[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: puffulete.ruoz
Forum Index » Profile for puffulete.ruoz » Messages posted by puffulete.ruoz
aha,am inteles.dar ce plante imi recomanzi?pentru incepatoare ...
da,dar mi se pare putin cam inchis http://www.youtube.com/watch?v=RO5pFQm3yiU&feature=fvsr,uite aici ce dragut e
ce parere ai de speciile care mi le doresc in acvariu??tu ce sfat imi dai in legaturi cu pestisorii care sa ii achizitionez?
ms vlad,asi vrea nisip alb si autocolantul negru,ce spuneti?
aha....multumesc mult
voi reveni cu noutati
frumoase decoruri
mai am o intrebare : fundalul inchis la culoare din spate,sau colorat cum il pot obtine?cineva mi-a sp sa apelez la autocolant.
multumesc de sfat human am sa tin cont de el.
abia astept sa il populez si sa postez poze.
dar il pot popula cu mai mule specii?asa cum am sp mai sus,daca renunt la carasi?neoni,sanitari,zebrute,gupy,poate si scalari???
http://www.petmart.ro/resun-filtru-mini-sp-1100l.html?utm_source=shopmania&utm_medium=cpc&utm_campaign=direct_link
uite human asta e filtru.:-)
ar fi mai bn dak asi renunta la carasi?
filtru e de 150 l, 500 l/h
am vorbit cu medicul veterinar de la oet shop si mi-a spus ca este foarte bine daca pot pune in acvariu apa de izvor,este bine?ce parere aveti?
buna!!
am reustit sa imi fac un acvariu nou si sunt foarte mandra de el.dimensiunile sunt L=59,l=35,h=40,iar sticla de 6mm.
akm am cateva intrebari
-de cat trebuie sa fie nisipul?
-sunt plante carora nu le trebuie un substrat special si se multumesc cu substratul de nisip??sau ce plantute nu sunt pretentioase si sunt bune pentru incepatori?
-eu am deja 2 carasi(black moor) si asi vrea sa mai iau niste neoni,sanitari,zebre si gupy,ce spuneti se impaca?
astept sfaturi si pareri
adik o zi sa nu manance ........
de 2-3 ori pe zi..........am citit pe unele forum-uri ca trebuie sa aiba o zi de post acesti pestisori?este adevarat?eu i-am tinut in post
nu am,cand i-am luat mi-a spus doamna de acolo ca nu au nevoie neaparata de filtru si am mai citit pe forum`uri unde se spunea la fel,acum nu stiu.....
ii tin aici provizoriu caci vreau sa acizitionez unul mai mare ,de ce sa moara ? sunt foarte vioi si prietenosi
am pus cateva poze,imi cer scz de claritatea foarte scazuta sunt facute cu web-ul
nu stiu exact in jur de 10 l cred .nu am ciclat,dupa am aflat de acest proces
akm am citit regulamentul Ma numesc Raluca ,sunt din Roman si am 19 ani .e prima oara knd am pestisori,m-am mai documentat pe diferite site-uri de acvaristica
am trecut akm 10 zile (adik pe 1 iunie) pe la un pet shop si am vazut diferiti pestisori si un acvariu rotund ,nu am stat pe ganduri si am luat acvariu(mi-l doream din copilarie,vazusem in desene animate ) si tot atunci am luat si 2 black moor,unul e negru si unul putin argintiu(doamna de aklo mi-a sp k e femela,dar nu bag mana in foc ).mi-am luat si o plantutsa artificiala pana imi achizitionez una "reala".mancare le-am luat TetraMin fulgisori,iar dupa cateva zile le-am luat si granule,in primele zile au mankt granule,akm nu le mai manca....oare de ce?
Pestisorii se inteleg foarte bine .Akm asi vrea sa imi fac un acvariu mai mare si sa le iau cativa "parteneri",ceva plantutse si toata "aparatura" ce este necesara.Ce pestisori se inteleg cu ei??si ce plantutse le rezista?
Cum se masoara sticla : in metru patrat sau metru liniar??am gasit undeva 49 lei metrul de sticla de 6 mm,dar nu stiu de care metru .
Astept sa ma "certati" si sfatuiti .

Forum Index » Profile for puffulete.ruoz » Messages posted by puffulete.ruoz
Go to: