[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mirciulik
Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
johny_snele wrote:instalatie MH de 150W fara bec( am 2 Buc)300 ron bucata
instalatie MH de 70 W fara bec 180 ron bucata

poti pune poze?
p.s. -> trebuia s-o mai stresezi nitel. ai verificat sa vezi daca a scos toti puii? eu am scos de la o fem de caerulus vreo 20-25pui, si nu avea mai mult de 5cm pestele
Felicitari! :newbie:
s-a ales o pereche din cei 5 scalari pe care i-am luat asa ca trebuie sa ma despart de ceilalti 3. au aproape 1an, sunt cat o palma(de-a mea ). voi pune si poze cand o sa ajung acasa.
pret 30ron. se ridica din zona Unirea-Curtea de Comert.
s-ar putea ca pestele 4 sa fie Mbamba. vezi daca seamana cu cel din link.
neoanele au ajuns la @bogdanel
3 buc Coenobita Clypeatus, cumparati de la @lukboy
se dau impreuna cu terariul lor, cochilii de schimb, mancare. au fost hraniti numai cu Hikari, au naparlit de cateva ori.
Comportamentul lor este variat, uneori sunt activi si indrazneti, cerceteaza terariul si fac galerii pe sub nisip, sau pot sa stea sub nisip si sa nu stii ca sunt acolo.
ca marime ... cel mai mic are vreo 3 cm, cel mai mare aprox. 5cm (vorbesc de diametrul cochiliei in care se ascund)
alte informatii gasiti aici.
BONUS: un terariu mare ... foarte mare
pretul pentru 'pachet' este de 250ron
urmatoarele intrebari le astept pe PM.
multumesc!

image image image image image
a plecat in Rai
s-au dat. topic inchis. multumesc!
mi-a scris cineva un PM...s-a pierdut sau l-am sters din greseala pt ca nu-l mai am. am dat reply, daca a ajuns numarul meu la respectivul user e ok. daca nu a ajuns il rog sa-mi mai dea un PM, eventual si cu nr de tel
multumesc
acvariul are urmatoarele dimensiuni:
L= 40cm
l= 25cm
h= 25cm . vol total 25l, vol utilizabil apox 23l. este cumparat din Hornbach;
capac home-made facut din plexiglas cu 2 neoane T5 de 6W(din comert);
filtru Resun;
substrat FloraDepot si pietris negru (ambele cumparate din H.)
+ceva flora (lileaopsis, blyxa) dar putina

poza1poza2
pret = 60ron
salut!
Firemouth aveau in Hornbach, tinerei, nu mai tin minte pretul, parca pana in 10ron/bucata. eu am un mascul de donat, cand o sa fie gata poate isi gaseste adapost la tine
foarte bun pretul pentru acvariu. succes mai departe!
preturi noi:
-aquarelle - 28ron
-sunglo - 33ron

racusorii pret 3,5ron/buc
soclurile sunt chestiile astea ? -> image
daca da si sunt potrivite pt T5, voi lua 4 perechi (acuma vom astepta pretul)
salutare!
am la prietena mea un acvariu de 54l, primul meu acvariu si am pus in el substrat de la JBL, pietris etc. lumina originala a acvariului (15w) timp de 8h/zi si acvariul s-a umplut de alge,maronii, fuzz algae si tot felul de alte mizerii, aparute datorita filtrului mic.

lasand povestea, unde gasesc si eu substrat Dupla + Dupla Plant + Dupla Root?
@viuliuan la 20l nu are rost sa te chinui. ar fi un fel de tortura ("picatura chinezeasca") . ia-l de la capat asa cum doresc si eu.
nu mai donez nimica!
salut! imi pare rau ca nu am sunat am avut o zi destul de plina. il las pe @corleone sa le ia pe toate. multumesc pt intentie, poate data viitoare
salut! le iau eu. lasa-mi un PM cu numarul de tel si ne auzim maine.
un mascul adult. urgent pt ca nu mai am loc unde sa-l tin. si bineinteles doar pt Bucuresti
s-au dat aproape toti. se poate inchide! multumesc!
pestele din prima poza este un Kingsizei Maingano. un peste foarte frumos, vioi si curajos. pacat ca l-ai pierdut.

Forum Index » Profile for mirciulik » Messages posted by mirciulik
Go to: