| Message |
|
|
|
..................
|
 |
|
|
|
Acvariu Evolution Aquatic Nature 37 litri brut
Substrat Shirakura Red Bee Sand 4L
Radacina red moor ornat cu moss- fissidens fontanus si putin christmas moss,Barclaya longifolia red,Blyxa japonica
Creveti red fire aproximativ 20 bucati
|
 |
|
|
|
Pestii sunt frumosi,poate incerci sa faci niste poze cu un aparat foto (nu cu telefonul)ca sunt out focus!
|
 |
|
|
Stefan1979 wrote:Salutare la toata lumea. Am scos la vanzare unul dintre filtrele mele si lampa uv. Acum as dori totusi sa mai aud niste pareri inainte de a le vinde, daca merita sau nu sa renunt la ele in favoarea unui filtru Sunsun 303 cu uv.
Multumesc frumos. O seara buna, Stefan.
Nu merita 
|
 |
|
|
Chiar ca arata muuult mai bine
|
 |
|
|
Asta este si intentia mea la urmatorul schimb de apa de saptamana viitoare 
|
 |
|
|
|
Pozele sunt facute saptamana trecuta,momentan au mai aparut:
9-Otocinclus
5-Siamese algae eater
3-Cardina japonica Amano shrimp
5-Melanotaenia Boesemani
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
La 34 zile
|
 |
|
|
|
Eu as face unul numai cu filtrare biologica si celalalt 1/2
|
 |
|
|
|
Donez Melanoides Tuberculata - melcii de substrat 40-50 bucati
Dupa ora 17-30 in zona P-ta Sudului
|
 |
|
|
|
Melcii s-au dat toti,se poate inchide,multumesc de gazduire
|
 |
|
|
|
Donez circa 50 buc. Melanoides Tuberculata - melcii de substrat
Melcii se pot ridica azi de la Metrou Eroilor Opera Center pana la ora 17-30,dupa aceasta ora pot fi ridicati din P-ta Sudului zona metrou
|
 |
|
|
|
Marfa,baga tare,nu renunta la niciunul,deocamdata mai ai rabdare cu ei si mai vezi ce si cum.Un prieten de-al meu a avut un Juwel rio 180 si avea vreo 40 de ciclide in el,stateau ca la scoala,fiecare in banca lui,daca nu ma crezi vezi ca am avut acvariul lui la mine pe post la vanzare,uitate si minuneazate.Poate ne vedem zilele astea sa-ti dau jmecheria ce ti-am promis
|
 |
|
|
|
Mijlocul acvariului
|
 |
|
|
viulian wrote:Urmand link-ul de "ultimul mesaj" am ajuns pe acest thread si facand scroll up inspre trecut, acvariul arata din ce in ce mai bine  zic WTF ? Arata bine la inceput si a ajuns doar cu un lemn pe centru ?
Si mie imi place, as vrea remediat centrul acela care e foarte foarte gol 
Multumesc,dar ce sa mai pun pe mijloc,un sfat ceva?
|
 |
|
|
Da,asa este 
|
 |
|
|
|
Da,incerc din rasputeri,multumesc mult
|
 |
|
|
|
Asa arata din spate
|
 |
|
|
|
Piatra este pusa pana se scufunda busteanul,sper sa o scot in cateva zile,iar substrat fertil..(pauza bani,fara rabdare,etc.)
|
 |
|
|