| Message |
|
|
Ajung sa cred din ce in ce mai mult articolul asta despre hrana:
http://www.americanaquariumproducts.com/Quality_Fish_Food.html
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Ar trebui sa scrie pe ele. Chiar daca scrie ca nu afecteaza, ia cateva fiole de culturii de bacterii pentru momentul in care termini tratamentul.
|
 |
|
|
E sezonul tratamentelor ?  ))
|
 |
|
|
Nu pot sa spun ca sunt fan al speciei, le vad mai mult partea practica. Totusi, provocarea este destul de mare asa ca spor 
|
 |
|
|
Important e sa nu se acreasca  ))))))
|
 |
|
|
Ciorba face minuni  ))
|
 |
|
|
Acu-s la mare, abia luni ma intorc in bucuresti. Sunt la fel de curios si eu sa vad cum ii dau de cap  )
|
 |
|
|
O chestie ciudata. La mine in acvariu doar severumii au fost afectati, acum tu zici tot de ei. Or fi atat de norocosi ?  )
|
 |
|
|
|
Vad ca baile de albastru de metil incep sa-si faca efectul. "Cosurile" de pe inotatoare s-au micsorat vizibil, mai dificil cu cele de pe corp. O sa ii fac toata saptamana, vedem ce iese.
|
 |
|
|
Faye wrote:Am vazut "cosurile" astea pe severumii amicului cu americanele. El i-a bagat la carantina si pentru ca nu a stiut daca e infectie sau boala gaurilor in cap, i-a tinut in cocktail de baktopur cu metro, vreo 7 zile. Acum nu mai au nimic.
De ce, au crapat ?  ))))
Ontopic: In mod normal ar trebui sa se duca cu baile astea scurte. Daca nu, luam sabia  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Dai doo beri sa le iau?  )))
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Doo bucati ti le dau io, dar sub nici o forma nu ma deplasez pana la Lujerului 
Au tzatze mari?  ))
|
 |
|
|
Ideal e sa fie silentioase, ieftine, sa nu consume curent, sa fie subtiri, etc.  ))) Gasim asa ceva?
|
 |
|
|
|
Vine vara si nu mai vreau sa stau in baza AC-ului, ce ventilatoare silentioase stiti ?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ideea e ca geophagusii n-au nici pe dracu  )
|
 |
|
|
Ideea e ca rata de inmultire e mica, adica e asa de aproape 1 luna. In luna asta au aparut doua pe severumii gold, care au si disparut, una pe femala de red spotted iar acum una pe inotatoarea masculului. Tratamente aplicate pana acum:
Metronidazol- 10 zile
Jbl punktol ultra - 12 zile
Easylife multicura+antispot tot cam 10 zile.
Next?  )
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|