| Message |
|
|
|
O poza de ansamblu
|
 |
|
|
|
Da, am sa pun diseara cand ajung acasa
|
 |
|
|
|
,
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
.
|
 |
|
|
|
Melanotaenia Lacustris, Boesemani, Trifasciata etc.
|
 |
|
|
Da stiu ca nu se potrivesc, dar m-am plictisit sa vad doar plante. Ma gandesc sa inchid jurnalul asta si sa deschid alt jurnal numai pentru Rainbow fish
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Cumpar Alternanthera rosaefolia, Alternanthera reineckii, Didiplis diandra, Rotala macrandra
|
 |
|
|
|
Trace Mix Plus este o combinatie de microelemente necesare dezvoltarii plantelor.
Contine urmatoarele:
Bor - 1.06%
Cupru - 0.23%
Fier - 8.2%
Mangan - 1.82%
Molibden - 0.15%
Zinc - 1.16%
PPS PRO este o formula de fertilizare cu macronutrienti.
Contine urmatoarele:
KNO3 - 65 grame
K2SO4 - 59 grame
MgSO4 - 41 grame
KH2PO4 - 6 grame
|
 |
|
|
|
Mersi Lucian, am incercat dar sunt prea mari pozele si nu merge, stiu ca se afla un buton numit "Add another file" si mai stiu ca le pot redimensiona dar nu stiu cum or sa arate fiind mai mici, data viitoare cand mai pun poze am sa le redimensionez mult mai mici, sa pot atasa macar 3 poze odata.
Referitor la informatii, o descriere, am folosit pana acum 5 zile Vimi all in red, 20 ml/zi si Vimi accelerator 10ml/zi, dar cum sa terminat si nu mai am de unde lua, am inceput sa fertilizez cu micro si macro de la Cristi Ionescu cate 5ml/zi, urmand sa cresc doza pana la 8ml/zi din fiecare. Momentan plantele sunt in acomodare dupa ce am schimbat fertilizantul.
Lumina 4x39w, 2x Osram 830 si 2x giesemann aquaflora 8h/zi fara intrerupere, schimburi de apa saptamanal cate 60-70 litri din cei 180 litri net, binenteles cu aspirarea substratului pe unde pot.
|
 |
|
|
|
Cu placere sa fie ele sanatoase, si data viitoare am sa-ti dau si din celelalte
|
 |
|
|
|
Multumesc mult
|
 |
|
|
|
..
|
 |
|
|
|
..
|
 |
|
|
|
Dupa o mica tunsoare
|
 |
|
|
|
Plantele s-au dat.
|
 |
|
|
|
Plantele sunt rezervate userului karate
|
 |
|
|
|
Donez plante, numai varfuri.
Nu ma deplasez, cine doreste plantele poate veni la domiciliul meu pentru a le ridica
|
 |
|
|
|
Eu am o lampa 4x39w, momentan merg cu 2xGiesemann Aquaflora si 2xOsram 830. Acum vreau sa schimb combinatia cu 3xGiesemann Aquaflora si 1x Aqua Medic Reef White 10K .Poti folosi si tu combinatia asta, daca zici ca vrei sa ai 3 neoane de plante si unul daylight. Costuri aproximative 250 lei
|
 |
|
|