu am prezentat ideea mea o voi pune in practica in week-end si revin.
app, eu as vrea sa pun roti la stand. pt ca nu voi avea acces la el decat din lateral si as prefera sa-l trag de la loc ca sa fac schimbul de apa si intretinere, dar sudurile la roti nu au tinut la greutatea acvariului gol. credeti ca ar rezista roti la acvariu? si cum?
@AMON_RA imi cer scuze ca m-am bagat in topicul tau. daca te deranjeaza ma mut in al topic.
salut. ma bag(sa-mi fie cu iertare) si eu pentru ca si eu ma aflu in aceeasi situatie. am facut un stand de acvariu din metal, dimensiuni 80x50x70. picioarele sunt din bara circulara, suportul din cornier L si picioarele sunt sudate intre ele cu bara T. oricum, rezistent standul, sudat calumea. cand am pus placa de pal pe el si acvariul cu nisip si ceva pietre (dimensiuni acvariu 70x30) a trosnit placa, fara sa se rupa. am scos acvariul. urmatoare idee: comand o placa de aluminiu de 5mm cat standul si o prind cu suruburi de cornierul L, peste va veni placa de pal. chiar daca se curbeaza, vor fi tinute in loc de suruburile din margini.
acuma nu am poze
acum mi-am dat seama, cei de la acvarii de vis ti-au propus un acvariu de 180l pt o broscuta? wow. ce acvariu mare . nush ce pret ti-au dat dar pt ~70ron iei din Hornbach un acvariu de 54litri, si pt 200ron de 54l cu tot cu toate jucariile necesare pt acvariu. depinde ce vrei. eu am sugerat locul unde poti vedea diferite acvarii. ii las pe cei care sunt mai experimentati la broscute si la tot in general sa-ti dea sugestii pe masura.
vezi ca gasesti acvarii gata facute in Hornbach si nu sunt ft scumpe. + restul de accesorii de care ai nevoie
intrebare de la incepator legat de ciclide, daca pui pe acvariu autocolant (cu plante, decor & stuff) nu cumva se vor tot lovii pestii de acvariu, crezand ca sunt plante naturale si ... de mancare?
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index