[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: rick
Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Eu ti-am spus de mult, de cand te chinuiai sa faci lista cu doritori ca e o ciclida foarte agresiva. In viitor doar Jaguarul cred ca ar putea sa-i faca fata.
Se pare ca Nannacarele au cel putin icre, spor.
Frumos acvariu si ma bucur ca mai vad la cineva Nannacara, unul din pestii mei preferati in prezent.
O scurta filmare de pe laterala stanga a acvariului:
https://www.youtube.com/watch?v=3AS7X5Dpklw
Vacaresti in ultimul timp si am mai luat niste red moor de la un coleg din Cluj.
Multumesc, oe pe unde apuc.
Un exemplar tanar de Geophagus Proximus.
image

image

image
Ok, mersi.
Un nou filmulet cu peruanii mei:-):

by koala: Idem ca mai sus, am editat linkul youtube.
Un link al tipului asta cu backgroundurile aveti? Eventual pe privat daca nu aici. multam.

Revenind la subiect acvariul are o superfiltrare arata bine si dupa cum sunt imprejurarile va arata si mai bine cand va fi plin si va avea si pesti. Mult spor.
Mon mini-delta
https://www.youtube.com/watch?v=mtSMj7qb6lQ&feature=youtu.be
Si rezultatul?
Parerea mea este ca geo esteca Geo sunt mai faini decat orice ciclida mare.Sunt geo cu me altifrons(ca cel din poza) care ajung si la 25cm.
Si mai este avantajul caci cu ei nu-ti mai trebuie coridoras.
Si un nou look .Am mai adaugat pietre o radacina si frunze.Astept pareri:

by koala: Am editat linkul de youtube, ca sa putem vedea filmul. Foarte frumos acvariu, felicitari!
Foarte fain proiectul si ma bucur ca nu sunt sigurul carora le place familia geophagilor.
Noutati?
Multumesc domnilor.
Un an nou plin de realizari si bucurii va doresc.
image

image

image
Craciun Fericit alaturi de cei dragi ai vostri!
image

image

image

image

image

image
8 o9 2014
image

image

image

image

image
Ovidiu culmea e ca si eu voi fi tot in martie tatic si la fel catine imi pun intrebari. Sper ca macar unuldin acvarii sa ramana ceea ce-ti doresc sitie.
Sarbatori fericite si BAFTA IN MARTIE.

Forum Index » Profile for rick » Messages posted by rick
Go to: