[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Greu ii prind la poza Mai ales cu raciu meu de telefon
image

image
smilie
EverSad wrote:

Lamurire: la mine nu de la schimburile de apa...

Vai de .... ta !
EverSad wrote:Da frumos arata!

Ar fi un mic rai pentru o ciclida, acolo.

Multumesc

Ciclida
Nici gand
Bayek wrote:Hai ca arata foarte bine. La tine cum le merge melcilor, cu CO2? Si crevetii red cherry? Ambele specii nu tolereaza prea bine un ph mic.

Co2 nu mai este controlat de controler de ceva timp.
Ph este undeva la 6,5 6,8 co2 injectat constant fara opriere .
Vad ca mult mai bine merge melcilor si crevetilor la fel.
Prin controler nu mergea asa bine .
Cu cat mai multe cu atat mai bine desigur.
Cred ca intrebarea era nu am prea multe vietuitoare?
La care vin eu si spun : Ba daaaa
La acel bazin se tin cam 10 vietuitoare pentru a fi un bazin stabil.
Plus ca cel mai bine ar fi sa nu fie o ciorba, ciorba e greu de facut ,trebuie sa ai cunostinte multe.
Bafta multa!
Incet ne revenim!
Creveti o duc bine deocamndata.

image
Mie imi place cum arata sincer.
Gazonul e greu desigur dar trebuie rabdare ,eu zic ca acum ar merge tinand cont ca bate lumina unde trebuie.
Poate ne incanti la nano cu ceva gazon misto
E na , au fost trimisi . Ia halit hienele inainte de a ajunge la destinatie
Sau pierdut bani pe drum pentru experiment
Domnisoara Draga cu riscu de Ami lua o ...(tata in gura ,sa nu zic alceva ) ia punete putin sa citesti niste jurnalele a oamenilor de pe aici. Dupa acea uitate si la rubrica Creme .Vei observa ca aici sunt oameni cu o experienta foarte mare in acvaristica si lunga. Care au trecut prin foarte multe.
Nu sunt vanzatori care sa iti vinda marfa, sau are ceva de castigat incercand sa te ajute .
Din pace Facebook, vanzatori neexperimentati etc a cam luat credibilitatea forumului
Dar asta doar la inceput pana acel incepator isi da seama ca forumul chiar e ceva unde inveti acvaristica adevarata.
Daca vrei sa inveti incepe sa asculti ,sa te documentez si sa nu mai fi asa saritoare . Ai rabdare multa ,asta e regula la acvaristica rabdarea si observarea.
Cat despre voalat nu sunt In stare sa iti raspund dar o singura cautare pe youtube te va invata sa inveti despre pesti ce ii ai si cum arata cand is carvidati .
La fel si cu plantele citeste despre fiecare in parte ,ce are nevoie cum trebuie sa arate cum se dezvolta. Asa prinzi experienta .
Certa vei primi mereu, asta e un Stil de a invata de a te motiva
Senazatie e bazinul si bosu desigur.
@Flash
Este o mare diferenta incepatori . Uni vor daca sar putea sa mergi la ei acasa sa verifici,iar xeilanti(aici esti tu) se documeteaza intruna ,plus probeaza ce spun colegi fara prea multa asteptare sau intrebari pe langa.
Noi nu avem cum sa ajutam pe cineva daca acel cineva nu isi da prea mult Interesu si cel mai inportant nu intelege ca e nevoie de Investiti serioase ,documentare multa pentru a avea un acvariu stabil.
Plus incerca o data si aia e ,daca na iesit din prima ne bagam picioarele si renuntam .
flo77 wrote:Cand eram tanar eram si eu prins in tot felul de proiecte diy. Acum iau in considerare costul, utilitate, safety si mai ales timp. Am ajuns la concluzia ca timpul meu este mai pretios decat o mica economie.

Aici mare adevar spui.
In general se alege in functie de ce plante ai. Se face un echilibrul pe care doar tu il poti gasi intre co2 fertilizare si lumina .
Eu zic ca este bine acum setat in afara de rasarit si apus . Acolo asi pune 1,5 ore .
Pe viitor te joci putin cu cresterea in intensitate dar nu prea mult. La ce plante ai nu e nevoie de puterea maxima a lampi.
Este prea mult la maxim aceasta lampa.
Intensitatea asi incepe la 50 la suta.
Uitate atent la videoul pus de mine pe youtube cu setarile acolo explica bine cum setezi cea ce doresti . Rasarit apus.
EverSad wrote:Oricum, lampa este smechera' tare. (ca si programe)

Trebu' sa iau una.

A sesizat cineva mesajul de la 1:48?

(camataru' omului, a scris ca ii taie o mana' de la umar, daca nu are banii in 10 minute)

Scuze de offtopic.

Dilau esti
De la secunda 43 este exact lampa ce ai luato.

https://youtu.be/_h4NbfCUPgs

Selah wrote:Salut. Am reusit. Doar ca aplica?ia este putin cam slaba. Nu ofera destule destule detalii in legatura cu ce iti ofera lampa in functie de setup alegi,si trebuie sa iti dai seama tu ce si cum este cu ea. Oricum acesta lampa face o lumina de parca mi-a intrat soarele in casa

Nu stiu sincer ce vorbesti, la mine aplicatia prea chiar de toate, mod automat ,mod pentru diferite skapeuri ,mod manual unde setezi tu ce vrei de la lampa : lumina albastru verde rosu cat la suta ,intensitatea cat la suta etc. Adauga niste poze cu setarile ce le ai in aplicatie .
Pana la urma ai reusit sa setezi lampa?

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: