| Message |
|
|
|
Bre nea Ionut, mai ai loc de 10-15 guzgani in acvariu?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Sper sa nu regreti la ce te-ai inhamat, ca o sa cam fii sclavul acvariului (hranire, curatenie, schimb de apa).
Astept sa treaca o luna, sa vad daca mai esti la fel de entuziasmat
Succes cu purceii 
|
 |
|
|
|
Bai, ce vesti dai si tu.. plm man, imi pare rau! Da-l dracu de acvariu, incearca sa rezolvi celelalte probleme..
|
 |
|
|
Nepotisme, multimea si putimea
|
 |
|
|
Sa-ti traiasca, asteptam prima ponta 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Don' Magneto, unde ie butoanele alea, ca nu le vaz
|
 |
|
|
E frumos, printesa mea
Sarco daca are loc si conditii, se face cat Germania reunita
|
 |
|
|
Mi-e drag nea Victor, dar ma ucide drumul ala, fac doua zile pana acolo. Plus ca de cate ori m-am dus, m-am ratacit
|
 |
|
|
Muncesc la el mai mult decat altii, care se plimba si consuma lichide militare (cu grade multe)
Nu e vorba de lene, daca era asa imi bagam picioarele in el si imi sedea bine cu lovele in buzunar. Am zis sa incerc si altceva.
Arata bine Vesuvius ala, as inlocui vallisneria, dar nu stiu de unde sa cumpar.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:La ceas de seara. Am adaugat si niste anubias, recuperate de la Strumfii.

Dupa mai bine de o saptamana, nici un progres. E o diferenta de verde, dar din cauza telefonului (nu stiu de ce naiba, camera foto era setata pe "dramatic cool" in loc de normal).

|
 |
|
|
|
Vand filtru extern Atman CF-1200. A fost cumparat de la magazin la inceputul anului, arata si functioneaza impecabil.
Nu am furtunurile si setul in/out originale, dar ofer un furtun virgin Eheim + inset Eheim si un furtun JBL + outset.. plm, JBL.
Fara medii filtrante (are doi bureti cu porozitate mare, bricolati de mine)
Descriere furata de pe site-ul lui Peti:
Filtru extern Atman CF-1200
Filtrele externe Atman din seria CF sunt filtre de a doua generatie care au caracteristici imbunatatite fata de seria AT. Aceste filtre sunt bine realizate, cu motoare puternice, constructie solida si functionare fiabila. Materialul filtrant este plasat in cosuri detasabile compatibile cu toate tipurile de materiale. Debitul de intrare al apei este directionat spre partea inferioara a recipientului si este fortat sa treaca prin cosurile filtrului. Canalul de scurgere este fixat cu garnituri din cauciuc.
Caracteristici:
Capacitate: 12 litri
Volumul util filtru: 7.5 litri
Putere maxima de iesire: 1100 l/h
Consumul de energie (valoarea specificata de producator): 19w
Dimensiune: 26 x 26 x 47 + aprox. 10 cm (robinetii)
Recomandat acvariilor 300-500l
Buton de amorsare
Ax ceramic
Functionare foarte silentioasa
Picioare din cauciuc pentru a elimina rezonanta si trepidatiile
Pret: 500 lei
|
 |
|
|
|
Am folosit si eu la acvariul marin FishV, mi-a tinut pestii sanatosi si voinici (picuram FishV si Garlic oil peste hrana decongelata).
Iti pot recomanda si Easy Life Voogle. Nu gasesc reteta (nu cred ca e publicata pe undeva), dar are review-uri bune.
|
 |
|
|
|
Pare complicat. Eu cand m-am pricopsit cu asa ceva, am adunat-o cu minciogul (10 minute a durat) apoi zilnic prindeam ce mi-a scapat. Mai mult de o saptamana nu a durat sa scap 100% de ea.
|
 |
|
|
GSA-ul e normal, in lipsa CO2. A fost bine si la 41 de grade, stati linistit
|
 |
|
|
|
Arata exact ca saptamana trecuta, n-am mai facut schimbari, nici poze.
|
 |
|
|
|
Nu sunt sigur ca am inteles intrebarea, dar acela este filtrul.
|
 |
|
|
Am reusit azi sa scot filtrul
Am spalat jumatate de ora la buretele vietii
Am adaugat robinetii PVC-U si am facut si modificarea sugerata de Mihai Florescu (inlocuit furtunul de 16/22 dintre canistra si pompa cu furtun 25/34)
In rest, am sters geamurile desi nu prea era cazul, WC 50%, aspirat cacuta, am mai pus si o pompa de curenti care sa mature solul.
Imi place ca oricat balacesc acvariul, plantele si solul, apa ramane limpede cristal
|
 |
|
|
|
Unii nu mai au treaba cu acvaristica, altii au migrat catre mizeria aia de facebook.
|
 |
|
|