[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Ajung sa cred din ce in ce mai mult articolul asta despre hrana:

http://www.americanaquariumproducts.com/Quality_Fish_Food.html

Am scapat de cosurile de pe inotatoare:

image

image

Pe de alta parte i-a mai aparut o gaura in cap

image

Geophagusii aia mici, winemilleri, au inceput sa prinda culoare:

image
image

Cum au vazut aparatul s-au bagat si ei

image
image
image
Ar trebui sa scrie pe ele. Chiar daca scrie ca nu afecteaza, ia cateva fiole de culturii de bacterii pentru momentul in care termini tratamentul.
E sezonul tratamentelor ? ))
Nu pot sa spun ca sunt fan al speciei, le vad mai mult partea practica. Totusi, provocarea este destul de mare asa ca spor
Important e sa nu se acreasca ))))))
Ciorba face minuni ))
Acu-s la mare, abia luni ma intorc in bucuresti. Sunt la fel de curios si eu sa vad cum ii dau de cap )
O chestie ciudata. La mine in acvariu doar severumii au fost afectati, acum tu zici tot de ei. Or fi atat de norocosi ? )
Vad ca baile de albastru de metil incep sa-si faca efectul. "Cosurile" de pe inotatoare s-au micsorat vizibil, mai dificil cu cele de pe corp. O sa ii fac toata saptamana, vedem ce iese.
Faye wrote:Am vazut "cosurile" astea pe severumii amicului cu americanele. El i-a bagat la carantina si pentru ca nu a stiut daca e infectie sau boala gaurilor in cap, i-a tinut in cocktail de baktopur cu metro, vreo 7 zile. Acum nu mai au nimic.

De ce, au crapat ? ))))

Ontopic: In mod normal ar trebui sa se duca cu baile astea scurte. Daca nu, luam sabia )
Dupa cateva sedinte de verde de malachit si albastru de metil

image

image

image

image
Dai doo beri sa le iau? )))
dan.pavelescu wrote:Doo bucati ti le dau io, dar sub nici o forma nu ma deplasez pana la Lujerului

Au tzatze mari? ))
Ideal e sa fie silentioase, ieftine, sa nu consume curent, sa fie subtiri, etc. ))) Gasim asa ceva?
Vine vara si nu mai vreau sa stau in baza AC-ului, ce ventilatoare silentioase stiti ?
ehe, din ce in ce mai bine

image

image

image
Ideea e ca geophagusii n-au nici pe dracu )
Ideea e ca rata de inmultire e mica, adica e asa de aproape 1 luna. In luna asta au aparut doua pe severumii gold, care au si disparut, una pe femala de red spotted iar acum una pe inotatoarea masculului. Tratamente aplicate pana acum:

Metronidazol- 10 zile
Jbl punktol ultra - 12 zile
Easylife multicura+antispot tot cam 10 zile.

Next? )
ui beleaua:

image

image

image

image

image

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: