[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionut_dt
Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Sebastian Costin wrote:Teoretic este bun si cel cu alb cald si cel cu alb rece, totusi, as tinde spre cel de 6000k

Multam' de raspuns. Pai atunci o sa comand un model de 6000 (rece). Ma ajuta ca este si slim
Salutare
vreau sa recompartimentez si eu SUMPul, iar partea de refugiu sa o luminez cu un proiector cu LED. Ce temperatura tre' sa aibe becul pentru macroalge??

Acum am unul dala spiralat (economic) rece, si parca nu sunt asa de multumit de el.
Oricum vreau sa schimb algele fauchea cu cheato

Proiectorul asta este bun???

http://www.led4you.ro/proiectoare-led/proiector-led-10w-ultraslim.html[url]
M-ar tenta vreo 3-5 melci
Fa-l tu mare cat peretele, co-m vedea noi unde te culcam si pe tine
elven wrote:anemona aia o sa iti cam faca prapad in acvariu. se vede clar ca e foarte mare si in curand o sa-ti strice coralii din jurul ei. Asta e un motivv pentru care eu nu tin anemone in general ...

Asta-i pozitia ei norma
De cand am dat drumul la bazin nu s-a mutat niciodata
Pai pana acum s-a divizat de vreo 3 ori. Acum nu mai vrea.
Ma gandeam s-o dau, dar raman clovnii fara casa, apoi intra si nevasta in ecuatie, plm
Ca sa nu mai zic ca ocup locul unde tre sa stea SPSii
Si ca sa pot scoate ricordea aia mica, fiindca era tocmai in spate pitita, am oprit pompele de valuri. Cand colo ce mai vad, ditamai dihania de ---salcie
In urma cu 2-3 luni nu mai gaseam in acvariu ricordea portocalie. L-am sucit, l-am invartit, l-am vanturat, nimic. Dar ca prin minune aseara , la lumina albastra ce vad eu? Un mic coral cam cat unghia mica de culoarea asta:
dan.pavelescu wrote:Radu vinde MUI-ul si tot ce e in el. Daca aveti propuneri..

Pai si eu ce ma fac???
Raman singurul bercenar cu muraturi???

Ejti talentat, da-te naibii

Usor-usor capata forma finala, bravo
Plm, Cristi isi indeplineste visul meu, de a avea acvariu atat de mare incat te poti scufunda in el

Spor la noul PROIECT
http://www.plantedtank.net/forums/12-tank-journals/133528-190g-wild-discus-biotope-w-led-lighting.html
Mai baga bre si matale niste poze, niste filmari

@atarule, nea Pavelica asta din toata perioada asta de 1an si 9 luni, sa stii ca a fost in concediu in Austria o buna perioada de timp, da-l reaku de burghez
Mie-mi spui?!?!
Am ajuns sa citesc topicurile de la acvarii plantate
dan.pavelescu wrote:
atar wrote:Multumim Salty-Bat

Si eu multumesc pentru vizita. Daca ti s-a parut ca sunt morocanos, sa stii ca durerea de cap a fost de vina, de obicei sunt vorbaret si vesel

Vai de mine!?, dar cum ti-ai permis sa intampini omul fara zambetul tau frumos??
Eu daca n-are la carciuma oaie nici nu mai vin, ma jur
A zis ca sta o luna de data asta.

Dupa o luna de regim grecesc o sa arate ca un urs... panda
Asta-i noul meu tractor, il cheama JD (john deere)

Celalalt de-l aveam a disparut din acvariu, asa si cu steaua de nisip.
Acvariul revine la vanzare

Forum Index » Profile for ionut_dt » Messages posted by ionut_dt
Go to: