| Message |
|
|
|
Am ups cu protectie la supratensiune.. a trecut prin el.
|
 |
|
|
|
O sa ma duc maine sa ma tiganesc cu ei, plm..
|
 |
|
|
|
Multumesc enel ca mi-ai ars noua pompa Tunze, aia ieftina, de 1600 lei.
Sa-ti dea dumnezeu sanatate si-o cocoasa mare-n spate. Te-n gura.
Credeti ca am sanse sa obtin despagubiri de la leprele astea, sau ma lupt cu morile de vant?
|
 |
|
|
Hai ca de doo ore am curent fara pauze, doamne ajuta!
Multumesc Adivb pentru sare
|
 |
|
|
|
N-am trimis bine mesajul ca iar a picat, nici n-au avut timp ups urile sa se incarce. Sesizare iar, am facut si spume la telefon, cica e un cacat de cablu defect si il inlocuiesc mamelucii acum, abia la 8 seara revine curentul. Nu vreti sa auziti ce scot pe bot in clipa asta si cum injur de 10 minute fara pauza si fara sa ma repet
|
 |
|
|
|
Mai devreme imi tremurau degetele pe tastatura de nervi, voiam sa pun totul la vanzare si sa-mi bag picioarele..
|
 |
|
|
|
Vars pe dracu.. asta daca sunt acasa.
Acum sunt la birou si n-am curent acasa de vreo 3 ore. P*la mea cu enelu mortilor ma-sii cu tot
|
 |
|
|
1 - fa sump
2 - nu-mi mai da mesaje pe facebook messenger, ca urasc rahatul ala, nici macar n-am aplicatia pe telefon
3 - ma abonez sa vad ce prostii faci
4 - ar fi bun un sump
|
 |
|
|
|
Imi da Adivb sare, pupa-i-as bashchetii
|
 |
|
|
|
Sau sa le iau mortii pe cric cu compania lor cu tot
|
 |
|
|
|
N-am sare..
|
 |
|
|
|
De joi seara enelul ma rasfata, ma tine la modul "bio". Chiar si acum, dupa o noapte neagra din toate punctele de vedere, am curentul taiat.
Posibil ca acest jurnal sa se incheie inainte de termen..
|
 |
|
|
|
Ideal sa pui doua coolere (sau mai multe, in functie de marimea capacului si numarul de tuburi).
Unul sa bage, altul sa scoata. Eu asa tineam intr-un capac (suspendat, inchis cu geam) 8 tuburi de 54w fiecare. Mergeau "la rece" - cum s-ar spune.
Ideea e sa ai un flow adecvat.
|
 |
|
|
|
Poti sa le combati cu Macropodus opercularis sau gourami/colisa. Dar nu stiu ce sa zic de creveti.. s-ar putea sa fie urmatorii pe lista.
Ia fa-i o intrebare lui Sebastian (sebaka pe forum), stiu ca are niste prafuri pentru hidre.
|
 |
|
|
|
Le poti monta in capac linistit. Iti recomand sa le faci aerisire fortata, cu ventilatoare (faci un circuit de aer in-out)
|
 |
|
|
|
Trichogaster leeri
|
 |
|
|
|
Cand desfaci punga fa-i o poza ca lumea solului, sunt foarte curios cum arata.
|
 |
|
|
Debitul trebuie sa fie redus la minim, sa fie cat mai mic - "la picatura"
Colegii care folosesc reactoare stiu mai bine si ar putea sa te ajute cu un sfat. Eu zic ce am auzit asa, pe la semafor
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Anemonele sunt fitoase si nu le prea intelege nimeni comportamentul. Indiferent unde o pui, ajunge unde vrea muschiuletul ei 
|
 |
|
|