| Message |
|
|
|
PESTI:
1.Molly:
-lyra black S:2ron
-lyra black L:5ron
-clasic black S:1.5 ron
-clasic black L:4.5 ron
-clasic patat S:4ron
2.Guppy:
-mixt:2 ron
-black moscow juvenili : 3 ron( afara din oferta momentan) - prerezervari.
-leopard: 2.5
- blue moscow juvenili - 3 ron/buc
KILLIE: 35 ron/ trio
-Funduloparchax gardneri
-Amphyosemium australe
Sajica: 5 exemplare la 40 ron, o pereche posibila din ce am vazut.
CREVETI:
RCS- 2 ron bucata
Super red sakura - 8 ron
MELCI:
-pomaceea galben (apple snail)
-melanoides tuberculata(de substrat)
PLANTE:
-Rotala rotundifolia : 1.5lei
-Heteranthera zosterifolia HZ :2lei
-Ceratophyllum demersum : 1.5lei
-Egeria densa : 1,5lei
-Limnobium laevigatum : 3lei
-Cabomba aquatica : 2lei
-Bacopa cabomba : 1.5lei
-Alternanthera splendida :2.5lei
-Valisneria : 2lei
-Hygrophyla polysperma : 1.5lei
-Staurogyne: 1.5lei
-Blyxa japonica : 2lei
-Lemna minor : 2.5lei
-Didiplis diandra : 1.5lei
-Sagittaria subulata:2lei
-Cabomba furcata : 3lei
-Hygrophila polysperma rosanervig : 2lei
Pentru alte specii de plante va rog sa imi lasati un PM si voi incerca sa gasesc cea mai avantajoasa metoda pt a onora cererile dvs. Daca doriti un pachet mai mare si una din specii imi lipseste vom discuta si sper sa gasim solutia cea mai buna de ambele parti.
Se fac livrari in tara prin POSTA ROMANA/CURIER RAPID/MAXI-TAXI/TREN/orice alta metoda va surade, cu urmatoarele amendamente:
A. Plata sa se faca in avans in contul meu , urmand ca dupa ce mi-au intrat banii pe card sa va contactez si sa stabilim ora la care sa ajunga produsele
B. La cerere produsele vor fi fotografiate / filmate in timpul ambalarii , pentru a se garanta calitatea si standardele bazinelor din care provin acestea
C. Inainte de orice livrare se face confirmarea telefonica.
D. Lista poate continua, in functie de dvs , eu ca si vanzator voi veni cu sugestii pertinente pentru a facilita tranzactia.
E.Lista se poate modifica pe masura ce se consuma din plante ( pana la urmatoarea taiere sau alte situatii) sau alte produse
F.La pachetele compuse din mai multe produse cu o valoare considerabila sau in cazul celor care au mai cumparat de la mine preturile pot fi diferite, imi rezerv dreptul de a aplica un pret diferit fata de cel de lista in situatii speciale.
Sper sa ne auzim cu bine, pentru mai multe detalii ma puteti apela pe numarul de telefon 0724780550 sau imi puteti trimite un PM !
Marius
|
 |
|
|
|
PESTI:
1.Molly:
2.Guppy:
-mixt:1.5 ron
-black moscow juvenili : 3 ron
- blue moscow: rezervari pentru juvenili - 3 ron/buc
KILLIE:
-Funduloparchax gardneri
-Amphyosemium australe orange
-Amphyosemium australe chocolate
-Amphyosemium australe cap lopez
CREVETI:
RCS- 2 ron bucata
Super red sakura - 8 ron
MELCI:
-pomaceea galben (apple snail)
-melanoides tuberculata(de substrat)
PLANTE:
-Egeria densa : 1leu
-Lemna minor : 3 lei
-Didiplis diandra : 1.5lei
-Hydrocotyle leucocephala :2lei
-Cabomba furcata : 3lei
-Hygrophila polysperma rosanervig : 2lei
Pentru alte specii de plante va rog sa imi lasati un PM si voi incerca sa gasesc cea mai avantajoasa metoda pt a onora cererile dvs. Daca doriti un pachet mai mare si una din specii imi lipseste vom discuta si sper sa gasim solutia cea mai buna de ambele parti.
Se fac livrari in tara prin POSTA ROMANA/CURIER RAPID/MAXI-TAXI/TREN/orice alta metoda va surade, cu urmatoarele amendamente:
A. Plata sa se faca in avans in contul meu , urmand ca dupa ce mi-au intrat banii pe card sa va contactez si sa stabilim ora la care sa ajunga produsele
B. La cerere produsele vor fi fotografiate / filmate in timpul ambalarii , pentru a se garanta calitatea si standardele bazinelor din care provin acestea
D. Lista poate continua, in functie de dvs , eu ca si vanzator voi veni cu sugestii pertinente pentru a facilita tranzactia.
E.Lista se poate modifica pe masura ce se consuma din plante ( pana la urmatoarea taiere sau alte situatii) sau alte produse
F.La pachetele compuse din mai multe produse cu o valoare considerabila sau in cazul celor care au mai cumparat de la mine preturile pot fi diferite, imi rezerv dreptul de a aplica un pret diferit fata de cel de lista in situatii speciale.
Sper sa ne auzim cu bine, pentru mai multe detalii ma puteti apela pe numarul de telefon 0724780550 sau imi puteti trimite un PM !
Marius
|
 |
|
|
|
PESTI:
1.Molly:
2.Guppy:
-mixt:1.5 ron
-black moscow juvenili : 3 ron
- blue moscow: rezervari pentru juvenili - 3 ron/buc
KILLIE:
-Funduloparchax gardneri
-Amphyosemium australe orange
-Amphyosemium australe chocolate
-Amphyosemium australe cap lopez
CREVETI:
RCS- 2 ron bucata
Super red sakura - 8 ron
MELCI:
Pomaceea
Melanoides tuberculata
LA CERERE
PLANTE:
-Egeria densa : 1leu
-Lemna minor : 3 lei
-Hydrocotyle leucocephala :2lei
Marius
|
 |
|
|
Din punctul meu de vedere este suficient, eu le folosesc pe ambele si am o crestere a plantelor buna
Daca vrei sa mai pui ceva langa ele, verifica ce deficit au cele din bazin ( nu sunt rosu intens / li se inegresc frunzele / etc) si cauta sa completezi cu ceva specific.
|
 |
|
|
Buna seara!
Doresc sa achizitionez un bazin SH cu capac si lumina 1-2 neoane , hai 3 daca e mai mare, fara pretentii (2-5 zgarieturi admise) , iar lumina sa functioneze bine. Nu am pretentia sa fie tipla pe el sau ceva de genul asta. Ma intereseaza sa il pot transforma intr-un plantat cu creveti si pesti de dimensiuni mici in el.
Ca si dimensiuni nu am pretentii, veniti cu oferta si gasesc eu o solutie
Ca si litraj : 30-126l gasesc a fi cel mai potrivit interval tinand cont de dimensiunile stock ale acvariilor. Nu am pretentii sa fie de firma bazinul, daca e home made si tine apa ( as prefera sa vad asta inainte daca nu se asigura transport de catre vanzator) este perfect pt mine.
Astept ofertele voastre prin PM , daca se poate si cu foto urcate pe imageshack e perfect.
O seara buna in continuare!
|
 |
|
|
|
Oferta guppy mixt juvenili - 30 ron / 20 pestisori!
Contact la numarul 0724780550 sau prin mesaj privat.
Livrare in Bucuresti oriunde la metrou sau in tara trimit cu plata in avans in contul meu deschis la ING.
Marius.
|
 |
|
|
|
PLANTE:
-Rotala rotundifolia
-Heteranthera zosterifolia HZ
-Ceratophyllum demersum
-Egeria densa
-Limnophila aquatica (stoc limitat)
-Limnobium laevigatum
-Cabomba caroliniana
-Bacopa cabomba
-Alternanthera splendida
-Valisneria
-Hygrophyla polysperma
-Ranunculus inundatus
-Staurogyne
-Blyxa japonica
-Lemna minor
-Ludwiga arcuata
-Sagittaria subulata
Plantele se vand la pachet, am ceva fire din fiecare specie mentionata mai sus ce urmeaza a fi taiate. Astept cererea voastra de oferta formata din SPECIE , NUMAR FIRE, ALTE ASPECTE CE DORITI A LE MENTIONA in legatura cu pachetul.
PESTI:
1.Molly:
-lyra black S:2.5ron
-lyra black L:6.5ron
-clasic black S:2 ron
-clasic black L:5 ron
-clasic patat(dalmatian) S:4ron
2.Guppy:
-mixt:2.5 ron
-black moscow juvenili : 4 ron
-leopard: 4 ron
In Bucuresti se pot vedea pe viu la cerere, se pot trimite fotografii sau filmulete prin e-mail cu ei.
Pentru contact ma puteti gasi telefonic la numarul 0724780550 sau imi puteti adresa intrebarile si cererile voastre de oferta prin intermediul mesageriei private!
Weekend placut tuturor!
Marius
|
 |
|
|
|
Este ok, deci bazinul deja exista, daca maine cumperi partea de hardware (filtru incalzitor samd) incearca sa iei si niste bacterii pentru ciclare, astfel vei ajuta acest proces ce poarta numele de ciclul azotului ( citeste asta inainte sa ajungi la magazin ) si poate in 2 saptamani vei putea sa treci la pesti. Ar fi bine sa nu te grabesti cu ei pentru ca risti sa moara/sa ii slabesti odata cu trecerea prin acest proces/sa le scurtezi durata de viata.
Parerea mea este ca in 20l poti opta pt masculi de guppy din diverse linii, care sunt foarte frumos colorati fie pentru un banc de 4-6 rasbora si atat in functie de lungimea acvariului.
Deasemenea ai nevoie de ceva plante si lumina ( nu imi amintesc sa fi mentionat ceva despre asta ), care sa completeze ansamblul .
Spor cu proiectul si... citeste pt inceput!
|
 |
|
|
|
Salutare!
Ne poti da detalii despre ce ai in plan? Cam ce bazin, ce specii de pesti si plante ( daca se potrivesc contextului ) te atrag?
Documenteaza-te despre toate aspectele inainte sa faci orice investitie, din punctul meu de vedere informatia este foarte importanta si pe internet gasesti suficienta cat "sa intri in paine" cu un bagaj dezvoltat de cunostinte pe care sa il pui in practica.
Ma bucur sa vad ca , in permanenta, oamenii se apuca/reapuca de acest hobby.
|
 |
|
|
|
As dori sa achizitionez urmatoarele specii de creveti:
-Rilli
-Crystal Red
-Amano
-Blue Pearl
-Orange
-Yellow
In special sunt interesat de:
-Blue Pearl
-Amano
-Crystal Red
Astept ofertele voastre prin PM privind urmatoarele aspecte:
-cantitatea disponibila;
-pret pt diverse combinatii de produse sau pe cantitate precum si pretul pe o bucata
-posibilitatea de livrare, modalitatea de ambalare si video/foto cu produsele ce urmeaza a fi achizitionate
-metoda de plata preferata, conditii de plata si altele ce intra in categoria anterior mentionata
-alte aspecte ce le considerati importante pentru ca tranzactia noastra sa fie...de nota 11 plus.
Va multumesc pentru ca v-ati rupt din timp sa cititi randurile de mai sus, pentru subsemnatul informatia completa este foarte importanta ca in final sa aleg ce este mai bine pt bazine dar si pentru buzunar.
Marius
|
 |
|
|
Valisneria nu mai am clasica, mai am spiralis la aproximativ 10 cm
Am o oferta pt partea de pesti :
Pui de guppy - 20 pesti la 25 ron
Pui de molly - 20 pesti la 25 ron
Livrarea la orice gura de metrou.
Asasini mai sunt!
|
 |
|
|
Baga un FH, sa fie bine pentru toata lumea  ) Intoarcere manuala , bun de prajit cand te plictisesti de el , si ocupa tot acvariul, cu sau fara voia ta...  )
|
 |
|
|
Pai ia 2 xipho, unu verde si unu rosu, m+f daca vrei sa simbolizeze ceva si poti sa ii cresti frumos, sunt pesti rezistenti si longevivi , culorile fiind diferite o sa arate bine si n-o sa se sufoce in spatiul ala. O sa ajunga la 6cm+ daca se simt ok si nici nu o sa aiba pe cine sa omoare daca nu le bagi pui sau pesti prea mici langa 
|
 |
|
|
Legat de povestirea cu prietena ta...si tu poti sa traiesti 10 ani intr-o garsoniera stramta intr-un bloc cu risc seismic ridicat....si vei trai daca va fi situatia de asa natura si ti se va impune sa o faci, dar asta nu inseamna niciodata ca iti vei atinge maximum de potential si nici ca vei fi cel mai fericit dintre pamanteni.
Daca vrei sa chinui pestii, poti sa-i pui...vor trai dar vor creste mai greu si nici nu vor fi dintre cei mai bine ingrijiti oricat ai incerca sa ii bibilesti. E exact ca in paralela pe care ti-o fac eu mai sus.
Scuze pt dublu post 
|
 |
|
|
|
Parerea mea legat de proiectul tau suna cam asa: plante + pesti de banc 2 specii ( rasbora - arlechin,galaxy,erythromicon,kubotai- si ceva neon sau cory).
Cum zic si colegii, caraseii iti ruineaza plantele orice le-ai face si nici dimensiunile acvariului nu sunt de asa natura cat sa-i tii. Sunt pe principiul fat-frumos: cresc intr-o luna cat altii intr-un an...si mananca pe masura!
Spor la treaba.
|
 |
|
|
Pare stramt ca naiba  ) Eu zic ca e bine si o sa iasa acceptabil cu niste mici-mari retusuri.
|
 |
|
|
Xipho rosu s-ar putea sa iti aduc eu, doar s-ar putea  Te anunt diseara daca n-ai gasit pe nicaieri.
PS: Daca ziceai la telefon de pomaceea, o rezolvam si cu melcii  Nu am povestit, dar eu am in casa ceva acvarii si melcii astia isi gasesc loc in fiecare dintre ele pt ca imi plac ( urmatorul pas o sa fie blue snails).
Spor in.... activitatea desfasurata . Astept pozele sa vad daca am aproximat corect cantitatea....si zic eu ca am facut-o!
Vezi ca sunt si fire mai mici pt "fata" adica in fata celor mari sa mai pui un rand 
|
 |
|
|
|
Melci nu mai am , raman juniorii de molly si guppy si ceva fire din fiecare specie de planta!
Daca mai e cineva interesat , astept mesajul sau apelul.
|
 |
|
|
|
Se adauga si o serie de plante ce necesita taiere / replantare .
-Heteranthera zosterifolia HZ
-Ceratophyllum demersum
-Egeria densa
-Limnophila aquatica (stoc limitat)
-Limnobium laevigatum
-Cabomba caroliniana
-Bacopa cabomba
-Alternanthera splendida
-Valisneria
-Hygrophyla polysperma
-Ranunculus inundatus
-Staurogyne
-Blyxa japonica
-Lemna minor
-Ludwiga arcuata
-Sagittaria subulata
Astept cererile voastre telefonic sau prin PM.
Weekend placut!
|
 |
|
|
|
Guppy ( combinatii din toate liniile ) - 2 lei bucata
Molly (negru complet/galben+negru/alb+negru) - 2lei clasic, 3lei lyra.
Asasini (anetome helena) - 2.5 lei bucata
NOU:
Guppy BLACK MOSCOW tineri : 4 lei / bucata
0724780550 sau PM pt informatii si stabilirea unei potentiale intalniri pentru incheierea unei tranzactii.
|
 |
|
|