[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ccdumitrescu
Forum Index » Profile for ccdumitrescu » Messages posted by ccdumitrescu
Bre, nea Mirciulica, sunt blestemele care te - au ajuns, la c?ti pe?ti ai omorât, las?-te de acvaristica, colec?ioneaz? timbre
Vând skimmer resun sk 300, folosit ocazional - 100 lei
Sursa - vanduta
Valabil :
- radiator + led - 100 lei
- cooler noctua - 100 lei
Sursa rezervata
Ca sa functioneze , mai trebuie sa iei o sursa in comutatie , un controler TC420/421 si un cooler , trebuie puse si astea in calcul
Poza
Da
-lampa Dsuny 2x165w ,cumparata în martie 2019+controler -700 lei
-modul wifi pt controler -200 lei
-cablu controler -100 lei
Asta vara, am adus 8 rapane , care traiesc si astazi, dar le-am pus intr-un acvariu mic cu un burete bolborositor , le-am crescut treptat salinitatea in vreo 3 saptamani si ca urmare ,nu au avut probleme.
Pestii cumparati , eu ii aclimatizez in vreo ora si sincer nu am avut ceva probleme, salinitatea in acvariul de carantina este de 1022/23 si fac tratament cu cupramine, nu mai bag pesti direct in display ca sunt patit cu grisul.
Valabil
Conform indicatiilor
Va impartasesc din experienta mea, un acvariu de carantina si tratamentul cu cupramine la pestii nou veniti ,este cea mai buna varianta.
Am comandat la un magazin de profil , doi pesti heniocus acuminatus , când au venit, unul avea urme de ich (respect magazinului ca nu au vrut sa il vanda asa), am cumparat al doilea pestisor si l-am pus in acvariul de carantina cu cupramine,dupa 2 zile aparuse grisul pe el, am continuat tratamentul si maine sunt 3 saptamani de când este in acvariul de carantina , este perfect curat , mananca si sper ca peste 2 saptamani sa il pun in acvariul mare.
Domnii de la magazinul de profil au incercat sa trateze pestele bolnav cu esha odinex, dar din pacate nu a avut efect.
Morala pentru experienta mea : acvariul de carantina si tratamentul cu cupramine , ne scapa de multe belele
Singurul meu regret este ca nu am luat ambii pesti sa ii tratez,oricum respect magazinului ca nu au vandut un peste bolnav
Radiatorul,are ledurile pe el fara cooler,eu am vrut s?.il folosesc la un acvariu de 60x60,dar am avut alte idei,se dimeaza cu un controller tc 421,si o sursa în comutatie(am si sursa noua daca te intereseaza)
-lampa Dsuny 2x165w ,cumparata în martie 2019+controler -800 lei
-modul wifi pt controler -300 lei
-cablu controler -100 lei
Tot pachetul 1100 lei
Motivul vanzarii am achizitionat modelul nou ,care are in loc de controller telecomanda
Valabil , la mine sta degeaba...
Poza
Vand:
- lampa Dsuny 2x165w ,cumparata în martie 2019, are controler pret 800 lei
-modul wifi pt controler -350 lei
-cablu prelungitor pt controler -100 lei
Respect!!!!
M?sur?tori azi:
Femela nascuta pe 15 mai -37 cm
Masculul n?scut pe 7 iunie- 32 cm
Cresc aproximativ 7 cm pe.luna
Nimeni nu stie,cred ca nici el