[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dukydaf1
Forum Index » Profile for dukydaf1 » Messages posted by dukydaf1
Rezolvat. Puii au burta plina si sunt multumitori.
Super acvarii , se cunoaste ca esti pasionat de pesti de mult timp. Poti sa faci niste poze sa vedem si noi plantele ale caror nume nu le cunosti. Pune postul la plante.

In rest: bun venit pe forum!!!

a si cred ca ar fi bine sa spui si locatia la profi.
De obicei evit sa adaug informatii care nu mi se cer , dar din moment ce mi s-a cerut. Sunt Mihai si am 16 ani si sunt in acvaristica cam de 9 ani.

In legatura cu locatia, este scrisa sub numele meu, Galati, Romania, Europa, Terra,Sistemul Solar... :-o
De abia m-am inscris pe forum in mare parte pentru ca aveam nevoie sa postez la cereri :-) si apare la anunturi ca trebuie sa postam aici , asa ca iata-ma.

Am experienta medie, si Dumnezeu m-a ajutat sa inmultesc cateva specii de pesti ( pe langa vivipari :-o ).

Detin mai multe acvarii si un iaz micut. Cel mai mare acvariu are 250l, 2 filtre externe, 5*36W (1*Aqua Glo, 4*JBL Natur), reactor de CO2+DIY, substrat JBL Aqua Basis si nisip.

Am cateva specii de pesti si multe plante si ma straduiesc sa castig cat mai multa experienta in cresterea si inmultirea pestilor.Si sa reusesc si eu sa imi asez acvariu in genul celor de la siteurile straine de plante :-)
Cred ca ce vezi tu ca ceata sunt niste bacterii. Pentru ca de abia ti-ai facut acvariu si ai pus in el multi pesti (mai ales carasi=multa incarcatura biologica) bacteriile necesare transformarii amoniacului in nitrati de abia incep sa creasca.

Asa ca eu iti recomand sa lasi vreo doua saptamani, ar trebui sa dispara in timpul asta. Dar cat astepti verifica nivelul de NH4 si da mai putina mancare pestilor.

Nu cumpara vreun clarificator de apa din comert, lasa lucrurile sa se limpezeasca natural.

Mai multe informatii:
http://www.acvariu.ro/content/view/78/29/ ciclul azotului
http://www.acvariu.ro/content/view/92/29/ apa tulbure-o problema rezolvata
Vand Danio frankei(leoparzi) cu 2 Ron/Buc + livrarea.
Caut pe cineva din apropiere sau chiar din celalat colt al tarii ... poate imi trimite si mie niste microviermi.

PM me!!

Forum Index » Profile for dukydaf1 » Messages posted by dukydaf1
Go to: