Message |
|
Ura !au aparut in dim asta 8 pui destul de mari
|
 |
|
Cumpar easy carbo
|
 |
|
Acest acvariu il poti face nano cu o specie de ex 6 neoni .oricum net are 18-20 lit sau il poti lasa cu un beta si cu 2 melci pomaceea de ex
|
 |
|
Pune mai multe detalii despre acvariu,cat de plantat este.in general 2 masculi nu au ce cauta in acelasi acvariu si pesti cu inotatoare mari gen guppy.si pesti care sunt rapizii gen zebre il scot din sarite.poate la inceput zici ca este ok dar cu timpul poate o da dar si o poate lua pe coada de la pesti mai mari.depinde si de acvariu ce am scris mai sus
|
 |
|
multumesc pt raspunsuri.ideea este ca nu vreau sa am deodata 50 de pui,dar macar 2-3 sa scape de la fiecare femela si nu cred ca ar fi imposibil atat cat acvariul este foarte bine plantat.o sa astept o perioada sa vad ce se intampla cu molly mei in continuare.nu cred ca femelele sunt sterile daca provin de la parinti care sunt tot din import.am mai citit ca ajung la maturitate pt reproducere pe la 6 luni in comparatie cu ceilalti.ii am de cand erau mici de pana la 1 cm de la cineva dupa forum.
|
 |
|
Ok.am maternitatea pregatita.ideea este ca femelele nu raman si nu au avut niciodata burta mare cu exceptia cand le dau mancare congelata  .
|
 |
|
intrebare. am 3 femele de molly si un mascul de molly galbeni si as dori sa-i reproduc numai ca de 5 luni de cand ii am nu sa intamplat nimic.mentionez ca masculul tot alearga dupa femele...dar alearga in gol  .femelele sunt luate de pui si provin din import .este adevarat ca molly din import ajung mai greu la maturitatea de reproducere?ca acvariu am de 250 lit net populat cu 10 neoni , 7-8 cory si 4 molly.plante moss, riccia la suprafata,anubias,padure de hygrophila  .semne ca ar fi bortoase ioc.astept sugesti sa am de unde invata
|
 |
|
Ii rezolva asasini .poti baga sa ai tot timpul o bucata de morcov,dovlecel in acvariu
|
 |
|
Salut! Sigur ai o problema, si. Si la mine se evapora 2-3 lit la 2sapt la un acbariu de 300 lit
|
 |
|
Plantele sau dat ,revin cu noua tundere in 4 saptamani
|
 |
|
Rezervat
|
 |
|
Donez hygrophila polysperma 25-30 fire.daca are cineva moss sau anubias la schimb e bine primit.tel 0745100136
|
 |
|
Schimb hygrophila polysperma si riccia pe ceva moss sau anubias
|
 |
|
cumpar incalzitor acvariu 250-300w,as dori sa cumpar si 30-50 neoni de preferinta puiet la un pret rezonabil doresc sa populez acvariu de 250 litri cu o singura specie.sau pot da la schimb urmatori pesti plus o diferenta de bani .1 peste paradis albino 6-7cm,3 gurami 5-6 cm(2 albastri si unul galben),8 zebre roz.(sau se vand toti cu 20 lei)
|
 |
|
sunt onut,experienta mea cu pestisori a inceput acum 3 ani si am avansat pe parcurs de la un simplu bol de 4 litri cu un betta la un acvariu de 54 litri dupa care la unul de 112 iar acum am unul de 280 litri pe care as dori sa-l populez numai cu neoni si ceva sanitari pe care ii am deja.mentionez ca am 8 neoni si as vrea sa mai achizitionez 40-50.daca este cineva pe forum care ma poate ajuta cu achizitia la un pret rezonabil as fii recunoscator.as dori puiet stiind ca acesta are speranta de viata destul de mica.multumesc pentru gazduire
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Multumim de intelegere!
|
 |
|
Doresc sa schimb un peste paradis albino alb cu dungi roz de 7-8 cm,femela molly neagra gestanta ,1 guram galben de 7-8 cm cu pesti neoni ,sanitari sau altveva .astept propuneri
|
 |
|
Dupa cum spune titlul cumpar sau pot da la schimb ceva pesti in militari
|
 |
|
salutare!acvariu 120x40x50 am avut ca lumina la capac 2x40w(107cm).am cumparat de la ledzone.ro 3metri de banda cu lumina calda 3000k si 3 metri lumina rece 6500 plus un adaptor pt 220v.benzile sunt legate in serie si taiate la 1m(este dimensiunea minima la care se poate taia si se pot lega cu conectori 5050 sau prin lipitura)au fost lipite de vechile neoane si prinse pt siguranta cu soricei de plastic.mentionez ca um metru are 14,4w.ca putere se calculeaza 1w led =7 incandescent,1w led =1.6 fluorescent(neon).ca temp de culoare este identica cu ce foloseam la neoane(1buc 40w power glo 18000k si 1 buc sun glo 4200k)dar este mult mai luminoasa
|
 |
|
cumpar riccia fluitans,hygrophila polysperma si flame moss(in general plante easy).sper ca am scris corect.pot da la schimb cine doreste plante artificiale.tel 0745100136
|
 |
|