[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: blackiller
Forum Index » Profile for blackiller » Messages posted by blackiller
Am cateva in trebari de spre cresterea crevetilor:
1 Ce hrana au nevoie
2 Au nevoie de filtru si aer sau numai de aer.
3 Ce substrat au nevoie granulatie 2-3 mm sau mai mare.
4 Decor
5 De cati litri au nevoie?
Alte sfaturi sunt bine venite.
daca mai ai vreau si eu vro 5 fire
Abia astept sa faca pui molly si sai pun la aria de donatii....
Apele sau linistit, doar le-a aratat cine-i seful. Molly se alearga pentru inperechere si nu ma deranjeaza daca se inmultesc. in rest totul este ok. acvariul a primit un capac homemade su un neon T5 de 6w
Lui Costica i sau adaugat noi locatari si anume 4 neoni rosii si o pereche de molly. Plus cateva fire de elodeea si anubis nana. Al meu Costica si-a incordat muschii si a aratat cine-i seful in acvariu, iar in rest totul este bine.
Technics wrote:Pozeaza-l pe Costica in prim plan, sa-l vedem si noi mai bine.

L-as poza dar nu am nici lumina la acvariu, urmeaza sa-i fac un capac si ii pun si 2 neoane de 5w/9w si am doar un amarat de Nokia 5230 si cu el fac poze
costica are o noua casa de 13L
Pestanul Costica
Salut. Aveam un acvariu mai mic,ceva de vro 4 L pe care l-am amenajat si am pus un beta crown pui. Am observat ca nu prea prefera jetul de la filtru care este un pic mai puternic. In rest este bine sanatos. Poze mai tarziu.
Cumpar acvariu20-25L faraf capac sau accesorii numai bucuresti
Ma numesc Gabi sunt din Bucuresti si am 29 ani. Ocupatie contabil in timpul liber, dar momentan lucrez la un pet shop. Acvariu am avut de mic copil si din 2003 nu mai am. Experienta in acvaristica am vro 8-10 ani. Acum m-a lovit damblaua sa-mi fac un acvariu, dar unul de vro 70-80 L. Momentan de tin unul de vro 35-40L. Momentan caut un acvariu fara accesorii sau capac numai sticla dar nu am gasit momentan.

Forum Index » Profile for blackiller » Messages posted by blackiller
Go to: