[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dragoi adrian
Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
Scalarii si cory i-am donat, am citit si eu ca nu merg. Inca nu am facut nici un test de apa, temp este de 26 constant. Revin cu detalii luni ca nu sunt in bucuresti
Incepand de azi am in acvariu 3 pseudotropheus elongatus si 3 maylandia esthera, cred ca am scris bine. O sa revin cu poze ca acum scriu dupa telefon
Am de 5 zile 3 scalari si 3 corydoras si 4 melci galbeni.azi am observat k toti pestii cum prind melcii la vedere ii agreseaza. E normal?
Ii iau eu, lasa un nr de tel
Da exact era o mazga la suprafata. Am luat 6 melci poate curata ei pe pietre ca in rest am mai curatat eu. Am skimbat si capul la filtru si nu mai clipoceste apa. Am sa bag maine cativa scalari sa vad dak le prieste mediul.
a aparut o problema...nu am fost o zi pe acasa si a mea prietena a bagat chestia aia de la filtru pe unde vine apa in acvariu si care agita apa, a bagat-o in apa de tot ca sa nu mai faca zgomot nopatea...si azi de dimineata m-am trezit cu o mazga la suprafata apei si cand am inceput sa agit apa cu chestia aia de la filtru...dezastru in tot acvariul numai mazga daia gen lichid seminal uman...a inceput sa o trgaa filtrul dar multe bucati mai mari s-au lipit de pietre...e normala chestia aia sau e un semn de alarma??
asta cu mancarea nu am stiut...deci o saptamana nu am pus de loc...dar maine daca gasesc deschis pe undeva o sa iau...poti sa imi spui ce mancare sa iau?
trebuie sa fac schimb de apa in timpul ciclarii?? au inceput sa apara alge pe pietre...de abia astept sa bag pesti in el...daca cineva care vinde ciclide dwarf citeste asta poate sa imi dea un mesaj pt ca sunt interesat de 2-3 familii-specii compatibile.
eu am crezut ca este calcar...noaptea nu las filtrul sa faca zgomot cu valurile si il bag de tot in apa...de dimineata am plecat la munca si am uitat sa ridic putin filtrul ca sa faca bule de aer...si cred ca asta a fost cauza...acum am ridicat filtrul si a inceput sa dispara si sa se stranga pe marginile acvariului...o sa il streg acum cu un servetel...
salut, ma intereseaza si pe mine o familie de Labidochromis Caeruleus si inca una care e compatibila cu ea. Sunt incepator si nu prea stiu exact compatibilitatea
am si eu o intrebare este normal ca la suprafata apei sa apara ceva albicios? Acum am observat cand am ajuns acasa.
Mie exact faptul k nu sunt la fel pietrele imi place. Si mie mi se pare cam liniar dar pana pun pestii o sa le mai aranjez. Ms pt observatii si sugestii.
Cum spune si titlul caut niste ciclide mici de preferat din bucuresti...ma deplasez eu sa ii iau...2-3 familii de 2-3 specii compatibile si daca se poate colorate diferit...nu ma pricep la specii asa ca nu dau nume.

0720 540 752 ADRIAN
nu mi-a raspuns nimeni...asa ca am facut in felul urmator...am pus nisipul prima data luat direct din ciorogarla si spalat bine...am pus niste pietre luate tot de acolo dupa care l-am umplut cu apa ce a iesit va las sa vedeti...nu sunt cele mai bune poze dar sunt mandru de ce am facut...il mai las la ciclat cam 10 zile dupa care o sa pun si niste pestiosori inca nu m-am hotarat de care, ca sa vad cum se simt in mediul creat de mine.

http://i42.tinypic.com/pa975.jpg
http://i41.tinypic.com/1zlgglt.jpg
nu am mai scris de mult...sa recapitulam: acvariu 160L, filtru extern jbl cristal profi e900, incalzitor 200w....sambata ma apuc de el.
Ce nisip sa pun? Am in apropiere o sursa de nisip undeva pe langa raul Ciorogarla, este bun sau trebuie neaparat sa iau din HB? Sa fie mai fin sau mai maricel?
Trebuie tratat in vreun fel inainte de a-l baga in acvariu?
nu am mai scris de mult...sa recapitulam: acvariu 160L, filtru extern jbl cristal profi e900, incalzitor 200w....sambata ma apuc de el.
Ce nisip sa pun? Am in apropiere o sursa de nisip undeva pe langa raul Ciorogarla, este bun sau trebuie neaparat sa iau din HB? Sa fie mai fin sau mai maricel?
Trebuie tratat in vreun fel inainte de a-l baga in acvariu?
Caut filtru extern sh cu pret bun.
un pret separat pt filtru?
mai ai filtru? daca da este bun pt un acvariu de 160L?
pai m-am hotarat la ciclide sud-americane ca m vazut ca sunt ceva mai micuti...ma intereseaza cam ce specii sunt compatibile sa convietuiasca in acelasi mediu...

Forum Index » Profile for dragoi adrian » Messages posted by dragoi adrian
Go to: