[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Samy
Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Eu cand am dat de ceva boli am pus in balanta si cat mar costa tratamentul ,timpul etc. Cate o data este mai bine sa lasi in pace si sa speri daca scapa bine daca nu nu.
Pana la urma bagi atati bani in tratament ca ajungi cu mult peste pretul altor vietuitoare. Stiu e greu dar la anumite boli este zic eu mai bine asa.
Creste temperatura la 28 grade si asteapta .
Bayek wrote:La cat lemn merge spre Austria, ce mai conteaza o radacina geto-dacica de red moor?

Pentru mine conta
Ma lua iara febra de skape
Fain arata

Apropo lemnul ala ar arata bine pe drum spre mine
dan.pavelescu wrote:Si ultima. Rahatul ala de mixer curge (nu pe la imbinari, ci pe la “pastila”). L-am desfacut, l-am gadilat.. pl si caciula. Am facut treaba si azi

Si maine e o zi
Spor harnicule
Eu am o scuza ,am avut o zi grea . Plus o decizia grea.
Si am fost si cumva debusolat (se stie el )

Mai o chestie seara se stie ca ai multe doze si crezi confuzi dragul nostru suparat
dan.pavelescu wrote:Abia din a doua am priceput ce vrei.
N-am poze, maine e ziua.

Am muscato amndoi
EverSad wrote:Domnu' Admin !

Nu va prelevati de functie si lasati pulimea sa astepte rezultatele: vrem o poza cu bazinul.

(mesaj scris de: asociatia membrilor fara plile/cunostinte/relatii "PCR" dupe' forum)

Poze cu bazinul sunt pe topic
Nu e nimic schimbat la el ce se poate vedea in poze . Doar cu ochiul liber.
Sunt inca pe forum si raman
Am spus ce era de spus in topic
Nebuni sunteti
Nu este nimeni suparat ,nu sa intamplat nimic .
Se desfinteaza si atat.
Am ajuns unde am dorit

Asteptam si vedem ce ne mai dorim
Experimentul sa terminat mai repede de cat credeam.
Sa nu intru in detali multe.
Sa experimentat daca pot face montecarlo in asa fel incat sa ceara fertilizare si no3 extra.
Cea ce si sa intamplat.
Sa mai experimentat o lumina mai mult pe rosu si un ph de 6 daca se poate mentine (toxic vietuitoare desigur la kh 7 al meu ) sa mentinut plus au disparut fara nimic orice urma de alga.
Montecarlo a inceput sa aiba niste frunze si tulpini foarte carnoase.
Cryptocoryne au luato razana in crestere .
Din pacate pozele nu arata aceste lucruri (cum se stie nus priceput la poze ) de acea nu am facut si nu am postat nici una .

Si cu asta sa incheiat si capitolul acesta pentru mine. In care am invatat ca un skape de genul acesta nu se pupa cu vietuitoare daca se vrea perfectiune.

Bazinul va fi desfintat ( fara detali va rog)

Daca va fi pe viitor ceva sau nu inca nu stiu momentan va ramane gol.

Multumesc inca o data pentru ajutor si sutinere .

Se poate inchide topicul rog frumos

dan.pavelescu wrote:Sau as putea sa-ti explic ce am invatat in copilaria mea din ghetou.

smilie smilie
dan.pavelescu wrote:Ziua 2, apa in continuare este cristalina (conf. camere). Dupa amiaza astept si un feedback de la un ochi de asistenta.

Sa speram ca ramane asa .Daca nu inchide camera
Eu nu mai intervin cu nimic ,plus am invatat fenomenul.
Stiu ca dupa asemenea intrventi cu filtru oprit peste o ora si apa schimbat mai mult de 50 la suta duce la un dezechilibru.
Care de obicei la mine dureaza 24 ore .
Dupa acea totul e normal.
Daca fac schimburi de 30 la suta de apa . Nu opresc filtru ca nu tund atunci nu se intampla asta.
dan.pavelescu wrote:Conform camerelor, apa e inca limpede cristal.
Sa vedem pana maine ce se intampla.

Si la mine sa albit astazi, ieri am facut o tunsoare curatenie mai drastica ,si schimb de 60 la suta apa . Azi sa albit.
Am mai patito cand faceam asa schimburi mari cu curatenie drastica. La schimburi mici si aspirari scurte nici o data nu sa intamplat dezechilibru. Cred ca are legatura si cat de mult tin filtru oprit.
flo77 wrote:Iar a dat-o triistu' pe bere!
La ce Roman ia iesit din tastatura tind sa cred ca a primit de la Dan ceva mai tare
EverSad wrote:Stimati domni: (exista nescaiva probleme)

1: Samuel austriacu' ia suspendare (pa' forum) pana la integrarea tarii noastre, reprezentata de repetenti si plagiatori in sengen'

Mi de multumiri pentru suspendare
Cat de sengen ma doare nici la basca
Suparici smilie smilie
dan.pavelescu wrote:
Samy wrote:
Oricum am in plan sa adaug mai mult co2 scad ph la 6,1

De ce?

Experimentez ceva??
De plictiseala
Revin dupa ce e gata experimentul cu ce observ ,ca e de bine sau rau vom vedea.
Aveam nevoie si de un reactor dar nu sa putut
Bayek wrote:Posibil sa fi fost deja mort crevetele. Eu din ce stiu, putini pesti de talia asta si din speciile clasice ataca creveti maturi. La fel, putini pesti nu ataca puii de creveti, sunt o delicatesa pentru majoritatea. Fa si tu un bazin mic cu creveti, in care nu bagi nici un peste.

Asa credeam si eu ca doar morti ii ia, privind atent am vazut cum un neon fugares un crevete cat el
Cat despre alt acvariu nu mai fac momentan.
Oricum am in plan sa adaug mai mult co2 scad ph la 6,1 si care scapa scapa care nu nu. Vreau sa schimb Fauna pe viitor. Ceva ce rezista la ph asa micut.
Boraras am 2 din bazinul mic, din pacate pentru bazinul acesta sunt prea micuti zici ca is purici abia ii vezi.

Forum Index » Profile for Samy » Messages posted by Samy
Go to: