Si eu tot AquaBasis Plus am si sunt multumit. Acum ce cantitate sa cumperi? Pai calculezi asa: Lungimea acvariului X latime X cati cm grosime vrei. Considerand ca latimea acvariului tau e 30, iti vor trebui (70LX30lX2cm=4200) 4,2kg de AquaBasis Plus si (70x30x5cm=10500) 10,5 kg Manado
Si eu am incercat sa repar cateva zgarieturi de pe parbriz la o firma cunoscuta din Bucuresti si raspunsul a fost ca nimeni nu mai face niciun fel de polish pentru geam, pentru ca se obtine efectul de lupa si de panza de paianjen. Dar poti sa incercu sa aplici polishul local pe o zgarietura mica si sa vezi efectul.
Ma numesc Robert, am 28 de ani si sunt din Ploiesti. Momentan am un acvariu de 45l, dar in aproximatic o luna voi achizitiona un acvariu cu dimensiunile 120x45lx50h. Postez si 2 poze cu acvariul pe care-l am in acest moment.
L.E: Adaug si cateva date tehnice ale acvariului meu actual:
Filtrare:.........................Resun SP-1200
Iluminare.......................2x15w Osram 865 si Osram Fluora
Substrat........................Aquabasis Plus si Manado
Sistem CO2....................Butelie 3kg si reductor Dennerle profi 2000, reactor Ferrplast
Fertilizare: Micro si Macro DIY, Easy Carbo
Pesti: 10 neoni, 3 rasbora, 2 Otto si 2 Ancistrus
xfx295 wrote:Si mie imi place foarte mult acest acvariu. Am gasit la un magazin la super pret de 520 lei cu totul inclus (incalzitor, filtru, neoane) + garantie 12 luni.
Salut! si eu vreau un lido 120 si nu am gasit la pretul asta! poti sa-mi spui de unde l-ai luat ? si daca pot sa comand pe net ? mersi astept raspuns