[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: um02122
Forum Index » Profile for um02122 » Messages posted by um02122
Apoi am vazut faza asta (scuze pentru poza neclara, pentru cei care nu o inteleg, sunt toti trei in acelasi loc).

Azi saga continua. Cu surprindere am observat ca pestii mei vechi stau intr-o postura de cuplu.
Vorbesc de cei doi pesti unde cel mare il fugarea pe cel mic ori de cate ori se intalneau.

Pestele nou sta acum separat. Pare-se ca aripioara caudala a devenit putin zdrentuita.

Poze:

Mi-ar fi totusi mai frica de bacteriile care pot intra in acvariu din mediul spitalicesc. Nu cred ca poti gasi bacterii mai virulente altundeva. Poate doar la gradinitele pentru copii.
Nu vad niciun motiv pentru care nu poti avea un acvariu in spital inttr-o zona non clinica.

Legat de bacterii, traiesc bine merci in apa sarata, altfel nu am prea putea sa ne bucuram de acvariile nostre.

Nu sunt sigur, dar impresia mea e ca in acvariile marine incarcatura bacteriana e mult mai mare decat in cele dulci/ plantate.

Legat de patogenitate, poti avea bacterii foarte virulente intr-uintr-un acvariu marin. Exemplul cel mai popular - Vibrio. TB piscicol. Or mai fi si altele.
Si dovada ca pestii co-exista armonios in cub.

Cata linguseala. Sunteti niste mincinosi ...

Am uitat sa pun o poza cu semaforul.

FTS:

Poze cu pestii:

Ieri am cumparat inca un exemplar de Amblyeleotris randalii, acum am un trio sau un triunghi amoros.

Se pare ca am nimerit-o de data, am vazut noul peste pe rand in compania celorlalti doi, prin urmare de sex diferit.

Daca am avut doua femele si acum mascul, lucurile ar putea continua asa.
Daca am doi masculi si acum femela, anticipez batai mai sangeroase in procesul formarii de perechi.

(Pestele are cam 2.5 cm, mai mare decat cel mic dar mai mic decat cel mare. A costat ?35, dar am dat doar ?20, discount pentru mangrovele din Lagoon pe care le-am dus la magazin).

Ar trebui:

Stormy Valley

Enemies are jealous 'cause they don't have my value.
paradoxx wrote:un peshte,doi peshte,trei peshte....

lipeshte
Medicina de familie in Ro, aici fac stroke in spital.
Ce regula se aplica daca folosesti lumina LED pentru iluminarea acvariului?
Ideea CTC aduce a Dragos, dar nu-l cunosc personal, asa ca dau cu presupusul.
Cucoanele nu conduc Discovery, ci atrocitati din astea:

Mai ai a doua lampa?
Cred ca iti va fi greu sa gasesti un amator pentru schimb.

Posesorii de acvarii marine ajung de obicei la divort ca sa isi savureze hobbyul in liniste, cam imposibil sa renunte la acvariu ca sa-si ia pacoste.

Sfatul meu e sa ne zici ce spatiu ai alocat pentru acvariu si noi sa-ti dam sfaturi cum sa-ti construiesti ce iti doresti in bugetul dorit.

Pe mine m-ar tenta schimbul, dar n-am acvariu de dat la schimb. Cu siguranta insa as putea imbina un acvariu cu gust in acel buget.

Humbert nu e ignorant, probabil doar distras de reclame.

LE eu ti le-as da pe toate la schimb, ca-s satul de ele, da e greu cu transportul. In plus, daca i-as da nevestii inel, poate ar fi de acord sa-mi iau acvariul mare mai repede - bang doi iepuri.
Macar ca pune un strat de 5 mm de jeg pe interiorul camerei de reactie si nu skimmeaza nimic si tot exporta nutrienti.

Dar ma gandeam ca oxigenul in exces s-ar putea sa nu faca bine in sistem. Sunt curios daca influenteaza ORP.

Asa se nasc marile inovatii, cand cineva incearca ceva ce toata lumea crede imposibil.
1. Sunt dezamagit ca blue n-a intrebat inainte sa foloseasca alta sticla decat cea recomandata. E admirabil ca a folosit produse romanesti pentru ca incurajeaza industria romaneasca, dar plasticul alb transparent poate creste alge daca e expus la lumina, cel colorat filtreaza lungimile de unda favorabile algelor.

2. Toti politicienii sunt magari, regardless. Eu am tot votat in Romania, in UK am refuzat sa o fac, desi am drept de vot. Nu stiu cat a indatorat ponta ca la mine s-as-a rupt filmul la basescu intre turul 1 si turul 2. Atunci am parasit Romania stiind ca imediat dupa alegeri vor admite ca e criza economica (in UK taman se redresasera cu masuri fiscale gen reducerea TVA, subventii si what-not.

3. Eu nu discut politica decat ca sa-l enervez pe socru-meu, om foarte bun, chiar a facut munca de caritate dupa '89, dar comunist convins, inca plange dupa regimul apus, also PSDist convins. Cuvinte gen golani, prostanacu, basescu il infierbanta instant.

4. Am un pacient irish traveller. Ma distrez teribil la serviciu de cand s-a internat. Are camera plina de sticle de bere Peroni goale si e o goana continua asistente - familie ca pe vremea prohibitiei. Da mie imi plac, macar nu te agreseaza ca ai nostri. Iar copiii sunt galagiosi si bagaciosi, dar respectuosi. Si nu vorbesc cu mancat-ash.
dan.pavelescu wrote:
- o sug la capitolul bataie

Batman nu se bate pentru ca asta denota slabiciune de caracter, nu din cauza ca nu e bun la bataie ;)

Forum Index » Profile for um02122 » Messages posted by um02122
Go to: