| Message |
|
|
Ma enervezi!! (m-a inervezi, pentru unii)
Ce telefon ai bre bossule??
|
 |
|
|
ionut_dt wrote:Ziua 2  curatarea filtrului extern (Ehein 2260)
Ce dracu e monstrul ala, filtru sau cazan de tuica?
|
 |
|
|
|
Capitane, te-ai lamurit cu lampa, cum ti se pare?
|
 |
|
|
Stii ca in casa aia trebuie sa mai incapi si tu, da?
Frumos micutul 
|
 |
|
|
|
Sa moara Jenica Nemuritorul, ba, frumos e, da-ma dracului!
|
 |
|
|
|
[quote=Liniste22]Daca la celalalt a aparut o planarie[/quote]
Sa ii dai nume! E baiat sau fata?
|
 |
|
|
Capo wrote:
In alta ordine de idei am cumparat de la hornbach un JBL i80 si norocosul de mine l a primit nefunctional. Se aude un bazait cand il bag in priza dar elicea de la pompa nu se invarte.
Scoate rotorul si monteaza-l din nou, posibil sa nu fie bine asezat in stator. Vezi si axul daca se misca, sa nu fie lipit de rotor.
Pentru mucii aia albi, ia un ancistrus si pe cat posibil aspira-i manual.
|
 |
|
|
|
Planariile nu au aparut inca?
|
 |
|
|
|
Plm, e de kkt cand se intampla asa ceva.. mai sapa pe net, vezi poate gasesti ceva solutii.
|
 |
|
|
|
Dupa ce accesezi link-ul, o sa observi ca lipseste un / din el.
adica e blabla.comcontent in loc de blabla.com/content
Dar nu te ajuta la nimic, ca nu mai e articolul. Nici macar un search nu au pe site, sa dai cautare dupa mystery white reef slime.
Sfaturi nu am, incearca cu schimburi zilnice de apa, altceva nu-mi trece prin cap..
edit: am citit acum ca schimburile de apa sunt fix pix
edit2: am mai citit. sub nici o forma sa nu faci schimburi de apa! indreapta pompele spre suprafata, ca sa oxigenezi bine apa. cica nu prea ai de ales, decat sa le lasi sa moara de la sine, nu mai adauga absolut nimic in apa, ca in felul asta le dai de mancare.
|
 |
|
|
Nu m-am hotarat ce sa cred:
- ori esti priceput
- ori ai prea mult timp liber
|
 |
|
|
Meserie maxima! 
|
 |
|
|
BA DA-TE-N PLM!
Ia-o ca pe cel mai frumos compliment pe care il pot face 
|
 |
|
|
|
#pebarosaneala!
|
 |
|
|
JBL Safe Stop folosesc si eu la CO2, rezista de multi ani si imi place ca are acele piulite de siguranta
Acvariul ca acvariul, dar faci niste poze de imi vine sa-ti pup testerul de codoi
|
 |
|
|
|
Bravo, coronasule! Ai facut-o si pe asta..
|
 |
|
|
koala wrote:Am pus unul dintre discusii morti pe pervazul geamului de la baie... abia dupa 6 ani mi-am adus aminte de el si l-am luat de acolo. Arata exact ca mamutii aia scosi din permafrostu' siberian!
Bah, tereq, mi-ai adus aminte de armata. Cand mirosea puternic a liberare, ne-am udat ciorapii aia scortosi si i-am lasat pe pervaz la soare. Seara i-am luat si i-am rezemat de perete pe coridor
|
 |
|
|
|
Pffffuai... cum zice frantuzu', am ramas speechless.
|
 |
|
|
De pe acum il miros ca ajunge direct la crema-cremelor
|
 |
|
|
Sa vorbesti cu Silviu Man sa iti rezerve un loc pe presul de la intrare, sau in cotetul cainelui, ca nu te vad bine
|
 |
|
|