[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Lucian wrote:eu de vreo 2 luni mi-am luat un robinet din asta: http://wts-online.ro/fitinguri-cuple-racorduri/cuple-rapide-furtun-1-4/robinet-cot-reglaj-fin-conexiune-rapida-1-4furtunx1-4-furtun este superscump dar pot regla cum vreau eu fara sa fie nevoie de reductor...

D'asta am si eu, numai ca merge numai pe furtunas de 1/4 parca. Nu stiu pe cat are el alimentarea cu apa.
Ideal ar fi sa vezi la cineva cele 2 variante, sa vezi cum functioneaza si apoi sa te decizi
Misto decor, n-am ce zice, dar parca da mai bine cu niste zone cu substrat
Cred ca intern, ca d'ala extern nu ai loc ca altfel faceai acvariul mai mare, nu? )
Misto tare proiectul asta. O mega casa pentru americani.

Eu prefer fara picioare reglabile astfel toata greutatea acvariului va fi uniform distribuita catre parchet. Cat despre overflow, depinde de pozitia lui. Daca e extern trebuie sa decupezi in geamul lateral sau il gandesti mai scurt si pui cutia de overflow pe toata lungimea lateralei. Daca e intern, faci o laterala a cutiei mai mica.
In principiu eu cred ca pot ajunge la data si ora stabilita.
De unde se ridica pestii?
Au crescut misto.
Cand o sa-l gasesti in litiera, sa stii ca e nasol )
Si eu am cautat o vreme insa la americani nema,kanci,deloc
Incearca la farmacia McDonalds

Serios acum, am avut si eu probleme cu JD-ul care nu a mancat 2 saptamani. Din fericire, s-a rugat la Arsenie Boca si i-a trecut
koala wrote:Mancarea de pisica e d-aia care mi-a ramas de la Botticelli... mancare pentru pisici diabetice.

In cazul asta se explica tot ))
koala wrote:Daca ma autosugestionez, atunci da, pot spune ca pare mai tras la burta... da' in realitate sunt doar 2-3 zile de "foame", n-avea cand sa slabeasca.
In concediu o sa stea nemancati 2-3 saptamani, mai da-i 'reaku!

PS: Am incercat iarasi cu boabe de pisica... a mancat 2 bucati. Plm, firu' vietii!

Mancarea de pisica era hair&skin ? ))))
Uite cine imi arata mie tzatzele in fiecare zi

image
La asa menajera trebuie si buturuga tapana ))
Dupa 11 zile de tratament am repus in functiune tot sistemul. Toata lumea pare in regula pana acum si sper sa ramana asa.

Edit: Caut niste pomaceea
Salut, nu arata rau, insa si mie mi se pare cam aglomerat.
Cam 3-4 saptamani cred
Geophagus-4 buc
Ma bag si eu :p

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: