[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: bulan77
Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
ce culori poate se aiba hepatusu ala , poate baga unu codita si pe la mine prin acvariu
Foarte frumos!
Se poate inchide
Up
Poate citeste forumul , apoi sa vezi
Cumpar 2 pompe de valuri rw 4 cu controller
Pm cu oferta
Salut , doresc sa o cumpar . Ai pm
Sterilizatorul uv te ajuta sa previ bolile , dar daca deja ai introdus virusul in acvariu acesta se inmulteste linistit.
Ms , voi tine cont , sper sa iasa ceva frumos
Foarte reusite decorurile , un adevarat artist
Iti multumesc inca odata ptr tot. Data viitoare va fi mai mult timp sa stam la taclale.
Daca pun lampa pa 20 cm nu mi se pare ca am prea mult loc sa bag mana prin el. Eventual sa ii fac un sistem prin care sa pot sa ii ajustez inaltimea
Doar luna viitoare imi permit sa iau piatra vie , acuma sunt pe 0
ok , ms mult , cam piperate preturile
Revin cu un scurt update , acvariul si sumpul au fost date la apa si totul pare a fi ok , de 2 zile stau afara pline cu apa , mai pun sarea si ii dau drumul la acvariu in curte
Ca filtrare am ramas la reactor cu biopellets si refugiu cu piatra vie si posibil si alge , reactor antiphos si reactor carbon.
Inca nu am reusit sa gat lampa , mai am de lucrat la suporul care tine lampa deasupra acvariului , daca o fac la 40 cm inaltime de la luciul apei este ok ?
Am mai cumparat una , alta dar mai sunt multe de facut pana sa pot demara ciclarea acvariului.
De unde pot cumpara niste piatra vie de calitate ?
Am atasat ceva poze
parerea mea e sa ai un mediu antiphos de la inceput , de ce sa lasi algele sa apara si dupaia sa te chinui sa scapi de ele cand poti sta linistit
Pana la urma ce ai facut cu sumpul, l-ai impartit in 3 camere?
Pune cot linistit ca nu va face nici un zgomot
Am avut si eu problema asta, treci pe tratamentul urmator 2-3 zile de post negru, sa vezi tu ce pupa sticla cand te vad
Cumpar biopellets maxim 500g. Pm cu oferte.
Va multumesc!
prea mult stres ...fa si tu o cruce la plecarea de acasa si totul va fi bine .

Forum Index » Profile for bulan77 » Messages posted by bulan77
Go to: