[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Colours of Africa
Forum Index » Profile for Colours of Africa » Messages posted by Colours of Africa
Si eu tot AquaBasis Plus am si sunt multumit. Acum ce cantitate sa cumperi? Pai calculezi asa: Lungimea acvariului X latime X cati cm grosime vrei. Considerand ca latimea acvariului tau e 30, iti vor trebui (70LX30lX2cm=4200) 4,2kg de AquaBasis Plus si (70x30x5cm=10500) 10,5 kg Manado
Vand Marsilea Hirsuta fara alge. De ajuns pentru a planta o suprafata de 50x30cm si 3-4 fire de Sagittaria subulata.
Pret: 20 Ron
Le vreau eu. Ai P.M cu adresa.
Si eu am incercat sa repar cateva zgarieturi de pe parbriz la o firma cunoscuta din Bucuresti si raspunsul a fost ca nimeni nu mai face niciun fel de polish pentru geam, pentru ca se obtine efectul de lupa si de panza de paianjen. Dar poti sa incercu sa aplici polishul local pe o zgarietura mica si sa vezi efectul.
Asa da. Ce momente frumoase cand incepi un nou setup. Asteptam cat mai multe poze. Succes
Pana la urmatorul acvariu revin cu 3 poze si un filmulet pe care va sfatuiesc sa-l vedeti in HD:
Apropo, ce parere aveti de fundalul albastru?
Cat te-a costat standul, daca nu e secret. Merci
Ce de acvariu... succes si cat mai multe poze
Multumesc. As vrea sa las plantele si mai mari pentru urmatorul acvariu, dar din pacate inaltimea acvariului actual e de doar 30.
Mai adaug o poza si o sa spun cateva cuvinte despre viitorul proiect.:

Acvariu……………………….. 120Lx45lx50h
Iluminare……………………. 4*54 T5 3 X Aqua Medic Plant Grow
1 x Aqua Medic Reef White
Incalzitor…………………….. Juwel 300w
Filtru ………………………….. SUN-SUN 404b + UV
Co2…………………………….. Butelie 3KG + Reductor Dennerle Profi 200; Reactor ?
Substrat………………………. Jbl Aquabasis PLUS (10L) si Jbl Manado (25L)
Ma numesc Robert, am 28 de ani si sunt din Ploiesti. Momentan am un acvariu de 45l, dar in aproximatic o luna voi achizitiona un acvariu cu dimensiunile 120x45lx50h. Postez si 2 poze cu acvariul pe care-l am in acest moment.
L.E: Adaug si cateva date tehnice ale acvariului meu actual:

Filtrare:.........................Resun SP-1200
Iluminare.......................2x15w Osram 865 si Osram Fluora
Substrat........................Aquabasis Plus si Manado
Sistem CO2....................Butelie 3kg si reductor Dennerle profi 2000, reactor Ferrplast
Fertilizare: Micro si Macro DIY, Easy Carbo
Pesti: 10 neoni, 3 rasbora, 2 Otto si 2 Ancistrus
xfx295 wrote:Salut. Eu am cumparat de aici din Arad de la un magazin numit Piranha. Nu cred ca se ocupa cu vanzari online, dar merita incercat.

daca ai drum pe acolo... poti sa intrebi daca au site si daca trimit in tara? ... mersi mult
xfx295 wrote:Si mie imi place foarte mult acest acvariu. Am gasit la un magazin la super pret de 520 lei cu totul inclus (incalzitor, filtru, neoane) + garantie 12 luni.

Salut! si eu vreau un lido 120 si nu am gasit la pretul asta! poti sa-mi spui de unde l-ai luat ? si daca pot sa comand pe net ? mersi astept raspuns

Forum Index » Profile for Colours of Africa » Messages posted by Colours of Africa
Go to: