No, am terminat ce am "inceput" acum 1 an si jumatate. Mai am de pus o singura pompa in sump (cea de emergenta), dar asta saptamana viitoare, nu mai suport mirosul de tangit.
Electrica. Am montat niste prize "rusesti", IP66, de santier. Am scurtat cablurile electrice si am pus stechere sanatoase, tot santieriste. Am facut modificari la prize si tablou, ca sa nu mai vad in fata ochilor prize programabile. In principiu, am simplificat si organizat tigania.
Sump. Am scos separatorul vechi, care era pus ca boola, am calculat si reimpartit sumpul, am adunat materialul filtrant care era sparcait prin tot sumpul si l-am pus intr-un singur saculet, am facut un refugiu dedicat (imi mai trebuiesc doo placi de komatex negru, daca are/stie cineva de unde sa iau - multumesc anticipat), am inlocuit pompa de recirculare Jebao DC 12000 cu un Tunze Silence Pro 1073.110, am refacut instalatia de pvc-u in asa fel incat in exterior sa nu mai existe holendere si robineti (am avut neplaceri cu garniturile), am repozitionat skimmerul intr-o pozitie mai fireasca, am inlocuit ventilatorul Puffy cu un Chieftec, am montat pompele de dozare si noul bec pentru alge.
Bag kookooh! Ca de o saptamana fix doar asta fac.. m-au trecut toate apele.