[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Peskaroosh
Forum Index » Profile for Peskaroosh » Messages posted by Peskaroosh
Multumesc . Deocamdata sunt izolati pentru ca mai am in acvariu o femela de Nigrofasciatum , un mascul de Sajica si vreo douaj' de puisori pe care i-am bagat la donatii .
Frumos
Primele poze Hypselecara Temporalis , varsta 3 luni :

image

image
Salut Florin , daca n-ar fi distanta asa de mare intre noi ti-as trimite eu o pereche formata dintr-un mascul de Sajica si o femela de Nigrofasciatum . Uite video , au si puisori :

http://www.youtube.com/watch?v=6febv2Womc4&feature=autoplay&list=ULidHN6yopsXs&playnext=2

Si pe aceasta cale ii multumesc lui Koala pentru puisori , i-am aclimatizat , introdus in acvariu si pus la ingrasat .
Hai cu pozele , Koala , c-a trecut o luna de zile !!! Sa vedem cat de grasi sunt puiutii
Eu ma gandeam acum cativa ani sa fac un acvariu tip plywood placat pe interior cu sticla de 4 mm si bineinteles imbinarile lipite cu silicon . Costurile pe metru patrat ar fi in jur de 40 ron .
Dan P wrote:cauciuc lichid de uz alimentar
Succes in acest proiect . Cauciucul lichid este de tip rasina epoxidica ? De unde cumperi si cat costa ?
Araturile le-au facut in nisip si insamantarile in spate dupa copac

Ce sa mai zic de pestii astia , sunt superbi !!!
koala wrote: Deci DA, daca vrei, am sa-ti dau cativa pui.
Mersi , dau si eu la schimb o drojdie " lager " , ca nu-mi place sa ii iau chiar moca .
koala wrote:- puii au "iesit la zbor" ieri dimineata (ponta depusa pe 24 martie)
"prenotari" se fac ? din ponta asta as vrea sa cumpar si eu cativa puiuti din care sa se aleaga o pereche , sper la fel de reusita precum Rita&Carlos .
pomi wrote:Ma asteapta iar o luna de hranit cu seringa

Eu puneam cap la cap vreo 3 paie , amestecam praful de mancare cu apa , trageam cu paiul un pic de papa si lasam sa cada in acvariu exact deasupra puilor. Si scapam de piscaturile de rigoare din partea parintilor .
Ceva noutati , maestre ? Eu tot sper sa vad niste alevini de UARU pe aici . Daca perechea depune pe aceeasi piatra mereu , am citit pe net ca o poti acoperi cu o plasa pentru ca pestii sa nu-si mai poata degusta icrele , dar sa le poata aerisi .
Daca vrei pui de sajica este clar ca va trebui sa pastrezi doar un mascul si o femela . Daca nu vrei pui , si dupa cate observ tu tii foarte mult la cei doi masculi impunatori , trebuie sa scoti femela din acvariu . Eu am un acvariu numai cu femele ( 5 nigro , 1 salvini si 1 sajica ), atmosfera nu e foarte pasnica dar asa sunt ciclidele . Daca te hotarasti sa dai femela , o cumpar eu .
Femelele au o pata neagra pe aripioara dorsala , masculii nu o au . Cel putin asa suna teoria . Eu special mi-am ales o femela ( cred ) in speranta ca va fi mai putin agresiva la maturitate . Iutubul vad ca e plin de filmulete " Salvini vs Dempsey " " Salvini vs Astronotus " , deci " galbejitii " astia nu se dau in laturi de la nimic
Hai ca m-am procopsit si eu cu o femela de Salvini din Hornbach , e micuta si deocamdata stresata si fugarita de cele 5 femele de nigrofasciatum . Dupa cate observ si ai tai Salvini sunt femele si vroiam sa te intreb daca sunt agresive intre ele sau cu ceilalti locatari .

Forum Index » Profile for Peskaroosh » Messages posted by Peskaroosh
Go to: