Foarte fain acvariu Pomi, felicitari. Ce mult ar vrea minnardy "gazonul" ala pentru tropheusii lui.
Folosesti numai JBL SOLAR Marin Day sau in combinatie cu altceva?
Fain acavriu si faine pietre ai gasit, cred ca avem si noi pietrele noastre pana la urma " Moeciu Rocks ".
Mai facut curios cand ai pomenit de "stiuci", despre ce peste e vorba.
De cati watti vrei sa pui filtru uv la marimea acvariului tau ?
De plictisit nu plictisesti pe nimeni te asigur, oricum e topicul tau, cat mai multe poze si filmulete.
Porcu wrote:Io cred inca ca sufera in tacere ca nu l-ai facut Tanganyika, n-a depasit momentu' .
Are dreptate , e dezamagit Calin ca nu ai niste "tanganici" prin acvariu si ca acvariul lui cel nou inca nu e gata, in rest nu cred ca ar fi suparat si dezamagit.
Fain acvariu, ai bagat o gramada de bani in echipamente, se vede ca esti pasionat la culme si iti sunt dragi africanii.
Felicitari
Ai rausit sa pui mana pe preferatii tai. Bravo
Lasa ca iti faci tu rost si de chaitika pana la urma, nu te lasi cu una cu doua.
Ce frumosi sunt moliro astia si ce jucausi.
Ce marime au, imi par mari de tot?
alber wrote:Pe mine unu m-ai omorat complet. Nu-mi mai pot lua ochii de la el,
Cred ca Alber se uita la poza cu consoarta ta si de asta nu-si putea lua ochii de la acvariul tau. Am vazut anunt la vanzari ca dai africanii tai, e posibil sa-ti schimbi numele in tankanyika_crys ?
Felicitari Cred ca o sa-ti fac o vizita cat de curand sa-ti vad tropheusii.
Stai linistit ,ca Minnardy isi cauta prin Cehia tropheus moliro si chaitika si sa vezi ce ciuda o sa ne apuce pe noi, cand o sa-i vedem in acvariul cel nou.
Vand incalzitor JBL S300 folosit cateva luni, in perfecta stare de functionare , are cutie, garantie si brosura tehnica.
Il dau pentru ca , mi-am luat un Jager si asta e in plus.
Pret 70 lei.
Nu cred ca vei gasi asa ceva la noi.
Dar poti comanda de aici:
http://www.ta-aquaculture.co.uk/ Pe bara din stanga , apesi "Spectrum" , acolo gasesti.
Am vazut ca trimit frecvent in Bulgaria , nu cred ca nu ar trimite si la noi.