| Message |
|
|
D'asta am si eu, numai ca merge numai pe furtunas de 1/4 parca. Nu stiu pe cat are el alimentarea cu apa.
|
 |
|
|
Ideal ar fi sa vezi la cineva cele 2 variante, sa vezi cum functioneaza si apoi sa te decizi 
|
 |
|
|
|
Misto decor, n-am ce zice, dar parca da mai bine cu niste zone cu substrat
|
 |
|
|
Cred ca intern, ca d'ala extern nu ai loc ca altfel faceai acvariul mai mare, nu?  )
|
 |
|
|
|
Misto tare proiectul asta. O mega casa pentru americani.
Eu prefer fara picioare reglabile astfel toata greutatea acvariului va fi uniform distribuita catre parchet. Cat despre overflow, depinde de pozitia lui. Daca e extern trebuie sa decupezi in geamul lateral sau il gandesti mai scurt si pui cutia de overflow pe toata lungimea lateralei. Daca e intern, faci o laterala a cutiei mai mica.
|
 |
|
|
|
In principiu eu cred ca pot ajunge la data si ora stabilita.
|
 |
|
|
|
De unde se ridica pestii?
|
 |
|
|
|
Au crescut misto.
|
 |
|
|
Cand o sa-l gasesti in litiera, sa stii ca e nasol  )
|
 |
|
|
|
Si eu am cautat o vreme insa la americani nema,kanci,deloc
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
koala wrote:Mancarea de pisica e d-aia care mi-a ramas de la Botticelli... mancare pentru pisici diabetice. 
In cazul asta se explica tot  ))
|
 |
|
|
koala wrote:Daca ma autosugestionez, atunci da, pot spune ca pare mai tras la burta... da' in realitate sunt doar 2-3 zile de "foame", n-avea cand sa slabeasca.
In concediu o sa stea nemancati 2-3 saptamani, mai da-i 'reaku!
PS: Am incercat iarasi cu boabe de pisica... a mancat 2 bucati. Plm, firu' vietii!
Mancarea de pisica era hair&skin ?  ))))
|
 |
|
|
Uite cine imi arata mie tzatzele in fiecare zi

|
 |
|
|
La asa menajera trebuie si buturuga tapana  ))
|
 |
|
|
Dupa 11 zile de tratament am repus in functiune tot sistemul. Toata lumea pare in regula pana acum si sper sa ramana asa.
Edit: Caut niste pomaceea 
|
 |
|
|
|
Salut, nu arata rau, insa si mie mi se pare cam aglomerat.
|
 |
|
|
|
Cam 3-4 saptamani cred
|
 |
|
|
|
Geophagus-4 buc