Orataniile stau deschise la maxim, pare sa le placa!
Mie mi se pare putina lumina fata de ala care il am acasa cu neoane T5! Pare mult mai intensa lumina ca la asta!
Dar de asta cer sfaturi...poate mi se pare mie!
Am facut la birou un nano acvariu all in one! Este un Resun DM 320!
Filtrare biologica cu matrix si ceva perlon !
Am inceput cu nisip viu si piatra vie!
Acuma vine marea problema....nu gasesc decat becuri de maxim 6500k pt modelul meu de capac asa ca am cumparat o lampa Aqua Zonic G2 cu 24 leduri de 10.000k si 4 actinice!
Toate bune si frumoase pana cand am aprins ledurile......praf! Foarte foarte slabe!
Ce parere aveti? lampa asta chiar e praf sau mi se pare mie? Am cam 18-20 litrii de apa!
Si eu am sesizat ca nu am suficient albastru dar pana rezolv problema mai dureaza un pic!
Nici eu nu inteleg de ce lumina este alba odata ce am unul de 12.000k si unul de 15.000k sau 18.000k nu mai retin exact!
Neoanele sunt noi!
Poza era de cand i-am adus si a durat vreo 2-3 zile pana au devenit asa cum arata acuma! Le merge foarte bine, sunt deschisi si apar polipi noi intr-una!
Cat despre cum arata lumina in poza eu ce sa zic...asa scie pe tuburi 12.000k, iar eu am cumparat neoanele de la Nevertebrate.ro. Poate arata altfel lumina din cauza pozelor pe care le scoate telefonul!
Nu am comandat decat 2 pesti!
Primul a ajuns mort prin FanCurier de la ReefCenter! Deci aici nu am nici o vina eu!
Al doilea, eu tind sa cred ca nu l-am aclimatizat eu bine dar Mugur zice ca stie pestele si era batran, plus ca a fost prins foarte greu si se poate sa fi rupt ceva in el atunci!
Prin urmare nu am pe constiinta decat un singur peste , care se poate sa nu fi fost vina mea!
Da se poate sa fi murit din cauza aclimatizarii sau a stat prea mult in punga pana a ajuns la mine....ramane o enigma Nu am lumina 3500K , nu stiu unde ai vazut
La inceput am avut 2 Neoane T5 de 12.000K si acuma am modificat cu unul de 12.000K si unul blue actinic!
Zoa o duc foarte bine la mine, nu am de ce sa ma plang!
Pestele l-am gasit a doua zi mort din pacate!
Cateva poze cu noi cu acvariul...si ce sunt punctele astea din prima poza? Oua de melc?
Rog un moderator sa intorca pozele ca iar au aparut intr-o parte.Multumesc
Nu este nimic de ras...ai inteles tu gresit...sunt foarte suparat din cauza pestelui
Rasul era pentru poza care a facut-o nevasta-mea, nu se intelege mai nimic!
Daca este in moarte cerebrala de ce inoata totusi daca il imping cu penseta...parca se trezeste si inoata normal pe distante scurte
Eu nu inteleg care e motivul pentru care a ajuns asa....parametrii apei sunt ok odata de pepermint-ul o duce bine!
Cam asa arata de rau.
Nu se vede bine ca este poza facuta cu telefonul de catre nevasta Da din gura si aripioare dar sta intr-un loc...nu inoata decat deca il imping cu ceva!