[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am montat si vortechu' ala original-american-cauciucat
Acum e lasat mai jos de 50%
Cristi wrote:
Dupa ce le scoti de pe Acclimation,vor baga puternic.

Am scos de curiozitate, sa vad. Cred ca vor ramane pe aclimatizare fara numar, e prea puternica lumina
RUGAMINTE PENTRU TOTI FANII/AMICII/COLABORATORII OCAZIONALI/COLEGI DE FORUM

NU-MI MAI DATI MESAJE PE WHATSAPP DUPA ORA 22:00, MULTUMESC!

Gen, numai datz mesaje.
N-ai pentru ce
MSI, politica e o koorva, n-am treaba

Humbert, vreo 10 dolari cu tot cu transport https://www.coralfishsupplies.com/photography-tools/gel-filter-10-pack-2-x2.html

Am rascolit mai demult pe net despre aparate foto si lumina albastra si am dat de nea Caisa asta:

Am reglat camera, i-am pus si un filtru cu gel galben/portocaliu deschis. Culorile sunt redate mai bine acum
La ce am vazut cand m-am jucat cu ele, chiar si sub substrat pot tine ceva sps
Incep sa ma conving ca am probleme la cap. Nu stiu ce am vazut eu aseara, dar e lumina suficienta.

Pentru Cristi: lampile merg la rece, doar "spoturile" cu leduri sunt caldute

A facut treaba buna bajetii!

Am fost la taranoaia, sa vaz care ie stadiul lucrarilor, scorul si judetul:

image image

image image

image image

image image

image image

Pana sambata sunt gata peretii de la parter si de luni se apuca de cofrat pentru planseul de la etaj, centura, socoteli.

Eu m-am uitat pe youtube sa vad care e treaba cu semintele de la chinezi. Am si comandat, ca sa vad ce si cum.
Ce sa vezi, le-am plantat in ghiveci, langa plantele de apartament..

Pe youtube zice clar ca e inselatorie. Glossostigma din seminte seamana cu glosso doar cand rasare. Cand creste, clar e planta de ghiveci, n-are treaba cu acvaristica.
Bah, ai facut un Batarang acolo

image
Nu, exclus.. Cu lanturile a fost o intreaga poveste, pana m-am hotarat la ce dimensiune sa le tai ca sa fie placut pentru ochiul meu
Sa le petrec peste alea, nici vorba. Chiar daca se vede naspa in poza, pe viu e alta poveste, imi place sa fie totul frumos, la linie, balansat.

O sa ma chinui intr-o zi sa mut consolele mai sus, plm..
P.S. Sper ca ati admirat si rama cu plasa, model vintigi
Klar
E destul de mare futaiul, trebuie sa mut consolele mai sus.
Peretele ala e cel cu grinda, e de rezistenta si e plin de fier beton. Data trecuta cand am dat gauri m-a muncit ca pe hotii de cai
Merci, pops
Cum ziceam, m-am canonit ieri cu coparseul, cabluri, lampi, iepuri, mama ma-sii.
Intr-un final am dovedit lucrarea. Si ma jur ca lemnul folosit de George fie e FER fie e fosilizat
Nu-mi place conul de umbra de pe mijloc, asa ca voi integra acolo si o lampa AI Prime.

image

image

image

image

image

image

image
Ei mosule, parca arata altfel acum, incepe sa semene cu ce trebuie

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: