| Message |
|
|
|
eu zic sa renunti la ideea cu roti. eu am incercat la un acvariu de 120l si s-a rupt una din roti. ai putea incerca...dar cu mare atentie la prinderi si la calitatea rotilor.
|
 |
|
|
|
s-au dus toti.
voi reveni la urmatoarea generatie ;)
|
 |
|
|
|
nu te grabi cu pestii. ai doar 2 zile de ciclare. e normal ca apa sa fie inca putin tulbure, chiar daca parametrii apei sunt la valorile normale pt Malawi. mai tine acvariul la ciclat inca 5zile, cel putin, si eventual ajuta-l cu filtrul deja ciclat. nu acvariul trebuie populat cu bacterii, ci filtrul trebuie populat cu bacterii. nu te grabi caci vei avea de suferit.
|
 |
|
|
eu sunt aproape sigur ca nu e Anubias. Anubias-ul isi intinde frunzele pe o radacina , iar tija frunzei nu are mai mult de 4-5cm.
anubias
inca un motiv pentru care eu cred ca nu este Anubias, radacinile albe pe care le vad in poza ta.
daca eu am spus prostii, ii rog pe cei 'intelepti' sa ma mustruluiasca
|
 |
|
|
fiecare isi da cu parerea, asa ca te 'lovesc' si eu cu parerea mea:
standul meu pt acvariu (125/50/50) - total are vreo 300+ kg n-are nici o problema cu greutatea
si este compartimentat aproape ca al tau (eu am la mijloc polita pt balsamuri, hrana). spate plin, perpendicularele din margine sunt duble iar blatul este ca acela de bucatarie(de gros). .
standul are 126/55/80 . doar ca eu nu mi-am pus problema unei butelii, acvariul meu e 'umplut' cu africani.
stand ti-am lasat si o poza cu standul meu. cand l-am pus la locul lui. apropo, si standul o sa cantareasca ceva kg. al meu cred ca are peste 50kg, daca nu mai bine ;)
succes!
|
 |
|
|
poza1 poza2 poza3
am revenit cu poze 
|
 |
|
|
|
cei 30-40 buc de melci au plecat.
Donez cichlasoma nigrofasciatum albino
donez un mascul adult si potent. este putin ciufulit, in urma unor altercatii cu un mascul mai mare.
astept doritorii
|
 |
|
|
numar : aproximativ 30buc
culori : variate si frumoase
dimorfism sexual : prezent
pret pentru toti : 15ron
(numai Bucuresti)
|
 |
|
|
|
@viulian am si eu aceeasi problema pe care pe care o ai tu. doar ca la mine se manifesta in acvariul de 126l. aceeasi pojghitza la suprafata. eu nu i-am dat mare atentie si nici nu ma deranjeaza(pt ca nu o vad).
probabil ca un surface skimmer te-ar ajuta, dar la un acvariu de 20l...nu vad rostul.
cat despre 'dunga' maronie de la substrat ... oare nu or fi dejectii de la pesti? curata mecanic si aspira (sfatul meu) si apoi vezi ce se mai intampla
|
 |
|
|
|
presupun ca sunt perechi? ca nu ai mai scris sexele la Membe Deep si la Elongatus
|
 |
|
|
meeelci!
am vreo 30-40 de bucati de donat  astept doritori
|
 |
|
|
|
inca nu am luat o lampa UV...inca astept un raspuns.
am pus 2 fire de Gigantea in intentia de a masca turul filtrelor, am luat pastile florenette, pot sa pun cate o pastila la fiecare radacina? in nisip?
|
 |
|
|
|
nu am radacini sau pietre,dar sunt interesat sa adopt otto si scalari.astept un pm.multumesc
|
 |
|
|
|
s-au dat si sanitarii, si plantele.
ramane deschis pentru melci
si pentru urmatoarea 'defrisare' in acvariu (~2-3sapt). multumesc!
|
 |
|
|
|
s-au dat! multumesc
|
 |
|
|
|
zebrele s-au dat
|
 |
|
|
|
planta s-a dat!
multumesc @RedRooster
|
 |
|
|
|
salut. marea majoritate a plantelor deja am dat-o. melci mai sunt destui. daca vrei melci, lasa-mi pe PM un numar de tel. mersi!
|
 |
|
|
|
plante:
Egeria Densa
Cabomba caroliniana
un Echinodorus destul de mare
Ludwiga repens - cred
am facut curat in acvariu. nu stiu cate fire sunt, majoritatea au radacina.
|
 |
|
|
se inchide! si se muta la aria Donatii 
|
 |
|
|